senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 başarılar ama sweet child o'mine ı dünyada sadece axl rose ve myles kennedy söylemeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 David Guetta - Hey Mama'ya heavy metal dokunuşunu verip içine birazcık da sürprizler sıkıştırdık. İçindeki bütün şarkıları tanıyabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 süprüzü güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Youtube üzerinden müzik yapmanın en büyük avantajlarından ve keyifli yanlarından birisi dünyanın her yerinden müzisyenlerle çalabilmek olsa gerek. İngiliz grubu Whitesnake'in muhteşem klasiği Still Of The Night'ı Arizona'dan Manuel Pedregon ve Italya'dan Alberto Rigoni Bass ve tabii ki Ankara'dan ben ve Izgi Gültekin beraber kaydettik. Bu işin her adımından çok keyif aldım, yeni harika müzisyenlerle tanışmış oldum. Herkes aynı şeyleri hissetmiş olsa gerek bu videoların devamını getirmeyi düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 felaket iyisiniz ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ulan whitesnake i de pek severim haa john sykes i ozel bi begenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 (tu)>:D<(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Çok teşekkürler sevgili arkadaşlar :). Ufak bir duyuru yapayım, 25 Ağustos Salı akşamı TV8 Rising Star programında müziğimizden, tarzımızdan ve duruşumuzdan asla taviz vermeden yer alıp, Rock'n Roll ruhunu TV ekranlarına da taşıyacağız. Yarışma kavramının müziğin ruhuyla uyuştuğunu düşünmüyoruz ve bu programa bir yarış olarak değil, sevdiğimiz müziği harika bir sahnede muhteşem bir ses sistemi ile çalma, bizim için en önemlisi eğlenme imkanı, aslında bir şov programı olarak bakıyoruz. Programın formatında belli bir oy sayısına ulaşılınca önünüzdeki duvar kalkıyor ve sonraki tura geçiyorsunuz. TV ekranlarında istediğimiz başka harika bir Hard Rock / Rock N' Roll şarkısını çalabilmek ve yeniden o sahnede olmak için bu duvarı kaldırmak istiyoruz. Siz de yeniden ekranlarda The Madcap'i görmek ve dinlemek istiyorsanız TV8'in mobil uygulaması 'YAN EKRAN'ı indirerek Salı akşamı sahnede olacağımız süre boyunca, bu programdan mavi yan oku tutup ekranın diğer tarafına sürükleyerek duvarın kalması için destek olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Format iyi de Mustafa Sandal ve Gülben Ergen kötü. Başarılar, izlerim unutmazsam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Grupça mı çıkacaksınız? Tek vokal var gibiydi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Teşekkürler sevgili arkadaşlar. Evet grup olarak katılıyoruz. Daha önce birkaç grup katıldı, hatta bugün de arkadaşlarımız grup olarak çalacaklar. Ama tabii toplasanız 3-4 grup var sanırım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Güzeldi tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Güzeldi bayağı. %81 çıkmasına gıcık oldum. Daha piyasa bir şeyler söyleseniz %100 falan alırdınız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Şimdi biri facebookta paylaşmış bende diyom nerden biliyorum lan bunları diye hahah tebrikler çok iyiymiş performansınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben de simdi izledim youtubedan baya iyisiniz ya helal olsun turkce de söyleyin bidahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Çok sağolun :) Türkçe veya popüler bir şarkı seçmek istemiyoruz. Zaten girerken de açılmasa da biz çatır çatır AC/DC çalalım diye girmiştik. Yarışmada kazanmak veya ilerlemekten çok sevdiğimiz şeyleri yapmak istiyoruz. Ben de videoyu kanalıma yükledim, sadece şarkıyı çaldığımız kısmı aldım geri kalanı almadım buradan da izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 HD versiyonunu da buldum yükledim İkinci turu mutlaka haber edeceğim biraz geç belli oluyor gerçi ama Bu arada sonraki turlar için şöyle bir anketimiz var, katılarak bizden dinlemek istediğiniz şarkıya oy verirseniz sevinirim :) http://themadcaprocks.com/the-madcap-rising-star-anketi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Genelde seyretmiyorum programı ama geçen hafta seyahatte oteldeyken başka bir şey yokken açmıştım arkada ses olsun diye. Bir anda "ınını ıvrıdı acdc mi lan o" diye döndüm baya da beğenmiştim. Ama bir yandan da sunucu sweet child of mine isteyince iki tıngırdatsaydınız diye de sitem etmiştim hehe... Çok iyisiniz elinize sağlık. Bence ikinci turda çok bilindik bir türkçe pop şarkısını hard rock coverlayabilirsiniz. Ama olmazsa da oyumu sweet child of mine dan yana kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 8 Eylül Salı akşamı ( önümüzdeki salı ) Rising Star Türkiye'nin 2. turu için TV8 ekranlarında tabii ki Rock N' Roll duruşuna yakışan bir şarkı ile sahnede olacağız. Rising Star'ın ilk turunu geçmenin bizim için çok ciddi geri dönüşleri oldu, özellikle bu müziği seven bir çok insanla buluşmuş olduğumuz için çok mutluyuz. 2. turu da geçip TV ekranlarında Rock N' Roll ruhunu yaşatmaya devam etmek istiyoruz. Bu yüzden bu turda da bize oy göndererek desteklemenize ihtiyacımız var. Rising Star 2. Turunda bize oy verebilmek için YAN EKRAN isimli mobil uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor (Uygulamanın logosu aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi TV8 logosunu içeriyor.) Uygulamadan oy verebilmek için bizim VTR'ler gösterime girmeden programın açık olması ve bizim fotoğrafımız çıktığı zaman yarışmacıya bağlan seçeneğini sağa çekmek gerekiyor, biz sahnedeyken uygulamayı açıp oy verilemiyor maalesef. Saat kaçta sahnede olacağımız henüz belli olmadığı için, bizi desteklemek isteyen arkadaşların biraz erkenden tv karşısında olmalarını ve YAN EKRAN uygulamalarını açık bulundurmalarını rica ediyoruz. Çıkış saatimiz belli olduğunda buradan tekrar duyuracağız. 1. Turda şarkı bitimine 1:40 dakika kala duvar kalkıp oy oranımız %81 civarına geliyor ve sonra orada kalıyor. Bazı arkadaşlarımız nasılsa duvar kalktı diyerek oy vermeyi pek umursamamışlar. Ancak bundan sonraki turları geçebilmek için daha yüksek oy oranına ihtiyacımız olacak, ve ayrıca yüksek oy oranı bu müziğin daha çok ilgi görmesi anlamına da geliyor. Bu yüzden oylamayı kesmemenizi rica ediyoruz. Bütün bunlar tabii ki tekrar o sahneye ve TV8 ekranlarına Rock N' Roll ruhunu taşıyabilmek, bu müziği biraz olsun ileriye götürebilecek bir adım atabilmek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Izledim, oldukca iyiydi. Tebrikler, umarim ikinci turu da gule oynaya gecersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 İlkini kaçırmışım, ikinci performansta arkadaşlarla destek vermeye çalışırız. Tebrikler, güzel performansmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Baya iyisiniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Dün seyretmedim nasıl geçti, internette de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Terör olayları yüzünden iptal edildi dünkü program. O yüzden yarışamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sağol valla bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar