masa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Merhaba, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Duyarlı patiler yardım etmek isteyebilir diye düşündüm. Şimdi üniversitelerin öğrencilerine açtıkları veritabanları oluyor. Buradan yapılan araştırmalara, yayınlanan makalelere ulaşmak mümkün oluyor. Bizim üniversitemiz çok az veritabanına üye olduğu için çok az araştırmaya ulaşabiliyorum. Sizden istediğim şey vereceğim anahtar kelimeler ile kendi üniversitenizinkine girip yurtdışında yayınlanmış yapılmış araştırmaların konu başlıklarını c/p etmeniz. Sadece araştırmanın başlığı. örnek Madde bağımlılığı ve Yalova ölçeğinde madde bağımlılığı algısı Substance abuse and perception of substance abuse on the scale Yalova Madde bağımlılığı tanısı alan bireylerin sosyal işlevsellik ve içselleştirilmiş damgalanma düzeyleri Social functionality and ınternalized stigmatization levels of ındividuals diagnosed with substance dependence Anahtar kelimeler: Substance abuse hallucinogenic drugs Asıl amacım halüsinojen maddeler hakkında yapılan araştırmaları bulmak. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 mm dur bakiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 meth mi yapıcan lsd mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 çekinme biz bizeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Ben haftaiçi unutmazsam bakarım. Hatta sen sciencedirect, jstor gibi sitelerde yayınları görüyorsan linklerini yolla öm'den ben sana çekip yollıyım pdflerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 halusinojenler icin norologlarin makalelerine de bakabilirsin sonucta beynin olagan calismasini engelleyip fantastik bir boyuta geciriyor bunyeyi bir deneyip kendi deneyimlerini de yazabilirsin akhsgdlahlklk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kardeş yalovadayım şu an tam olarak ne istiyorsun söyle ayarlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kanka bana bi 5-10 tane dalai lama ayarlar misin sana zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 shiva daha iyimiş 15 saat diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Yalova ölçeğinde madde bağımlılığı için makale bulmak zor gibi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ganesha shiva fln simulasyon ya anca görsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bir ölçek birimi olarak yalova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ben de yardımcı olmak isterdim de, bizim proxy saçmaladı üniversiteden girmek şart veritabanlarına erişmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 masa narko ya, daha öncede konu açtı madde bağımlılığı falan patileri ayıklıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kuzenim atmis o postlari OP bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 sanırım 7thBreath haklı narkotikten yazıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 asjkhdakjdhajakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar