Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
savage blood fiyatı da 6.1 ile artacak bence. stage 4 craft itemlar geliyor, upgrade icin 30 savage blood lazım. ama savage blood elde etmenin farklı yolları da yaratıldıgından artık ne kadar olur bilemiyorum, belki de sabit kalır.
Mesaj tarihi:
emre3877 said:

gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz.

hangi vendora veriyon oreları ben bulamadım
Mesaj tarihi:
samaella said:

emre3877 said:

hangi vendora veriyon oreları ben bulamadım

abi daha gelmemiş. ben blackrock raid i ile gelecek diye biliyordum ama yanıldım. bir sonraki patch le gelecek. blood elf karakter modeli olan patch ile. ama yakındır gelecek
Mesaj tarihi:
bingildak said:

3 karakterle level 3 barn atıyorsun, içini haftada bir 21 tane mi neyse work order ile dolduruyorsun. sanırım haftada 50'den fazla geliyordu.

toplamda 63 work order ile 50 tane düşmesi için inanılmaz şanslı olman lazım.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
3 karakterden her sabah topluyorum, nerdeyse 3 aydır şaşmadan ±2 farkla aynı miktarda veriyor.

Bir nerf varsa da şimdilik etkisini görmedim, ancak tek charda bazen sıfır bile verdiği oluyor. O kafa karıştırmasın, diğer charlar dengeliyor onu her zaman.
Mesaj tarihi:
Yeni patch ile barn'ın bi olayı kalmayacak sanırım? Savage blood ile yaptıgımız ilevel yukselten itemlar hala fena paraya satılmıyor aslında ama craft matı degistigi icin ben ugrasmayı dusunmuyorum acıkcası.
Mesaj tarihi:
Yeni craft materyalide barndan düşüyor. Barnın önemi açısından bir değişiklik yok.

Aha bugünkü mmo notelarında barndan craft math çıkışı kaldırıldı yazıyor, oh ye bu kötü oldu, sadece yeni bölgede mine, herb, skin ve fish kasarken çıkacakmış. Sıçtık.
Mesaj tarihi:
Acıklandıgından beri oyleydi zaten, sadece jungle'dan elde edilebiliyor. Hatta ben jc yanındaki mining'i silip lw kasmıstım. Simdi bi alta tekrar mining kassam mı diye dusunuyorum. Gatherer professionları sıfırladım garrison yuzunden, sadece fishing var.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Salvage yard kutucuklarından 300 tane falan var bunları şimdi mi açayım yoksa patch 6.2 ile bişiler çıkma ihtimali artacak falansa saklıyım o zaman mı açayım?

6.2 ile birlikte aç, içinden çıkan ıvır zıvır sayısını azaltmışlar. daha az inventory dolacak örneğin 1 kutudan 3 tane gri 5 gold ediyor, 6.2 ile birlikte 1 kutudan 1 tane gri düşecek, 5g olacak gibi.
  • Yeni Oluştur...