Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

emre3877 said:

gördünüzmü bilmiyorum. oyundaki oreları eritmek için yeni patch de her 5 er black ve white ore a vendordan primal spirit alıyorsun. yani her 250 ore a vendordan 1 savage blood alabiliyorsun trade ile. şu an piyasası 600g civarı. 250 ore ise 200g civarı.ilk gün parayı kırmak için riske girip ah yi çekebilirsiniz.

hangi vendora veriyon oreları ben bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

emre3877 said:

hangi vendora veriyon oreları ben bulamadım

abi daha gelmemiş. ben blackrock raid i ile gelecek diye biliyordum ama yanıldım. bir sonraki patch le gelecek. blood elf karakter modeli olan patch ile. ama yakındır gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Absolut said:

Salvage yard kutucuklarından 300 tane falan var bunları şimdi mi açayım yoksa patch 6.2 ile bişiler çıkma ihtimali artacak falansa saklıyım o zaman mı açayım?

6.2 ile birlikte aç, içinden çıkan ıvır zıvır sayısını azaltmışlar. daha az inventory dolacak örneğin 1 kutudan 3 tane gri 5 gold ediyor, 6.2 ile birlikte 1 kutudan 1 tane gri düşecek, 5g olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...