Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

78-87 cenerasyonu bi daha gelmez...

reyou

Öne çıkan mesajlar

en başta : bana kalırsa bu tarihler arasında doğan kızlar kadar güzel kızları şu 2005 yıllık dünya tarihinde hayatta bulamazsınız..

yada bu yıllar arasında doğan elemanların yaptıkları geyikleri başka hiçbiryerde göremezsiniz, bulamazsınız..

78-87 kuşağı bence dünyadaki gelmiş geçmiş en iyi cenerasyondur ve böyle kalacaktır..

alttan gelenlere bakıyorum hepsinin beynine birer çip takılmış gibi ömerçip gibi dolaşıyolar...gelecek vahim yani

78 den öncesine bakıyorum..hayatları anca öğüt vermekle geçiyo..(yani en fazla öğüt veren kuşak bu olsa gerek :)

ne biliim neden böyle bi yargıya vardım ama..

bizim geleceğimizde bomba gibi olcak be, yani bu içimizdeki zıpırlık ruhu asla ölmücekmiş gibi geliyo..

neyse aslında anlatılcak çok şey var ama siz beni anladınız heralde...tabikide anladınız nede olsa 78-87 cenerasyonuna sizde dahilsiniz :)

sölesenize gelirmi bizler gibi birdaha_,?[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çoğuna katiliyorum da yeni gelen nesil de güzel be abi okulda gayet güsel 89 lu kizlar felen var yani. Ama çoğu aptal oluyo...

87liyim mutluyum gururluyum...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko,

benim konum gösterdiğin şeyle alakasız...[signature][hline]all your base are belong to us !!!

[Bu mesaj reyou tarafından 14 Ocak 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj reyou tarafından 14 Ocak 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla arkadaşa katılıyorum...
abim 84lü o da aynı şeyi kendisi için sölüyo..ee nolcak şimdi?[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi götünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 14 Ocak 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
walla arkadaşa katılıyorum...
abim 84lü o da aynı şeyi kendisi için sölüyo..ee nolcak şimdi?

abinde zaten bahsettiğim aralığa dahil..

ama biz öyle bir zamanda doğdukki dünya makine çağından dijital çağa geçerken oldu bu...yani eski nesille yani neslin bir karmasıyız..eskiler o eski makineler gibi yavaş... yeni çocuklar dijital çağın sarhoşluğuyla hepsi birer CS botu gibi oldular..

bizim birazda eskiden olan tecrübelerimiz sayesinde bu yeni dijital çağın birer oyuncağı olmadık...

ayrıca kızlar konusunda da eskiden mesela hiç makyaj yoktu şimdi ise estetiklilerden geçilmiyor..bizim kızlarımız !! :)) tam arada kaldıkları için..makyajı tam yerinde ve estetiğide ölçüsünde kullanıyolar..
yeni bitmeler ise doğumgününde estetik ameliyatı allıyolar hediye olarak mesela...

yineliyorumm..biz farklıyız be!!![signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlatmak istediğim o diil...
yani herkes kendisi için aynı şeyi sölüo..

kapiş??[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi götünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.

Zuhuahahaha. Evet hakkaten bu kadar.

Şaka bi yana söylenenlerin içinde doğruluk yok deil. Aklı başında olmakla ilgili bişi bu. Kokanaya hayır natural rules !!!! hehehehe.
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 14 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

86'lı yakışıklı bir genç olarak azcık katiliyorum.
fakat 78'den öncekilerin öğüt vermeleri yaşları ilerlemelerinden kaynaklanıyor ilerde bizde verecez bunun çözümü yok =)
sen kendine gore değerlendirmişsin kısmen doğru.
fakat şunu unutma 65 yıllarındada güzel kıslar vardı ;=)
bu böyle gelmiş böyle gider.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Sosyal ağlarda paylaş

beyler anlıyorum ne demek istediğinizi de, kimin ne zaman ne söylediğinin ne önemi var dimi? tabikide onlarda dicektir bidaha bizler gibi gelmez diye...ama acaba ne kadar doru olacak bu?

belki o zamanlarda bizler ölmüş olucaz..ama onlar asla bizim gibi içemezler,aşk yapamazlar, küfür edemezler, forum açamazlar...yani bizim kuşak gibi şu ana kadar olan olmadı bundan sonrada olamazlarrr[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 14 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
içmek, küfür etmek bu jenerasyonu daha mı kaliteli yapıyor yani?

tabikide yapıyor,neden yapmasın, herşeyin bi güzelliği vardır
ikincisi ben zaten kalitesinde değilim olayın..
hayattan zevk almayla ilgili bişiy ok.[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...