Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya abi ne korkutması adamın her gün ot çekmekten başka işi yok. şu noyanda kas var diye ne korktu millet ya. açlık kası halbuki hahahahaha
Mesaj tarihi:
he bi de ben hala babasını rahatlıkla dövebildiğine inanmıyorum. öyleyse babasıda çok naif biriymiş. hani şu çıplak modellik yapıp ot çeken adamın koyduğunda oturtacak bir tipi yok. korkma ivy birşey yapamaz. kadınlara artislik taslar öyle.
Mesaj tarihi:
sdfgsdfgsd jaeguardan korkun bak. adam hep muhay thai yapıyor hem fitness. hem de boru gibi vücudu var. moriarty de öyle. bu ikisinden korkulabilir ama noyandan korkulmaz. sequa bile o cebindeki hıyarla daha korkutucu lan sdfpgj
Mesaj tarihi:
aquila said:

onlarin kaslari sadece goruntu ya, guc muc yok onlarda, zaten bi elini kaldirsa yorulur biter, kolunu filan da tam kapatamiyodur.

yımrıhda atamazlar şimdi. yanlış yerden attım kasımı incittim falan
Mesaj tarihi:
aquila said:

onlarin kaslari sadece goruntu ya, guc muc yok onlarda, zaten bi elini kaldirsa yorulur biter, kolunu filan da tam kapatamiyodur.

abi 112 yi tek tusla aramaya al istersen..
Mesaj tarihi:
aquila said:

ya muay thai filan zaten sen simdi bana soyle yumruk at bak karsilik vericem diye gidiyo.

öyle birşey yok abi muay thaide kandırmışlar seni boks un tüm vücut kullanılarak yapılan versiyonu muay thai
Mesaj tarihi:
kermit said:

of adam harbiden askere gidiyo ezik gibi sonra ben 5 6 ay yokum cezaevindeyim diye sallıyo ahahahah

asdfghjklş

abi adamı tsk kulağın tutup askere alıyor ama bunu hapse giriyorum, bedenimi tutsak edip ruhumu daha da özgürleştireceğim falan diye mi pazarlıyor şimdi?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Theridone said:

Ona dokunanin uzerine Yavuz'u salarim.

niye kendin gitmiosun lan

Yavuz benden daha acimasiz bir insan. Yoksa poroplem degil yani gerekirse emanet canimizi birakiriz....
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...