silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Arkadaşlar huawei 552e modemini kullanıyorum.Sorunumla ilgili superonline ile 50 defa görüşmeme rağmen bir sonuç çıkmadı.Modem değiştirdim yine olmadı. Sorun şu :Şimdi modeme yeni bir cihaz bağlandığı anda diğer cihazlar (wireless ve kablo ile fark etmiyor ) internete bağlı gözükselerde site falan açmıyo.Aynı şekilde online bi oyundaysam ciddi bir lag geliyo.Fakat o sırada hemen telefonumdan internet kullanan bir uygulama açarsam düzeliyor.Tabi her zaman olmasa da çoğunlukla bu durum kurtarıyor. Bu durumun haricinde de telefonla laptopla vs. girilen wifi bağlantı sürekli bağlı olmasına rağmen ara ara kopuyo gösteriyo.Telefonda uygulamalar olsun laptop'tan başka bir işlem olsun bağlantı koptu uyarısı veriyo yeniden bağlan diyince hemen bağlanıyor. Otomatik bir dns, ip yok.Modem yazılım güncellemesi yapıldı.Modem bağlantı ayarlarını hem otomatik hem elle yaptım iki durumda da aynı. Bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bağlantı zaman aşımı diye bir seçenek görüyor musun? yüksek ihtimal bununla alakalı, + bağlantı son bağlantı olmayıncada direk zaman aşımı diyip kesiyor sanırım. böyle bir seçenek ara. değilse ben bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Zaman aşımıyla ilgili bişey bulamadım ama harbiden çıldıratacak yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ethernet kartinin dandikligi benim laptopta da olmustu bi powwr saving ayari var onu yapinca gecti ama alet isininca yine oluyodu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Geçmiş konularda benzeri bi ağ problemi için bi program paylaşmıştım.Şimdi ne programın adını hatırlıyorum nede o programı bulacak keywordleri.Bu problemi o çözer diye düşünüyorum. edit: (güncelleye basacağım alıntılaya basmışım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 DoruK said: ethernet kartinin dandikligi benim laptopta da olmustu bi powwr saving ayari var onu yapinca gecti ama alet isininca yine oluyodu arada doruk o ayarı nerden yapabiliriz.Hatırlıyo musun?Bi de wirelesste sıkıntılı ethernet harici bişey gibi.Pulkas baktım mesajlarına da bulaadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ne zamandır var bu sorun sende? yazdan beri aynı şey bende de oluyor. servis sağlayıcım superonline. telefonda ne dediysem anlatamadım. bizde herhangi bir sorun görünmüyor ve isterseniz modem değişimi yapalım teklifinden öteye geçemedik. bu hafta sonu modem değişimi yapacağım ama sen denemişsin bu yöntemi. edit: postu yazarken yine aynı şeyi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 control panel > power options > change plan settings > change advanced power settings orada iste wireless adapterin power saving secenekleri var ben de iss ye baya kufretmistim ama desktopa gecince aslinda internet iyiymis dedim. laptop acer packard bell falansa %99 isinmaktan sapitiyor network karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 power settings teranesi işe yaramazsa o programı bi deneyin.Hala adını hatırlamıyorum.En az 3 4 postta adı geçti o meretin adı.Banada olmuştu bu olay.Cillop gibi çalışan wireless durup dururken packet lossun gözüne vurmuştu.power settings falan çözmemişti benim olayı o programı buldum o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Neyse buldum. Konu bu : http://forum.paticik.com/read.php?6,6879897 oradaki programları bi deneyin işte biri çözer sizin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 HaciYatmaz said: ne zamandır var bu sorun sende? yazdan beri aynı şey bende de oluyor. servis sağlayıcım superonline. telefonda ne dediysem anlatamadım. bizde herhangi bir sorun görünmüyor ve isterseniz modem değişimi yapalım teklifinden öteye geçemedik. bu hafta sonu modem değişimi yapacağım ama sen denemişsin bu yöntemi. edit: postu yazarken yine aynı şeyi yaptı. Benim de superonline yalın dsl olarak kullanıyorum.Bence değiştirme bu sıkıntı başka bişey bakalım nolacak.Arkadaşın dediği programı deniyim bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bu tip durumlarda klasik sorum, "ttelekomdan port değiştirtme imkanınız varsa onu deneyin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 iyi de o soru değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 az önce böyle saçma bir şeyin farkına vardım hız grafiğinin yüksek değerde olduğu kısım bilgisayarın sağa çevrilmiş hali, böyle olunca kalite düşüyor. sola çevirince de hız düşüyor kalite artıyor. yoksa grafiği yanlış mı okuyorum? bu durumda hız mı önemli kalite mi önemli? linkteki program galiba wifi arama süresini değiştiriyor. manuel olarak kurcaladım ben fakat işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 PrudenT said: iyi de o soru değil.. iyi de bende de superonline adsl de benzer sorun vardı. modem internete bağlı görünürken, hatta arayüzde ip vs de görünüyorken internet bağlantısı gg idi. sadece "cepten bir şeye girince düzeliyor" kısmını bilmiyorum çünkü denemedim. benim sorunum port değiştirince geçmişti 1,5 aylık uğraş ve superonline görüşmelerine 40tl bayıldıktan sonra. modem değişiminden elektrik ve telefon tesisatının kontrolüne kadar her şeyi denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 abi sakin ol yazdığımı oku yazdığın cümleyi oku sdfşlksdöşv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 HMMMM!!! 1) evet orada cümleyi kurarken hata yaptığımı fark etmiştim klasdjal 2) senin cümleni de "o soru değil" diye değil "soru o değil" diye okumuşum hızlı okuyunca oluyor arada galiba böyle. hem açıklamam iyi oldu bence. sorunu olan feyz alır belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 program bende de işe yaramadı.Port olayını deniyim tabi superonline bunu anlarsa anlatabılırsek yapabilirlerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 port olayına sol karışamıyor. malesef bağlı olduğunuz santralde çalışan bir adamı birebir bulmanız lazım. bizim elektrikçi tanıyordu birini, ben öyle çözdüm. yoksa gg. zira her bakımda portları değiştiriyorlar, şans eseri tırt porta denk geldiyseniz geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 sıçtık o zaman desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Valla, Önce hangi santrale bağlısın öğrenip, internetten veya telekomdan o santralin telefonunu öğreneceksin. Ya da santral binasını bulup kapılarına gidebilirsin, ya da mahalledeki elektrikçiye muhtara fln soracaksın tanıdık var mı diye. Böyle saçma sapan yöntemler gerekecek. Ama port değiştirince de olmazsa uğraştığın için bana küfür etmek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 valla anlamadım ki.Şimdi dota oynadım lag geldi 10 dk geçmedi.Telefondan uygulama açıyorum anında düzeliyor.Bu nası bi olaydır arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Şu "telefondan birmsey acinca duzeliyor" olayi tum akil mantik cercevesini yok ediyor. Sunu m.hizmetlerine falan anlatma sakın. Tabi tabi deyip mesgule atar seni. Bence modem uzerinde yogunlas. Port-santral olayi olsa cepden girince de duzelmez. Cep uygulamasi o an senin paket kaybini engelleyici bir sey yapmiyor sonucta. Modem farkli bir ip ye baglanti verince duzeliyor gibi bi anlam cikiyor. Modem degisti demissin ama yine huwai getirdiler sanıyorum. Baska marka iste. Tilgin, zyxel falan veriyor sol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Gecici cozum istiyorsan da; ethernet kablosu ile baglama. Wifi dongle bul. pc yi wireless ile internete bagla. Sorunun cozulmezse gel kufur et bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar