xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Merhabalar Astra 1.4 140hp AT Sport donanım Stil paketli araç almaya karar verdim. Türkiyede olmadığı ve 3 ay beklemek istemediğim için flexride yada AFL alamıyorum. AFL önemli değilde Flexride olmadan çok şey kaybeder miyim birde en önemlisi daha önce kullanan bilen varsa yorum alabilir miyim? Çok yaktığını biliyorum bu arada pek umrumda değil zaten şirket karşılıyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 gölf al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 2010 model golfüm vardı baktım birebir aynısı birde anlamsız pahalı bomboş araba o yüzden vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ama astra alıyorsun efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 valla bmw 120d, honda civic type s, golf goal 1.6 fsi 6 ileri sahibi oldum hepsini en az 2 sene kullandım. Şu araçların içinde en kötüsü golf tü ve baktım hala aynı ve daha pahalı o yüzden vazgeçtim yoksa ilk gittiğim bayi vw di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 opel pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Golf'ten sonra Opel amatör eğlendirir. Gerçi eski Golf diyorsun hangi motor seçeneğiydi vs bilemem ama Golf7 1.4 TSI kesinlikle tavsiye edilir şu aracın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 golf daha iyi de el insaf arada 10000₺ fark var. değmez. bence afl flexiride dan daha önemli bu arada. bide astranın otomatik vitesi o araca yakışmayan bi vites. çağımızın biraz gerisinde kalmış. ben olsam düz alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Şuanki çok memnun Olduğum aracı değişmemin sebebi otomatik vites almak zorunda olmam zaten. Ayrıca 10000 ₺ değil, benim astraya 68000 ₺ vererek aldığım motor ve donanımı golf 90000 ₺ istiyor ve eski bindiğim golfün neredeyse aynısı yani o Yüzden ilk gittiğim yer olan vw Den vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben de golf goal leri kime okutuyolar diyodum zamanında. sdfsf dünyanın en boktan motoruydu o 1.6 fsi lar ya, audinin çöküşünü hazırladı ufak segmentte resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 90000₺yi nasıl hesapladın çok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 opel astra almak her açıdan yanlış -verimsiz motor -vasat iç tasarım -yeni kasa geliyor -gm yüzünden opel'in düşen kalite anlayışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Redogski said: 90000₺yi nasıl hesapladın çok merak ettim :) Gecen 97k ya highline golf gordum. O yuzden hayal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 herşeyi doldurursan 100000i de geçerde. 68000₺lik astra muadili olan golf nasıl 90000₺ hesaplandı onu merak ettim :). mesela astra 140 bglik modele bakıp golfte de 140 bglik modele bakmak yanlış. 2 motor arasında uçurum kadar fark var her yönden. ama sadece performans olarak bakacak olursak kağıt üstünde golfün 122bglik motoru astranın 140bglik motorundan daha performanslı zira şanzumanda öyle. sanıyorum xlaidehlevarda golfteki 140bglik motorla karşılaştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ikisinide birebir aynı donanımla doldurunca çıkan fiyatları yazdım anlaması neden zor oldu bunun? fsi motor içinde zamanında herkes süper diyordu. 100km ye 1 sn daha erken çıkıcam diye aynı donanıma 20k ₺ verilmez ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Selam, Donanım ile motoru ayıralım ilk önce... şimdi GSC'den arkadaşlar konuşsun bakalım, fiyat falan filan... GSC: Golf Sattıranlar Cemiyeti Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 motor ikiside aynı 1.4 140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 İkiside aynı dediğin motor birinin 0-100ü 8,4 sn diğerinin ki 9,9 Sn birinin torku 250 nm diğerinin 200nm vs vs. Bence pek aynı değil bu motorlar. Donanım olarak aynı dediğin araca bakalım bide. Aşağı yukarı hesaplayacak olursak 140 bg highline 84k + panaromik tavan 3k + dinamik şasi kontrolü 3k + dinamik far asistanı 3k bu da 93000₺ yapar ama bu fiyatın içinde astrada olmayan özelliklerde var ve dinamik şasi hariç diğer opsiyonlar astradaki muadillerine göre daha gelişmiş. Bu sebepten dolayı donanımlarda pek aynı değil bana kalırsa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Tamam siz golf e 93k ₺ verin ben zaten kullanan yorumu istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 140 sport astra j otomatik eşimde vardı. bütün golf ısrarlarıma rağmen tutturdu astra diye, fiyatı daha uygun diye... -90ların tork konvertörlü iğrenç otomatiğini kullanıyo hala. malzeme kalitesi 4/10. Her yerinden gacır gucur sesler geliyo. servisleri beş para etmez vs vs vs. 2 ay dayanabildi, sattık arabayı. bi daha opel almam cümlesini kendi ben söylemeden kurdu çok şükür :) alma aldırma. leon vs bişey al ama astra alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Golfü 38k km de sattım satana kadar kaç defa servise gittim hatırlamıyorum. Bırak sesi gidermeyi sesin nerden geldiğini bile anlamadılar en sonunda servis hatası Yüzünden pazar günü Yağmurda otobanda hortum patlatınca sattım o Yüzden Kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ya o sınıftaki araçların hepsi dandik değil mi? Yani o boyuttan daha kompakt olmayan ama daha alt sınıf bi araç mı var? Tesadüfen birisi diğerinden daha az dandik olabilir. Fiyatları astronomik olması bişeyi değiştirmiyor. Bence alma, o paraya yazık günah, sana teknoloji diye sundukları şeyler marketing sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Pasha said: opel pişmanlıktır. This :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 aktiftablet said: Ya o sınıftaki araçların hepsi dandik değil mi? Yani o boyuttan daha kompakt olmayan ama daha alt sınıf bi araç mı var? Tesadüfen birisi diğerinden daha az dandik olabilir. Fiyatları astronomik olması bişeyi değiştirmiyor. Bence alma, o paraya yazık günah, sana teknoloji diye sundukları şeyler marketing sadece. Sana Katılıyorum ama lanet olsun otomatik araba almam Lazım yoksa şimdi kullandığım arabadan çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 xlaidehlevar said: Tamam siz golf e 93k ₺ verin ben zaten kullanan yorumu istedim Ben sana golf al demedimki. Yaptığın hesap yanlış dedim. Düzgün hesaplarsan arada yine bi fark var ve yine o farka değmez. Pashanın dediği gibi otomatik vitesi çok eski. Annemde 2001 model otomatik astra g var. 2 otomatik vites arasındaki tek fark bizimki 4 vitesli günümüzdeki versiyonu 6 vitesli onun haricinde her şey aynı. Servis konusunda da Opel ve vw al birini vur ötekine ikiside 5 para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar