Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kyra said: yani bir oyun düşün onda spawn olan bitkiler var toplayabildiğin ya da yetiştirebildiğin. hem alchemy falan var böyle kasıyorsun skill birleştiriyorsun regleri. sonra acayip buff potionlar çıkıyor ortaya falan. takılıyorsun kendi maceralarında ama birileri gelip sana "Ooooo buff kullanmak yasak bu serverda". Oldu gözlerim doldu ;..D yani bir oyun düşün oyunun game designer ı sana diyorki "spawn olan bitkiler var toplayabildiğin ya da yetiştirebildiğin. hem alchemy falan var böyle kasıyorsun skill birleştiriyorsun regleri. sonra acayip buff potionlar çıkıyor ortaya falan. takılıyorsun kendi maceralarında" ve ölüyorsun... oldu gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Dworgian said: Kyra said: yani bir oyun düşün onda spawn olan bitkiler var toplayabildiğin ya da yetiştirebildiğin. hem alchemy falan var böyle kasıyorsun skill birleştiriyorsun regleri. sonra acayip buff potionlar çıkıyor ortaya falan. takılıyorsun kendi maceralarında ama birileri gelip sana "Ooooo buff kullanmak yasak bu serverda". Oldu gözlerim doldu ;..D yani bir oyun düşün oyunun game designer ı sana diyorki "spawn olan bitkiler var toplayabildiğin ya da yetiştirebildiğin. hem alchemy falan var böyle kasıyorsun skill birleştiriyorsun regleri. sonra acayip buff potionlar çıkıyor ortaya falan. takılıyorsun kendi maceralarında" ve ölüyorsun... oldu gözlerim doldu ya şimdi bir kere ortada net bilgiler var. mesela bir potiondan ölmen için ancak aynı anda 36x potion içmen gerekiyor. Ulen diyorum zaten bir potion'a ancak 1 tane sığıyor. Nasıl mümkün olabilir ki ölmem olasılıksız... Buff'lar yasak çünkü süper şeyler fakat süper oldukları kadar da abuse'a açık şeyler. Sürekli buff'lardan başını kaldıramayan biri elbette hayatın sadeliğine dair uyumlanmakta zorluklar yaşayabilir ya da akli dengesini yitirebilir. karışık işler ya.. cidden bu konuda verimli düzenleme olmasını umuyorum. Hem insanlar bilinçsizce bufflardan madur olmasın ya da buff kullanıcıları kendilerini jailde bulmasın ya da ufaklıklara vendorlar açılmasın v.s.. sonuçta hayat her şekliyle ilginç ve herkes istediği gibi yaşama hakkına sahip olmalı. Bu noktada kimse buff kullanmak zorunda olmadığı gibi kullanmamak zorunda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Sana katıldığım tek nokta, "herkes istediği gibi yaşamalı". Yani "aaa bufflandın haydi hapse" yanlış aslında. Ama abuse un önüne geçemiyorsun işte. Serbest bırakıyorsun (bkz: hollanda), bu sefer 9 10 yaşında bebe elinde 8 tane şekercikle gezio side datça (ne sidesi allasen) sahillerinde, "çokzel valla mmm süper" diye. 13 yaşında kızcağız şeker şeker diye hayatını karartıo vs. Şu yukarıdaki 2 örnek birebir gördüklerimden 2 si mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ne tuhaf benim gibi bir serserinin eline böyle bufflar 25 yaşından sonra geçmeye başladı. şok oluyorum böyle 8-13 yaş hikayelerini duyunca. Ki 25 yaşıma gelene kadar da kendim resist ettim hatta karşı tavrım bile vardı çünkü bilmiyordum ve başıma kötü şeyler geleceğinden ve sonunda madur olacağımdan korkuyordum. Sonra öğrendim ki bazı şeyler sadece uygun koşullarda , doğru yerde ve doğru kişilerle güvenle yapılmalı. Aksi halde oldukça tehlikeli.. Tek gerçeklik zannetiğin yer ile gerçekliğin sınırsızlığı arasındaki sınır kocaman uçurumlara dönüşürken bazen çok fazla güçlü ve usta olman gerekir.. tabi bu örnek extreme bufflar için. dünya bazı şeyleri itiraz edemeyeceği ve bastıramayacağı bir noktaya geliyor. Uygun bir düzenleme bu konuyla ilgili olarak insanlığın bir şekilde kendi içinde bilinçlenmesine ek olarak geliştirilebilecek legal buffshoplar ve abonelik sistemleri işleri iyileştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Horrible said: Yazılanların hepsini okumadım, ama ilk postta yazana cevap veriyorum. Bence profesyonel bi yardım almalısın dostum. şimdi farz edelim ki yardım aldım. ne olacak ki ? ilaç vericekler sonra uykum falan mı gelicek böyle zeka dürbününden baktığım hayallerimden vazmı geçiceğim ? illa benim de hayat böyle gelmiş, böyle gider diyenlerden mi olmam gerek. tarihe şekil vermiş sayısız devrim ve yenilikçilerden biri olmamın nesi profesyonel yardımı gerektiriyor ? açıklarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kusura bakma ama çok ütopik bu fikrin. Dünyada mevcut ekonomik ve politik düzen tamamen değişmeden, dediğin gibi pembe bir dünya sadece ütopya. Ayrıca senin kendine "serseri" demenden yola çıkarak iyi ki o yıllarda karşılaşmamışsın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Grandiose_delusions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 yanında schizophrenia & bipolar disorder hediye geliyomuş, ne güzel hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Shaman doluşmuş buraya. Hangi tribe diyesim geliyor ama bu tip şeylerde bildiklerinizi internet ortamında paylaşmanız garip geliyor bana. Normal bireylerin anlayacağı bir dil değil bunu bildiğinizi biliyorum zira neden inatla devam ediyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 evet ilginçmiş. bu tarz insanlarla karşılaştım ve onlara hep sordum tamam bu kadar özel ve güzelsin peki gerçekliğe nasıl etki edebileceğine dair bir tasarımın var mı hayatı güzel kılabilecek ve eş zamanlı olarak egemen paradigmalara entegre edilebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Creus said: Shaman doluşmuş buraya. Hangi tribe diyesim geliyor ama bu tip şeylerde bildiklerinizi internet ortamında paylaşmanız garip geliyor bana. Normal bireylerin anlayacağı bir dil değil bunu bildiğinizi biliyorum zira neden inatla devam ediyorsunuz anlamıyorum. senin normal birey dediklerin belki anormal bireylerdir ? neyi neden nerede paylaşacağımızın genel cevabı etkileşim. farzet ki yanıcı şeyler bir araya geliyor ve sadece onlar o ortamda yanıyor ama etkileşimden doğan ışık olabildiğince çevresine yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kyra said: Kostok said: kendi potansiyelimi orataya çıkarabilmek için, benim yürüdüğüm yolda daha önce yürüyüp bu hayatın döngüsünden kurtulmuş üstün varlıkların bilgeliklerinden yararlanmanın peşindeyim, bazıları gerçekten sevinçle karşılıyor bunu, bazıları ise tiffany-twisted tipler çıkıyor, verebiliriz kafa kafaya, yalnız benim kafayı pek beğenmeyebilirsin peki kendi potansiyelindeki hazineleri çıkarttıktan sonra onların gücüyle ne yapmayı niyetliyorsun. beni bu kısmı ilgilendiriyor. Birde üstün varlık dediğin şeyler düşündüğün kadar üstün olmayabiliyor ve onlardan medet umayı gereksiz buluyorum. Farkında pek olmasak da bizlerde süper varlıklarız bu gezegene inmeye cüret etmiş olanlar olarak. tabi ki bana verilen gerçekleri ve evrimimin bir sonraki seviyesine eriştiğimde elde ettiğim yeteneklerimi hayatımda uygulamaya dökerek çevreme ve insanlığa barış ve aydınlık yolunda katkıda bulunmak istiyorum. yeryüzünde barışı sağlayabilmek adına elimden ne gelirse yapıyorum ancak yaptıklarımın asla yeterli olmadığı hissini taşıyorum ve her zaman için daha iyisine erişip insanlığı çabucak barışın etrafımızı kuşattığı bir dünyaya taşımak istiyorum. ve de tabi ki bir sonraki bedenime ve yaşantıma geçtiğimde misyonumu devam ettirebilmek için daha uyanık ve bilge olmam gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Creus said: Shaman doluşmuş buraya. Hangi tribe diyesim geliyor ama bu tip şeylerde bildiklerinizi internet ortamında paylaşmanız garip geliyor bana. Normal bireylerin anlayacağı bir dil değil bunu bildiğinizi biliyorum zira neden inatla devam ediyorsunuz anlamıyorum. wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Abi anon takılıp dilediğini söylersin ona ok ama burada bir kimliğin var tanınıyorsun ve konuştuğunuz şeylerin bir çoğu yasal değil. Buff diye geçtiğinde biz ne olduğunu anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kostok said: Kyra said: Kostok said: kendi potansiyelimi orataya çıkarabilmek için, benim yürüdüğüm yolda daha önce yürüyüp bu hayatın döngüsünden kurtulmuş üstün varlıkların bilgeliklerinden yararlanmanın peşindeyim, bazıları gerçekten sevinçle karşılıyor bunu, bazıları ise tiffany-twisted tipler çıkıyor, verebiliriz kafa kafaya, yalnız benim kafayı pek beğenmeyebilirsin peki kendi potansiyelindeki hazineleri çıkarttıktan sonra onların gücüyle ne yapmayı niyetliyorsun. beni bu kısmı ilgilendiriyor. Birde üstün varlık dediğin şeyler düşündüğün kadar üstün olmayabiliyor ve onlardan medet umayı gereksiz buluyorum. Farkında pek olmasak da bizlerde süper varlıklarız bu gezegene inmeye cüret etmiş olanlar olarak. tabi ki bana verilen gerçekleri ve evrimimin bir sonraki seviyesine eriştiğimde elde ettiğim yeteneklerimi hayatımda uygulamaya dökerek çevreme ve insanlığa barış ve aydınlık yolunda katkıda bulunmak istiyorum. yeryüzünde barışı sağlayabilmek adına elimden ne gelirse yapıyorum ancak yaptıklarımın asla yeterli olmadığı hissini taşıyorum ve her zaman için daha iyisine erişip insanlığı çabucak barışın etrafımızı kuşattığı bir dünyaya taşımak istiyorum. ve de tabi ki bir sonraki bedenime ve yaşantıma geçtiğimde misyonumu devam ettirebilmek için daha uyanık ve bilge olmam gerekli. Evriminin sonraki seviyesinde ne gibi perkler var acaba ya da inanılmaz güçlerle mi dünyada barışı sağlamayı hedefliyorsun ? inan bu fikri de anlayabiliyorum ama mevcut dünyanın durumunda etrafta fireball'lar atmadan da mevcut potansiyel durumlarımızla hep birlikte büyük değişimler sağlayabiliriz. evrimini de desteklemek adına elimden işine yarayabilecek herşeyi yaparım. Böyle büyük upgrade'ler için ulu ruhlara, meleklere ya da uzaylılara muhtap değiliz. dünyada tek hücreli yaşam ilk başladığından beri evrilme gücü kendi başına çok büyük bir güçtü ve her an gösterilen yapıcı insiyatifler bizleri en sıradan gözüken anların içinden bile çok daha bütün ve güçlü kılar. Tüm bunları eş zamanlı olarak yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Tayyep değil miymiş şimdi son mesih yani ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 30 yaşını geçip hala işsiz olunca böyle oluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kyra said: Kostok said: Kyra said: Kostok said: kendi potansiyelimi orataya çıkarabilmek için, benim yürüdüğüm yolda daha önce yürüyüp bu hayatın döngüsünden kurtulmuş üstün varlıkların bilgeliklerinden yararlanmanın peşindeyim, bazıları gerçekten sevinçle karşılıyor bunu, bazıları ise tiffany-twisted tipler çıkıyor, verebiliriz kafa kafaya, yalnız benim kafayı pek beğenmeyebilirsin peki kendi potansiyelindeki hazineleri çıkarttıktan sonra onların gücüyle ne yapmayı niyetliyorsun. beni bu kısmı ilgilendiriyor. Birde üstün varlık dediğin şeyler düşündüğün kadar üstün olmayabiliyor ve onlardan medet umayı gereksiz buluyorum. Farkında pek olmasak da bizlerde süper varlıklarız bu gezegene inmeye cüret etmiş olanlar olarak. tabi ki bana verilen gerçekleri ve evrimimin bir sonraki seviyesine eriştiğimde elde ettiğim yeteneklerimi hayatımda uygulamaya dökerek çevreme ve insanlığa barış ve aydınlık yolunda katkıda bulunmak istiyorum. yeryüzünde barışı sağlayabilmek adına elimden ne gelirse yapıyorum ancak yaptıklarımın asla yeterli olmadığı hissini taşıyorum ve her zaman için daha iyisine erişip insanlığı çabucak barışın etrafımızı kuşattığı bir dünyaya taşımak istiyorum. ve de tabi ki bir sonraki bedenime ve yaşantıma geçtiğimde misyonumu devam ettirebilmek için daha uyanık ve bilge olmam gerekli. Evriminin sonraki seviyesinde ne gibi perkler var acaba ya da inanılmaz güçlerle mi dünyada barışı sağlamayı hedefliyorsun ? inan bu fikri de anlayabiliyorum ama mevcut dünyanın durumunda etrafta fireball'lar atmadan da mevcut potansiyel durumlarımızla hep birlikte büyük değişimler sağlayabiliriz. evrimini de desteklemek adına elimden işine yarayabilecek herşeyi yaparım. Böyle büyük upgrade'ler için ulu ruhlara, meleklere ya da uzaylılara muhtap değiliz. dünyada tek hücreli yaşam ilk başladığından beri evrilme gücü kendi başına çok büyük bir güçtü ve her an gösterilen yapıcı insiyatifler bizleri en sıradan gözüken anların içinden bile çok daha bütün ve güçlü kılar. Tüm bunları eş zamanlı olarak yapabiliriz. fireballlar atmak gibi bir planım yok açıkçası =) güzel bir düşünce tabi, fantasy rpgler oynayarak bu hevesimi dindirebiliyorum. "inanılmaz güç" olarak tanımladığın şey impact alanımı en efektif şekilde genişletmek, karanlıkta ve yalnız olan insanlara ulaşabilmek, onları da iyilik ve kötülüğün ötesine taşıyabilmek. birlikte sevginin ve barışın yeşermesi için hayatlarımıza hep birlikte yön vermeyi amaçlıyorum ve uyguluyorum hayatımda. bu yolda elde edebileceğim tüm yardımlara da açığım tabi ki. tıpkı benim yardım etmek istediğim insanlar olduğu gibi bana da barış için yardım eli uzatıldığında bunu içimdeki sevgiyle kabul etmekten daha doğal bir şey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 fireball un hem cast timeı uzun hem de 6 7 falan vuruyor zaten, işin aslı in por ylem spamlemekte. onu da mı ben öğreteyim anasını satim? yok bi de in noxu anlatayım! oldu canım. ha mesih arıyorsanız buc's taki healere gidin. iyi kötü demeden resliyor sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Güncelde görüyorum bu başlığı sürekli ve inatla girmiyorum. Bitmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 noyan canavar hayaletlerden korunma tutosu yazsana bir de tüm zamanların bir olduğu boyut nasıl bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Adam ihtimali sorgularken mesih ilan etmiş kendini gizliden. Çok başarılı satış taktiği valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Noyan gibi başarılı bir dikkat çekme uzmanının hangi başlığı hemen bitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Ben mesih olduğumu sanıyordum, benden daha mesihi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 radiusun düşüktür daha fazla yakınlaşman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar