Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Üstün değil tam anlamıyla denginim ama daha fazla kendini aşaltma lütfen ayağa kalk artık insan gibi takılalım Xae :)-D
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 noyan instagramda takip ediyorum seni ben. bunlar anlamaz seni lower class bunlar.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Pis aşağılık insancık ya noyan gibi bi kıymetlimse neler diyor adi yaratık. BOK
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 noyan çocukken havale geçirmiş üstüne 3 kat battaniye örtüp bırakmışlar kendi haline bence
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Arkadaşlar tamam anlamıyorlar beni ama bu kadar saçmalarına göz yummak yerine azıcık adam edelim de ortamın hissiyat kalitesi birazcık lvl atlasın. Bende böylece evlenmeden önce tüm hazinemi paticiğe gömerim.... yani şuan bekleme tuttuğum bir sürü güzel kız arkadaşlarım var paticiğe üye olmak isteyen ama henüz ortam buna müsayit değil ... ama bunu değiştirmek bizim elimizde. sıkıldım gerçekten her topikte u...u , deli, beyinsiz , v.s. şuursuz hakaretlere aleni bir şekilde maruz kalmamın doğal karşılanmasından. Böyle gelmiş böyle gitmez.. tamam burada ergenlikten büyüme bir çok insan bir arada bulunuyor ortak ilgi alanlarına sahip olan. Ama sonsuza kadar paticik ergen ve low tier atışmaların ve sahte hesaplarla gereksiz trollemerin çöplüğü olmak zorunda değiliz , bizler lvl atladıkça paticikte çok farklı şekilde lvl atlayabilir... benim hayalimdeki paticik , seksi ve samimi gamer ve sportif sanatçı kızların facebook yerine burada seksi fotoğraflarını yayınlıyabildikleri bir paticiktir... bu hayali de hep birlikte gerçek kılabilmek imkanlarımın dahilinde hazır beklemektedir.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Sonuna muhtac oldugunuz kudret damarlarinizdaki asil kanda mevcuttur u unutmussun qnq.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kyra said: benim hayalimdeki paticik , seksi ve samimi gamer ve sportif sanatçı kızların facebook yerine burada seksi fotoğraflarını yayınlıyabildikleri bir paticiktir... bu hayali de hep birlikte gerçek kılabilmek imkanlarımın dahilinde hazır beklemektedir. mümkünse hayalindeki gibi bir yer olmasın burası. o tip ortamlar var zaten isteyen için. burası böyle kendi erkek erkeğe halinde çok daha iyi. hani her buraya girenin abaza ve hayatında seks olmadan yaşayan oyun delisi vs kişiler olduğunu sanıyorsan sen de hiç anlamamışsın burayı diye düşünüyorum. ortama "kadın" kavramı girince illa bir etkileşim, zaman zaman karşılıklı hoşlanma, ilişkiler, sonucunda drama, kıskançlıklar vs giriyor. insanlar bu tip ihtiyaçlarını dışarıda karşılasın burada sohbet muhabbet temiz kalsın derim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 noyan haklı bence foruma lvl atlatma konusunda kaciniz ya kanka senin takıldıgın bi forum vardı neydi ya diye soranlara paticik diyebiliyorsunuz merak ediyorum
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 iyi de onu diyememizin 2 nedeni var, birincisi forumun adı, öbürü de noyan gibi kullancılar sdfds.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kyra said: benim hayalimdeki paticik , seksi ve samimi gamer ve sportif sanatçı kızların facebook yerine burada seksi fotoğraflarını yayınlıyabildikleri bir paticiktir... bu hayali de hep birlikte gerçek kılabilmek imkanlarımın dahilinde hazır beklemektedir. abi seninle alakalı attığım bir önceki postum için özür dilerim. cahilliğime denk geldi çocukluk işte. umarım bir gün beni affedersin. yapabileceğim bir şey varsa söylemen yeterli. alıntıladığım hayalini gerçekleştirmene de katkı sağlamak isterim ama en son üniversitede selamlaştığım bir hocam vardı dişi olarak o kadar. ama yine de yapabileceğim bir şey olursa özelden mesaj atman yeterli. mesaj kutumu her zaman boş tutacağım senin için. kaldı ki mesih olmadığına karar vermişsin ama bence o iş öyle değil olabilirsin de. ben öyle bir elektrik alıyorum senden.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 pascalnouman said: noyan haklı bence foruma lvl atlatma konusunda kaciniz ya kanka senin takıldıgın bi forum vardı neydi ya diye soranlara paticik diyebiliyorsunuz merak ediyorum ben sadece "paticik" demeye çekiniyorum arada :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 paticik demekten neden cekiniyorsunuz aga hani insanlar en fazla pıtırcık mı aahauahahuhaua fln diye dalga gecer sadece isminden dolayı mı cekinceniz eger oysa cok sacma bence bilin istedim :)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 paticik diyince forumu bilmeyenler de gülüyor. hatta geçen gün bi kız arkadaşıma söyledim baya güldü.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 gülüo abi insanlar? pepelek daha güzel mesela. pati bile hani "aa hayvan sever bir forum mu?" dedirtir de abi o cik nedir :D
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ben ne pepelek'i benimsemiştim ne de paticik'i benimsedim. biz onlara gelmedik ki. UO'ya geldik, insanı için kaldık. iki isimle de bağlantı kurulabilecek bir durumumuz yok. forum der geçerim. hangi forum derler bizim forum derim, ki buradan bilmeyen birine bahsetmişliğim de yok, dönmez öyle bi muhabbet. ikisi de dandik isimler. biri kedi adı zaten. kedinin adı mustafa olsaydı forumun adı mustafa olacaktı mesela sdf.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 evet ya dert oluyor o iş forum diyorum ben de o yüzden bence Beygir Gücü ismine geri dönüş yapmamız gerek das
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian sen hayatımda gördüğüm en luzumsuzca politik takılan insanlardan birisin o yüzden sorgulamalarını ve irdelemeleri ve hatta çoğu fikrini ciddiye alamıyorum çünkü gerçek değiller. Ortama uyum sağlama saplantın seni luzumsuzluğun çok konuşkanlık temsilcisi gibi birşeye çevirmiş. Lütfen bu sen değilsin kendine gel. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Seninle gerçekten iletişim kurmak istiyorum ama kendi fikirlerinle.
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mortis said: tekrar soruyorum platonik aşkın kim google topic walktrouth falan ara oku işte topiği tekrar tekrar soracağına tüm hikaye ortada noyzura wikia mı açalım .
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Noyan adam sana bir şey mi dedi şu an, seni hedef alan bir konuşmasını da görmedim. Biraz manası bir çıkış olmadı mı bu
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 " çoğu fikrini ciddiye alamıyorum çünkü gerçek değiller."
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kyra said: Noyan sen hayatımda gördüğüm en luzumsuzca ilginclikli takılan insanlardan birisin o yüzden sorgulamalarını ve irdelemeleri ve hatta çoğu fikrini ciddiye alamıyorum çünkü gerçek değiller. Ortamdan ilgi cekme saplantın seni luzumsuzluğun çok konuşkanlık temsilcisi gibi birşeye çevirmiş. Lütfen bu sen değilsin kendine gel. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Seninle gerçekten iletişim kurmak istemiyorum.
Öne çıkan mesajlar