Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hey hey hey hey hey hey http://www.youtube.com/watch?v=FbaJnJJ6fU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 saadet zinciri ismi mi buluoz noyana benden bi NoyANWAY çalışır hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: WaNTeD said: nerden üye oluyoruz cemaate? http://lvl-up.net/ gerçi henüz üyelik sistemini aktif etmedik. email takibine http://noyansama.com/ 'dan da geçebilirsin. böyle geniş kitlelere açılmaya çalışınca o showtv haberini yüzüne yüzüne vurcaklar, bence şimdiden counter geliştir. "Haberim yoktu bir tek beni haber yapacaklarından" daha iyi bişilerle gelmen lazım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Laorx said: noyan sen en iyisi bir at bul, ata bin. abi ahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: RamsesII said: Abi sequo'ya nasıl yaklaşmayı düşünüyorsun ? Para kazancı için ticari bir atılım yapmam gerekiyor. Bu konu için giyim ve aksesuar itemları satan bir marka tasarladım. Ürün koleksyonunun teması ise oyun,anime,çizgiroman, fantazi kurgu, bilimkurgu dünyasının fantastik çizgileri ile şu an dünyanın bir çok yerinde yaşayan direniş ruhunu post modern çizgide taşıyan farklı temalarda kıyafet setleri hazırlayıp satmak niyetim. Kıyafet setleri hem parayla hemde çeşitli questler yapılarak elde edilebilecek. Oyun seti gibi parçaları olacağı için bir çok insan onlara sahip olmayı gerçekten isteyecek. Bunun dışında tüm takipçilerimize de ekonomik kazanç sağlamaya ve onların kazancından komisyon alarak çok yüksek gelir sağlayacak ekstra bir sistem daha tasarladım ama onu şimdilik buraya yazmıyorum. Projenin hayata geçebilmesi için hem kickstarters , hemde ülkedeki yerli fonlandırma şirketleri ile birlikte hareket edicem. Kim bilir belki projenin finansörleri arasında Sequo da olabilir. Sonuçta random zenginlerle hisse vereceğime Sequo ile birlikte çalışarak zengin olup onun da zenginliğini katlamak daha güzel olur. la boşver seqo kim ya bebelerle uğraşma benim bi tarota bak nasıl olcak Şİmidi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Adres verirsem sakalini ve kanini bana yollar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Sakal-ı şerif o bi kere taammi...S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 tekstilci mesih mi olur lan, baska is bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: 7thBreath said: gelen giden mesaj var mı ? ordan anlarsın mesih misin değil mi. benim gibi paranormal algı ya da durumlara geçenler genel olarak meleklerin ya da kutsal ulular, farklı boyut varlıkları , uzaylılar gibi şeylerin rehberliğine başvurabilir ama benim hiç bir zaman böyle yönelimlerim olmadı. Evet çok sıradışı normal dışı deneyimler yaşıyorum fakat bu deneyimlerde yaşadıklarım bana mesaj verebileceklerden not almak yerine tam tersine çizgisel zaman algısından çıkıp tüm zamanların bir arada bulunduğu boyutlarda gezegenimizde hep beraber yapabileceklerimize dair en yüksek etki gücüne sahip proaktif yönelimleri keşfetmeye ve onların dünya üzerinde nasıl hayata geçirebileceğine dair incelemeler yapıyorum. En nihayetinde bu dünyada birşeyleri değiştireceksek bunu harry pottercılık oynayarak , denizlere bölerek , suyun üzerinde yürüyerek, suyu şaraba dönüştürerek, ay'ı ikiye bölerek ya da böyle insanları şaşırtmaya yönelik hareketler ile değil, etki gücü yüksek insanların güzel niyetler ile bir araya gelip insanlığın en basitinden günlük hayatında kişisel tercihlerini daha bilinçli şekildee yönelmesine neden olup, hep birlikte insanlık olarak bazı şeylerin değişmesi için hep birlikte gerçekleştirebileceğimiz bir başarı olabilir. Bunun içinde zeka, içten güzel niyetler ve başarılı bir plan takibi ve bu plan dahilinde elde edilen güç ve kaynakların sürdürülebilirlik çizgisinde verimli bir şekilde uygulanmasına bakar. sleep paralysise girince, melekler gelip oranı buranı elliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 "bsg" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ? "Tatar Ramazan" said: sen 82li değil miydin zaten? şuna ben bakıp bakıp gülüyorum arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 denalir said: Şu ortadoğu ve afrikayı düzelt bi şekil müridinim Noyancım. zaten ortadoğuda doğmamın nedeni de bu olsa gerek. Dünyanın tam merkezinden bir dönüşüm ivmesi yaratılması çevresine doğru efsane bir spiral fırtınası oluşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ortadoğudan koşu başlat, ışid rüzgarıyla nereyi boylarsın bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dworgian said: Kyra said: Bunun dışında tüm takipçilerimize de ekonomik kazanç sağlamaya ve onların kazancından komisyon alarak çok yüksek gelir sağlayacak ekstra bir sistem daha tasarladım ama onu şimdilik buraya yazmıyorum. bu bildiğin saadet zinciri kısmı hayır kesinlikle değil hatta alakası yok. hemen açıklamak istiyorum her ne kadar gizli tutmak istesem de ne ile alakası olduğunu ve ne ile alakası da olmadığını net belirtirim. Öncelikle buradaki komisyon sistemi craft edilen itemların ve sanat eserlerinin satışa sunulmasına dair bir platform oluşturulması ve bu sistem üzerinden dönen traden alınan bir komisyon. Eş zamanlı olarak item craft edenlerin ürünleri dışında freelance skillerini kiralayabileceklerinin iş olarak questleri yerine getirerek (örneğin: çeviri işi , tasarım işi, köpeğe bakma işi) sağlayacakları kazançlardan komisyon. Bununla ilgili harika çekici ve kullanışlı bir sistemim var. Ne ile alakası yok onu da belirteyim. burada söylendiği gibi bir sadeet zinciri , aidat ödemek, birilerini üye yaparak para toplamak ve alt basamaklara doğru azalarak dağılması gibi durumlarla hiç bir alakası yok. Hatta biraz daha cüretkar konuşursam mevcut ekonomik sistemin kanayan yaralarına şifa olabilecek birşeyden bahsediyorum. Zaten mevcut paradigmada çok işlilikk ve kendi yaşam alanından çalışabilmeyi fazlasıyla destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 seni o zaman esnaf ve sanatkarlar odasına alalım mesih bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 mesih'im diyor, amwayci çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Ya hep merak etmisimdir bulmusken sorayim, peygamberler büyük hacet yapiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Marty said: tekstilci mesih mi olur lan, baska is bul sadece tekstil olarak bakma o sadece başlangıç noktası... ürün yelpazesinde sağlıklı yemek zincirlerinden , elektrikli personal ulaşım araçlarına kadar neler neler var anlatamam. Hz Şid hallac ve dokumacıydı Hz İdris de ilk iğneyi icad eden olarak dokumacıların ve konfeksyuncların, terzilrin piri sayılıyor. Hz Davud da armor ören bir crafter aynı zamanda warriordu. Hz Musa hem çoban hem de hizmetçilik yapmış. Hz İsa malum marangoz. ama marangozluğu daha çok fleching bow craft üzerine oluğundan iyi bir avcı olduğu da söyleniyor. Hz Muhammed ise "her peygamber kardeşimin bir mesleği vardır, benim mesleğim ise cihaddır" diyerek ne kadar başarılı bir kumandan olduğunu vurgulamıştır. Şimdi bi kere benim ismim Noyan. Noyan moğolcada ordu kumandanı anlamına geliyor. Zaten hedeflediğimiz akımda da dünyayı kurtaracak neslin kahramanlarının guildini kuruyor oluyorum ve onlara itemlar ve aksesuarlar tasarlıyorum. Aynı zamanda onlara vendor sistemi de sağlıyorum ve el yetenekleri kastırtırtıp hem onlara hemde guilde kazandırıyorum. Bu esnada onların gelişimini ateşlemek adına lvl 1 karakter başlayan bir oyun karakteriymişim gibi gelişim sürecimi bir bilgisayar oyunuymuş gibi belgeselleştiren bir film, bir kitap ve tüm guildi bir arada toplayan bir sosyal network oluşturuyorum. Ana sponsorum zaten ya sony ya ,microsoft ya da apple olacak . Yani kimseyi dolandırmama , suistimal etmeme gerektirecek durumlar yok tam tersine dünyayı kurtarabileceğini inanan bir nesilin tüm mevcut yozlaşmış ideoloji ve dinlerden koruyan bir oluşumla dünyanın hem ekonomik hem manevi hem politik tüm dengelerini iyileştirmeye doğru süper bir nesil ile yürüyorum.. Süper değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hacı sen dünyayı dinden arındır müridin olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kostok said: Kyra said: 7thBreath said: gelen giden mesaj var mı ? ordan anlarsın mesih misin değil mi. benim gibi paranormal algı ya da durumlara geçenler genel olarak meleklerin ya da kutsal ulular, farklı boyut varlıkları , uzaylılar gibi şeylerin rehberliğine başvurabilir ama benim hiç bir zaman böyle yönelimlerim olmadı. Evet çok sıradışı normal dışı deneyimler yaşıyorum fakat bu deneyimlerde yaşadıklarım bana mesaj verebileceklerden not almak yerine tam tersine çizgisel zaman algısından çıkıp tüm zamanların bir arada bulunduğu boyutlarda gezegenimizde hep beraber yapabileceklerimize dair en yüksek etki gücüne sahip proaktif yönelimleri keşfetmeye ve onların dünya üzerinde nasıl hayata geçirebileceğine dair incelemeler yapıyorum. En nihayetinde bu dünyada birşeyleri değiştireceksek bunu harry pottercılık oynayarak , denizlere bölerek , suyun üzerinde yürüyerek, suyu şaraba dönüştürerek, ay'ı ikiye bölerek ya da böyle insanları şaşırtmaya yönelik hareketler ile değil, etki gücü yüksek insanların güzel niyetler ile bir araya gelip insanlığın en basitinden günlük hayatında kişisel tercihlerini daha bilinçli şekildee yönelmesine neden olup, hep birlikte insanlık olarak bazı şeylerin değişmesi için hep birlikte gerçekleştirebileceğimiz bir başarı olabilir. Bunun içinde zeka, içten güzel niyetler ve başarılı bir plan takibi ve bu plan dahilinde elde edilen güç ve kaynakların sürdürülebilirlik çizgisinde verimli bir şekilde uygulanmasına bakar. sleep paralysise girince, melekler gelip oranı buranı elliyor mu? evet en yakın dün gece evdeyim temizlik yapıyorum böyle nasıl uyku geliyor anlatamam ısrarla resist ediyorum böyle süpürdüm evi komple paspas atmadan yatmayacağım diyorum ama deli gibi uyku bastırıyor sürekli uyumamak için iki mobile oyun atıp kalkıp tekrar devam ediyorum falan. En son bitirdim ama dışarı çıkmak istiyorum bakayım bir kadıköyde durumlar nasıl diye ama dayanamadım ve yatağa attım kendimi ama hemen uyumayım son naruto bölümünü çakayım dedim ama bölümü açamadan paralise yedim kitlendim böyle ne yaparsam yapayım çözemiyorum vucudumu. o esnada doğal olarak melekller elliyor falan. Sonra kalktım tuvalate gideyim dedim yürüyorum koridorda vardım tuvaletin kapısına ışığa basıyorum yanmıyor bir türlü (ama zaten bozuluyor gibi bu aralar bazen yanmıyor) . Tam banyonun kapısını açıcam böyle ağır sleep bastırdı ve gözlerim kararıyor gibi oldu ve yere doğru yer çekimi hızla çekerken aslında en başından beri yatağımda olduğumu farkettim. O esnada telefonum çaldı birlikte yaşadığım dostum aradı kalktım falan o geldi sonra "uyuma olm bu saatte dedi ( saat 23:00) bu kadar uykucu olma tamam evelsi gün hiç uyumadın da bu kadar uyumana gerek yok" diye falan. bende anlattım durumları falan işte. Biraz sigara içtik azcık kendime geldim ama bir saat sonra tekrar yattım. Acayip rüyalara daldım... please insert the coin for dream story .. of yazmaktan yoruldum okuyanları tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Daemir said: ortadoğudan koşu başlat, ışid rüzgarıyla nereyi boylarsın bilinmez Türkiyede start'ı alıp sonra HQ'yü Sony ile anlaşırsam Tokyo'ya kurmak niyedim. Yakuzalar korur binayı sonra bi ara işid'ci kardeşlerimiz hayal dünyalarının sınırlarını zorlayan ninja ve samuraylarımız ile kaynaştırırız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben okuyorum, devam devam biriniz coin verin mınıha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 hunty said: Adres verirsem sakalini ve kanini bana yollar misin? şu sakallarımı keserken saklamıştım izmirdeler ama atılmadılarsa sana bir tutam yollarım sonra çok değerlenir ;D bu fotoğrafı da ekim ayı masaüstü aşkım çekmişti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 2 said: Kyra said: RamsesII said: Abi sequo'ya nasıl yaklaşmayı düşünüyorsun ? Para kazancı için ticari bir atılım yapmam gerekiyor. Bu konu için giyim ve aksesuar itemları satan bir marka tasarladım. Ürün koleksyonunun teması ise oyun,anime,çizgiroman, fantazi kurgu, bilimkurgu dünyasının fantastik çizgileri ile şu an dünyanın bir çok yerinde yaşayan direniş ruhunu post modern çizgide taşıyan farklı temalarda kıyafet setleri hazırlayıp satmak niyetim. Kıyafet setleri hem parayla hemde çeşitli questler yapılarak elde edilebilecek. Oyun seti gibi parçaları olacağı için bir çok insan onlara sahip olmayı gerçekten isteyecek. Bunun dışında tüm takipçilerimize de ekonomik kazanç sağlamaya ve onların kazancından komisyon alarak çok yüksek gelir sağlayacak ekstra bir sistem daha tasarladım ama onu şimdilik buraya yazmıyorum. Projenin hayata geçebilmesi için hem kickstarters , hemde ülkedeki yerli fonlandırma şirketleri ile birlikte hareket edicem. Kim bilir belki projenin finansörleri arasında Sequo da olabilir. Sonuçta random zenginlerle hisse vereceğime Sequo ile birlikte çalışarak zengin olup onun da zenginliğini katlamak daha güzel olur. la boşver seqo kim ya bebelerle uğraşma benim bi tarota bak nasıl olcak Şİmidi ? istanbulda isen kadıköyde oturuyorum orada da bakabilirim ama ofisim ise bilgi üniversitesinde kampüstede bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar