emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 savage blood fiyatı da 6.1 ile artacak bence. stage 4 craft itemlar geliyor, upgrade icin 30 savage blood lazım. ama savage blood elde etmenin farklı yolları da yaratıldıgından artık ne kadar olur bilemiyorum, belki de sabit kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 herkeste 1 milyon blood oldu ben raid dışında oyuna girmiyorum en son 60 blood vardı, item yaptım sattım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bende hiç blood yok ya lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 3 karakterle level 3 barn atıyorsun, içini haftada bir 21 tane mi neyse work order ile dolduruyorsun. sanırım haftada 50'den fazla geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tradepost kurduydum ona gelmiyo sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 barn work orderlarından geliyo. sansına baglı olarak ortalama 3 work order'dan birinde gelir. bir de primal spirit ile alıyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 emre3877 said: gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz. hangi vendora veriyon oreları ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 samaella said: emre3877 said: gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz. hangi vendora veriyon oreları ben bulamadım abi daha gelmemiş. ben blackrock raid i ile gelecek diye biliyordum ama yanıldım. bir sonraki patch le gelecek. blood elf karakter modeli olan patch ile. ama yakındır gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: 3 karakterle level 3 barn atıyorsun, içini haftada bir 21 tane mi neyse work order ile dolduruyorsun. sanırım haftada 50'den fazla geliyordu. toplamda 63 work order ile 50 tane düşmesi için inanılmaz şanslı olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 günde 6 order işleme almıyor mu, 3 karakter 18, 7 gün 126 ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 7 gün dememissin ama toplam 21 work order demissin. level 3 barn demek istedin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Barn'dan üretilen Savage Blood'un drop rate düştü mü? Eğer öyle ise toplayalım AH'den Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 3 karakterden her sabah topluyorum, nerdeyse 3 aydır şaşmadan ±2 farkla aynı miktarda veriyor. Bir nerf varsa da şimdilik etkisini görmedim, ancak tek charda bazen sıfır bile verdiği oluyor. O kafa karıştırmasın, diğer charlar dengeliyor onu her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 drop rate düşmedi, aksine önceden follower koyunca blood şansı artmıyorken artık o da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Yeni patch ile barn'ın bi olayı kalmayacak sanırım? Savage blood ile yaptıgımız ilevel yukselten itemlar hala fena paraya satılmıyor aslında ama craft matı degistigi icin ben ugrasmayı dusunmuyorum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Yeni craft materyalide barndan düşüyor. Barnın önemi açısından bir değişiklik yok. Aha bugünkü mmo notelarında barndan craft math çıkışı kaldırıldı yazıyor, oh ye bu kötü oldu, sadece yeni bölgede mine, herb, skin ve fish kasarken çıkacakmış. Sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Acıklandıgından beri oyleydi zaten, sadece jungle'dan elde edilebiliyor. Hatta ben jc yanındaki mining'i silip lw kasmıstım. Simdi bi alta tekrar mining kassam mı diye dusunuyorum. Gatherer professionları sıfırladım garrison yuzunden, sadece fishing var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Off sıfırdan mining hiç çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Peki bu durumda Barn neye yarayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bi halta yaramayacak. salvage yard'ı da uzun zaman once ucurmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Salvage yard kutucuklarından 300 tane falan var bunları şimdi mi açayım yoksa patch 6.2 ile bişiler çıkma ihtimali artacak falansa saklıyım o zaman mı açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Valla 2 gun kalmısken sabret istersen ama bir degisiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Absolut said: Salvage yard kutucuklarından 300 tane falan var bunları şimdi mi açayım yoksa patch 6.2 ile bişiler çıkma ihtimali artacak falansa saklıyım o zaman mı açayım? 6.2 ile birlikte aç, içinden çıkan ıvır zıvır sayısını azaltmışlar. daha az inventory dolacak örneğin 1 kutudan 3 tane gri 5 gold ediyor, 6.2 ile birlikte 1 kutudan 1 tane gri düşecek, 5g olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar