neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 En yüksek diyorsan gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 neutrino ya burada da katılıyorum ya skdhakjdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 cümledeki şaka maka'nın bir anlamı yok yani? ayrıca allahın bildiğini paticikten mi saklayacağım birader? hangi konuyu açsam 20,30,50 sayfa gidiyor. kızan da geliyor,harbiden merak eden de geliyor,okuyayım lan ne iş diyen de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 abi, istesem çok net tüm açtığım konuları 50 sayfa götürürüm. her gelip yorum yapana gider yapmam yeter. seni seven var ok. ama senden hoşlanmayan da bayağı bir var. hani "reklamın kötüsü olmaz" denir ya. yalan o. reklamın kötüsü olur =) ayrıca o "şaka maka" lafını yanlış anlamışsın gibi. hani o laf "ya geyik fln yapıyoruz ama işin aslı" diye kullanılır. yani, "yanlız şaka maka, paticikde benden ünlü yok" dediğin zaman "ya geyik bir yana, cidden en ünlü benim paticikte" demişsin oluo ben öyle anlıyorum ya da. belki bende hata vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya uzun uzun yazmaya gerek yok bu mevzuda. ben de az çok seninle aynı şeyleri söylüyorum zaten. başlıkların bir çoğu bir şekilde bana gıcık kapmış geri zekalılar yüzünden sayfalarca kopup gidiyor. reyting mevzusu aynen reklam gibi, doğru. iyisi,kötüsü olmaz hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Valla sen iplemiosan insanların ne düşündüğünü, tabii takmazsın doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yok yav, bu söylediklerimden öyle bir anlam çıktıysa üzülürüm. insanların görüşleri elbette önemli yoksa neden böyle forum ortamlarında birbirimizle sayfalarca yazışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ne blim. Yani haddim değil tabii senin esas düşüncen böyledir şöyledir demek de, iplemiomuşsun gibi gelio dışarıdan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KuddusiMavra said: ya uzun uzun yazmaya gerek yok bu mevzuda. ben de az çok seninle aynı şeyleri söylüyorum zaten. başlıkların bir çoğu bir şekilde bana gıcık kapmış geri zekalılar yüzünden sayfalarca kopup gidiyor. reyting mevzusu aynen reklam gibi, doğru. iyisi,kötüsü olmaz hesabı. Abi şu mesajda Dworgian'ın söylediklerinin üzerine hiçbir şey denmemiş, iki kez okudum. Hatta hiçbir şey denmemiş bu mesajda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yok yav. neden iplemeyeceğim? bak iplemediğim adam uzay keki. cons. işte bak neutrino. var daha böyle birileri. yani ne yazsalar çok canımı sıkmadıkça cevap yazmaya dahi tenezzül etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 he anladım. ben çekildim konudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 counter-gif has defused da bamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KuddusiMavra said: yok yav. neden iplemeyeceğim? bak iplemediğim adam uzay keki. cons. işte bak neutrino. var daha böyle birileri. yani ne yazsalar çok canımı sıkmadıkça cevap yazmaya dahi tenezzül etmem. diğerleriyle ne sorunun oldu bilmiyorum ama ben sadece objektif gözlemlerimi yazıyorum, seni tanımam etmem. gittim ben dedikten sonra geri dönüp gelen birinin ciddiye alınması daha zordur emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KuddusiMavra said: Gizli said: bokbeyi diye kime demiştin çeto? valla vardı öyle bir şey ama kime dedim, niye dedim hatırlamıyorum. vingthor boksör diye bokbeyi dedi lan bu adamı hala ciddiye alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 espiri güzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kuddisi ciddiye alınmıyor abi ciddiye alıyorsunuz falan demeyin asda kyranoyan, kuddisi, 2editor bunlar hep aynı tier adamlar. engellemeyen de gülüp geçiyor. kuddisi eşşek kadar adam fb'da millete neler yazdığını biliyoruz. ciddiye alınacak bir vasfı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ahahaha ulan yine aklıma geldi bu herif forumu bırakıyorum demişti sonra kendi forum gibi bir şey açmıştı kendi ve diğer personalarıyla başlıklar açıyordu falan sonra o kadar laftan sonra tükürdüğünü yalayıp paticiğe dönmüştü ey gidi günler ey paticik nelere kadirsin asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bingildak said: kuddisi ciddiye alınmıyor abi ciddiye alıyorsunuz falan demeyin asda kyranoyan, kuddisi, 2editor bunlar hep aynı tier adamlar. engellemeyen de gülüp geçiyor. kuddisi eşşek kadar adam fb'da millete neler yazdığını biliyoruz. ciddiye alınacak bir vasfı yok. olm, o zaman sana ne? neden rahatsız oluyorsun? mode z ayağına engellediysen engelledin zaten, ille de sana mesajımı okutmak istersem al bak böyle de okuturum. Öyle şeref listesinde 2inci olmaya benzemez forum ortamları. bana sataşarak bir yere kadar tatmin olursun ama ötesi sana yaramaz cem bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 umarim ben de birine bokbeyi diyebilecegim bi firsat yakalarim ya. acaip kiskandim. durup dururken birine diyebilirim her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yanına da şundan koycan unutma B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sen sus bokbeyi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benden selam olsun bokbeyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 vaayyyy! noyan da çalışmış. yukarıdan mı geldi bu gif noyan? spirütüel bir durum var mı klibin hazırlanması sırasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar