Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Iphone 5 16GB

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki ay önce sıfırı ile değiştirilen Iphone 5'imi satıyorum. Çiziği, vuruğu, kırığı, lekesi, hiç birşeyi yok. Sapasağlam taş gibi.

Garantisi Ocak 2015'e kadar devam ediyor, Teleservice garantili. 16GB. Siyah.

Şu an foto yok. Akşama fotoları eklerim.

Fiyat: 1100 tl
Mesaj tarihi:
950ye veririm diyosan omden numarani at bugun alayim nakit. Istanbuldaysan tabi

800e ariyodum esasen ama herkes fiyat cok iyi diyince ikimizin ortasindaki fiyati teklif sunayim diye 950 dedim, yoksa dersen ki al ulan 800e o da kabulum shffabds
Mesaj tarihi:
şu konuyu araştırdım, iphone 5'i alıp 6 alıyorsun 24x 120 TL ödüyorsun..

pek de cazip degil..

Catze said:

iphone 6 almayı düşünüyorsan vodafone un kampanyası vardı iyi fiyata alıyorlardı sanırım
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

Kutusu duruyo mu şarjı da vericen mi yanında bunlar önemli şeyler

Kutu, sarj, fatura mevcut. Kulaklıkta var ama hala aktif olarak kullanıyorum. İğrenmem diyorsanız yollarım dakhgdjkdsa (kulaklığın kutusu yok ama)(var da nerede bilmiyorum)
Mesaj tarihi:
yeni gibiyse telefon iphone 5 leri 1400 liraya sayıyorlar, yerine iphone 6 veya iphone 6+ veriyorlar taahhütlü. vodafone red tarifesi alman gerekiyor ama kendim için konuşuyorum ben zaten onu kullanıyorum. ekstradan 1000 lirası aylık faturana yansıyor.
Mesaj tarihi:
Todesengel said:

Hadi alın şu telefonu tertemiz duruyor vallahi. 1 tanede kap vericem. Dandik birşey ama dsadgsdsa :D

Hocam bin liraya veriyosan bu aksam bulusalim vereyim parayi bak faturalari yatirdim elli liram artti sdf
Mesaj tarihi:
Catze said:

yeni gibiyse telefon iphone 5 leri 1400 liraya sayıyorlar, yerine iphone 6 veya iphone 6+ veriyorlar taahhütlü. vodafone red tarifesi alman gerekiyor ama kendim için konuşuyorum ben zaten onu kullanıyorum. ekstradan 1000 lirası aylık faturana yansıyor.

Turkcell de yapsa ya soyle bi tarife pfz
  • Yeni Oluştur...