Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Ona dokunanin uzerine Yavuz'u salarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya abi ne korkutması adamın her gün ot çekmekten başka işi yok. şu noyanda kas var diye ne korktu millet ya. açlık kası halbuki hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: Ona dokunanin uzerine Yavuz'u salarim. bak ben olsam rıdvandan korkardım. noyandan değil rıdvandan korkun. adam kürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Basligimi kilitleyen fasist yonetime de teessuflerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 TECE admini konumuzu kopatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Xeske Orcunun ekant tan yazsaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 he bi de ben hala babasını rahatlıkla dövebildiğine inanmıyorum. öyleyse babasıda çok naif biriymiş. hani şu çıplak modellik yapıp ot çeken adamın koyduğunda oturtacak bir tipi yok. korkma ivy birşey yapamaz. kadınlara artislik taslar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 birazdan faşik shean olucam gene. noyanın yancıları gelip "adam mısın hülo sen" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Shean said: ya abi ne korkutması adamın her gün ot çekmekten başka işi yok. o senin dedigin gaben reyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sdfgsdfgsd jaeguardan korkun bak. adam hep muhay thai yapıyor hem fitness. hem de boru gibi vücudu var. moriarty de öyle. bu ikisinden korkulabilir ama noyandan korkulmaz. sequa bile o cebindeki hıyarla daha korkutucu lan sdfpgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Jeager a 5 atar 1 sayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 onlarin kaslari sadece goruntu ya, guc muc yok onlarda, zaten bi elini kaldirsa yorulur biter, kolunu filan da tam kapatamiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 jag le mori bizi oldurur abi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: onlarin kaslari sadece goruntu ya, guc muc yok onlarda, zaten bi elini kaldirsa yorulur biter, kolunu filan da tam kapatamiyodur. yımrıhda atamazlar şimdi. yanlış yerden attım kasımı incittim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: onlarin kaslari sadece goruntu ya, guc muc yok onlarda, zaten bi elini kaldirsa yorulur biter, kolunu filan da tam kapatamiyodur. abi 112 yi tek tusla aramaya al istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 neydi o..hah 5 inch punch.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Osbir kasının darbe etkisi olmaz beyler. Korkmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya muay thai filan zaten sen simdi bana soyle yumruk at bak karsilik vericem diye gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ilerde mesih olursan bu konuya bakar bakar gülersin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: ya muay thai filan zaten sen simdi bana soyle yumruk at bak karsilik vericem diye gidiyo. öyle birşey yok abi muay thaide kandırmışlar seni boks un tüm vücut kullanılarak yapılan versiyonu muay thai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Theridone said: Ona dokunanin uzerine Yavuz'u salarim. niye kendin gitmiosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: ya muay thai filan zaten sen simdi bana soyle yumruk at bak karsilik vericem diye gidiyo. AHAHAHAH abi sadjaljdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit said: of adam harbiden askere gidiyo ezik gibi sonra ben 5 6 ay yokum cezaevindeyim diye sallıyo ahahahah asdfghjklş abi adamı tsk kulağın tutup askere alıyor ama bunu hapse giriyorum, bedenimi tutsak edip ruhumu daha da özgürleştireceğim falan diye mi pazarlıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 o kermitin hipotezi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: Theridone said: Ona dokunanin uzerine Yavuz'u salarim. niye kendin gitmiosun lan Yavuz benden daha acimasiz bir insan. Yoksa poroplem degil yani gerekirse emanet canimizi birakiriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar