Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görgüsüzlük lvl 99

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm ne kadar salaksınız lan. adam karıyla evlenmeyecektir bile belki. şirketinin reklamını yapmış bedavaya çatır çatır. işte bu yüzden hepiniz beyaz yakalı köle olarak kalacaksınız bu adamlar da size maaş verecek pis tavuklar.
Mesaj tarihi:
chrome said:

olm ne kadar salaksınız lan. adam karıyla evlenmeyecektir bile belki. şirketinin reklamını yapmış bedavaya çatır çatır. işte bu yüzden hepiniz beyaz yakalı köle olarak kalacaksınız bu adamlar da size maaş verecek pis tavuklar.

Ne reklamı yahu?

"Sen kalk organizasyon şirketi sahibi ol, işin organizasyon yapmak olsun, kendi en mutlu anın için planladığın en özel organizasyonun maganda maganda köprüyü trafiğe kapatmak olsun. Bu kadar beceriksiz adama iş verilir mi?" diye düşünmeyip adama giden varsa salaktır yani.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Adam haklı beyler dağılınabilinir.
Mesaj tarihi:
Ashes2ashes said:

yanlız hatun mest olmuştur var ya

off aşkıjmmm köprüyü mü kapattınnnn

yok yere havaya küfür ettim aqe, öyle gözümün önüne geldi bir anda
Mesaj tarihi:
Valla benim profil belli, şimdiye kadarki herhangi bi sevgilime bunu yapsam kusana kadar güler, dalga geçer, ben de köprüden atıveririm kendimi. O yüzden bu apaçiler düzgün insan olursa asıl o zaman çıta yükselir.
Mesaj tarihi:
fixmen said:

O kornalar destekten cok trafigi mindar ettigi icin binbir cesit kufur iceren tepkidir.

evet bunu diyecektim bende ne küfür yağmıştır bunu gören sürücülerden
  • Yeni Oluştur...