Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

78-87 cenerasyonu bi daha gelmez...

reyou

Öne çıkan mesajlar

Her dönemin kendine has özellikleri vardır. Sen bir raksnet irc ortamının bir daha geleceğini düşünüomusun ? Heryer irc server mezarlığı olmuş :D İyi kötü ama güzel bir olaydı raksnette chat yapmak.

Pepelek/Paticik gibi geyik ile gerçeğin mükemmel bir dozda uyumunun sağlandığı, diğer benzeri veya başka amaçlı sitelere üslup olarak benzemeyen bir ortam gelirmi ? Her ne kadar konu dışı bölümü dışındaki bölümlere gelen mesajların azlığından yakınsamda pepelek/paticik gibi bir yer daha yok ve gelmez.

Çok eleştirilen snn'in ilk günlerindeki ortamda aynı şekilde bir daha gelmez.,

Ama dikkatli incelersen bu ortamları yaratanlar yada ön ayak olanlar bahsettiğin kuşak olmayabilir :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Catscratch'a katılıyorum her ne kdr ben 90lı olsamda 80-87 arasında doğmayı çok isterdim...Mesela ben bir çoğunuzun yasında geldiğmide bir daha asla böyle bir ortam olmayacak büyük ihtimlle tabii paticik ruhu yaşarsa ayrı :) ).Ne biliim devir deişio dünya kötüleşio bizim gençliğimiz boş ve odun geçicek :) Yerinizde olmaya çok isterdim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...

Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

88 ide alın kompleks yaptım :(
ama teknoloji geliştikçe kişiler herbişiyi teknoloji sayesinde kolaylıkla yapınca beyin gelişimi eksik kalıyor ve teknoloji bağımlı hale gelinio, teknoloji geliştikçe çok yüklü bi eğitim alınmayınca aradaki orantı olarak nesil batar bi zaman sora teknoloji gelişimi bile yavaşlayabilir gibi bi teorem attım ortaya :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

her nesil böle demiştir kendisi için bi sooraki için eminim :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

bide 68 liler vardırki bunlar 68 ve 69 u almazlar yanlarına. sadece 68 liler.

vay anam ne hale getirdikleri belli işte memleketi. iişallah biz geniş bi kuşak olarak düzelticez ortalığı.

düşünsenize 84 lü milletvekilleri falan mecliste geyik yaıcaklar hıhıhı :D[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar büyüdükçe olgunlaşıyorlar...Siz 10 sene sonra bu geyik muhabbetlerini yapmayacaksınız...Sizlerde siyasetten politikadan konusuyo olucaksınız belki bi çocuğunuz olmuş olucak ve hey gidi günley heeeey diyeceksiniz...Sizin anneleriniz babalarınız sizin yaşadıklarınızı yaşamadılar mı zannediyorsunuz?Onla hiç mi aşık olmadılar hiç bi top peşinde koşmadılar babam bazen anlatır şimdikinden daha komedi bi çocukluk geçirmiş bence çünkü harbi yerlere yatıo insan :) 10 sene sonra sizde insanlara öğütler vermeye başlayacaksınız bu işin kuşakla alaksı yok bence...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece konuya "Hadi ordan" diyorum o kadar. İnsanları böyle ayırt eden zihniyete...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 14 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
insanlar büyüdükçe olgunlaşıyorlar...Siz 10 sene sonra bu geyik muhabbetlerini yapmayacaksınız...Sizlerde siyasetten politikadan konusuyo olucaksınız belki bi çocuğunuz olmuş olucak ve hey gidi günley heeeey diyeceksiniz...Sizin anneleriniz babalarınız sizin yaşadıklarınızı yaşamadılar mı zannediyorsunuz?Onla hiç mi aşık olmadılar hiç bi top peşinde koşmadılar babam bazen anlatır şimdikinden daha komedi bi çocukluk geçirmiş bence çünkü harbi yerlere yatıo insan :) 10 sene sonra sizde insanlara öğütler vermeye başlayacaksınız bu işin kuşakla alaksı yok bence...

10 sene sonra paticikte yine mesaj atıyor olucam. 10 sene sonra yine geyik yapıcam yine güşücem sıçıcam. 20 sene sonra oğlumla/kızımla forumlardan birbirimize laf atıcaz.

tayyeap in lafı gibi. "ben değişmiycem , gelişicem" :D[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

hıhım...Eminim...Ben sana patide msj atmican demiorum ama bakalım bugün yaptığın espirileri yapıcak mısın heleki kızın/oğlun yanındayken...Çocuklara kötü örnek olmamak lasım :D[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.

Sosyal ağlarda paylaş

asıl 68 kusagı gıbı bır kusak daha olmıycak bılgıye ac dunya sorunlarına duyarlı bır kusak dunya tansıyon ıcınde bırbırıyle nukleer sıdık yarısı yapan ıkı dev ulke var kucuk ulkelerı yıyorlar habıre hergun bır tansıyon var genclık habıre protesto yapıyor ınandıkları sey ıcın savasıyor ve ac kalıyorlar gerekınce en cok bılgıye onem verıyorlar karı kızla takılmaya degıl (gercı ABD de hıppılerın karı kızla takılmasına gerek oldugunu sanmıyorum savaşmayın sevişin eheh)
enteresan ve ozel bir kuşak bızım kuşak ıse yazılmış geyık işte yarısı bır işe yaramayan iddea ve karı kızdan baska pek bır yaşam amacı olmıyan acaıp bir kuşak yuzde 25 i ise bızım gıbı bole ınternette zaman öldürüyor :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

en son iyi kuşak 86dır (bence)
çünkü 8 yıllık eğitimden son anda yırtmışların zamanıdır
karakterleri 7-8 senelik arkadaşlarıyla beraber gelişmiştir bu yüzden daha iyi anlaşırlar falan filan ama güzellik falan bilmem onları :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben

[Bu mesaj nameless13 tarafından 14 Ocak 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nameless13 tarafından 14 Ocak 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 14 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
en son iyi kuşak 86dır (bence)
çünkü 8 yıllık eğitimden son anda yırtmışların zamanıdır
karakterleri 7-8 senelik arkadaşlarıyla beraber gelişmiştir bu yüzden daha iyi anlaşırlar falan filan ama güzellik falan bilmem onları :)

ehe 87 lıyım ama 1 sene erken baslamının seysınde bende bu olayı yasadım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Yeni kuşaktan şikayetlerinizin hiçbirisinin nedeni dostluk vesaire ile ilgili değil tamamı ülkece paranın daha önemli olduğu bir topluma dönüştüğümüzden dolayı ne güvenin ne dostluğun ne birlikte hareket etmenin verdiği hazzın nede yeni birşeylere karşı duyduğun açlığın getirdiği gelişimi bugün görmek mümkün değil. Bireyselleşmenin daha "moda" olduğu toplumdada başka birşey olamaz zaten

İnternet devriminden filan bahsederken bide şöyle düşünün internet devrimini bizmi istedik yoksa tüm dünyada yayılan bir salgında bizde içine zorlamı sürüklenip olabildiğince çarpık kullanan bir milletmiyiz. Birde tabi ülkede yüzde olarak halen kaç kişi kullanabiliyor etkin biçimdeyide bi kenara koymak lazım.

İnsanları eleştirmek için hangi yılda doğduğu değil ne olduğuna bakmak lazım herkesi tanıyamayacağımız gibi bunun yanında bilimsel gerçek diye bir hadise var oda her insanın zaman içinde mutlaka değişeceğidir.

Değerlendirme biçimine katılan kriterler tam anlamıyla felaket başka diyecek birşey bulamıyorum. Toplanıp geyik yapabildiğin bir kuşakmı daha iyi güzel olan bir kuşakmı daha iyi bunları Hitler Almanyasından kalma bir takım zihniyetlere bak bulursun aynısını otur bir düşün bakalım sen bunları yargılayacak kadar tanıyormusun içinde yaşadığın toplumu acaba?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 14 Ocak 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

45-55 yaşında nasıl chat yapan insanlar var şaşırsınız valla. Güzelde geyiq yaparlar yeri gelince. Bizim birazda şöyle bir artımız var.

26 ağustos 1980 yılında doğdum. 18 eylülde darbe oldu daha 40 günlük deildim. O dönemde karakterlerinde değişiklik olan gençlerden değilim. Chat ben bluğ çağındayken çıktı. İlk irc serveri açıldığında ya 15 ya 16 yaşındaydım. Dolayısıyla chat hayatı bizim gençliğimizde çıktı. Chat ile ilk tanışan gençlik biziz. O yüzden farklıyız zaten. O chat yüzünden sınıfta kalanlar. Starcraft veya Ultima Online yüzünden sınavlara çalışamayan insanlar farklı insanlar. Yani birşeyin doğuşuna denk gelmişiz. Sonraki kuşak zaten chat ile büyüdü. O da farklı bir deneyim ama chat'ten öncesini ve sonrası bilenin hali başka :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Sad'in dediklerine katılıyorum çünkü içinde yaşanılan toplumun özellikleri de çok önemli. 10 ile 18 yaş arası okulda yaşananlar çok aşırı önemli. Basit gibi görünüo, dalga geçildi gibi görünüo ama ileride kişiliğinizin temeli orada meydana çıkıo. O yüzden bluğ çağında yaşanılan deneyimlerin üstüne birşeyler yapıyorsunuz. Nesillerin arasındaki fark burada zaten. Hangi nesilin daha iyi olduğuna sonraki nesil karar verir. O yüzden bizden sonrakiler bakalım nasıl düşenecek :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...