Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 İki ay önce sıfırı ile değiştirilen Iphone 5'imi satıyorum. Çiziği, vuruğu, kırığı, lekesi, hiç birşeyi yok. Sapasağlam taş gibi. Garantisi Ocak 2015'e kadar devam ediyor, Teleservice garantili. 16GB. Siyah. Şu an foto yok. Akşama fotoları eklerim. Fiyat: 1100 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Fotoları telefon ile çektim hepsi ters olmuş idare edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ikigün önce açtığım konuya gelseydin hiç pazarlık etmeden almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kaçırdık diyorsun yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 f/p iyimiş. şu dururken 6 alanın aklına şaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 iphone 6 almayı düşünüyorsan vodafone un kampanyası vardı iyi fiyata alıyorlardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Vodafone benim 5s için 1440 lira dedi, ama istediği paketler çok tırto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 5 iyidir ya 5 alın. 6 neymiş pfftt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 reampage said: Vodafone benim 5s için 1440 lira dedi, ama istediği paketler çok tırto. ee olay o..ordan bir burdan 3 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 f/p uygunmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Catze said: iphone 6 almayı düşünüyorsan vodafone un kampanyası vardı iyi fiyata alıyorlardı sanırım neymiş kampanya bi yazarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 950ye veririm diyosan omden numarani at bugun alayim nakit. Istanbuldaysan tabi 800e ariyodum esasen ama herkes fiyat cok iyi diyince ikimizin ortasindaki fiyati teklif sunayim diye 950 dedim, yoksa dersen ki al ulan 800e o da kabulum shffabds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Son fiyat 1100tl. 1000 liraya boyası kazınmış, sağı solu eğri iphone 5 satıyorlar. Bu fiyata bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Yok ya kapagi ezikleri 850ye buldum da iste sifir gibiyi o fiyatlara bulmaya calisiyorum ama zor gibi gorunuyo simdilik. Iyi satislar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kutusu duruyo mu şarjı da vericen mi yanında bunlar önemli şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 şu konuyu araştırdım, iphone 5'i alıp 6 alıyorsun 24x 120 TL ödüyorsun.. pek de cazip degil.. Catze said: iphone 6 almayı düşünüyorsan vodafone un kampanyası vardı iyi fiyata alıyorlardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Valvyn said: Kutusu duruyo mu şarjı da vericen mi yanında bunlar önemli şeyler Kutu, sarj, fatura mevcut. Kulaklıkta var ama hala aktif olarak kullanıyorum. İğrenmem diyorsanız yollarım dakhgdjkdsa (kulaklığın kutusu yok ama)(var da nerede bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yeni gibiyse telefon iphone 5 leri 1400 liraya sayıyorlar, yerine iphone 6 veya iphone 6+ veriyorlar taahhütlü. vodafone red tarifesi alman gerekiyor ama kendim için konuşuyorum ben zaten onu kullanıyorum. ekstradan 1000 lirası aylık faturana yansıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bu dediğin sadece iphone 5-6 arasında mı geçerli ? Note 3-4 de değiştirilebiliyor mu acaba ? Edit: Baktım note için de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Iphone 6 isteyenler benim telefonu alsın, 1400e okutsun öyle birşey varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 oh aynısından bende satıom bunun.iyi oldu konuyu gorudugum bu iphone 5 i verip 6 sını alma işi turkcell de de varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Hadi alın şu telefonu tertemiz duruyor vallahi. 1 tanede kap vericem. Dandik birşey ama dsadgsdsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Todesengel said: Hadi alın şu telefonu tertemiz duruyor vallahi. 1 tanede kap vericem. Dandik birşey ama dsadgsdsa :D Hocam bin liraya veriyosan bu aksam bulusalim vereyim parayi bak faturalari yatirdim elli liram artti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Catze said: yeni gibiyse telefon iphone 5 leri 1400 liraya sayıyorlar, yerine iphone 6 veya iphone 6+ veriyorlar taahhütlü. vodafone red tarifesi alman gerekiyor ama kendim için konuşuyorum ben zaten onu kullanıyorum. ekstradan 1000 lirası aylık faturana yansıyor. Turkcell de yapsa ya soyle bi tarife pfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 24 ay olmasaydi kontrat suresi gecerdim o kampanya ile vodafone'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar