Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 şu an oynamayan birisi olarak konuştuklarınız dışarıdan "atomu parçalamakdan zor gözüküyor lan adamların anlattıkları" gibi duruyor bu garnizon olayı o kadar zor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Garrison karısık biraz evet. Ama halloluyor biraz okuma, arastırma ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 BS Enchanti professionı da olan Warriora, Scribe Engineer ve Salvage'ı herbal ve mine'ı professionı olan Hunter'a koydum. Güzel güzel geçiniyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Frostbite said: şu an oynamayan birisi olarak konuştuklarınız dışarıdan "atomu parçalamakdan zor gözüküyor lan adamların anlattıkları" gibi duruyor bu garnizon olayı o kadar zor mu ya? değil, oyuna başlarsan bi kaç guide vs bakınarak kolayca çözersin işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Herbalismi silip yerine BS alsam 600-700'lemem gerekiyor mu bu upgrade nanesini öğrenip yapabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Herhangi bir karakterinizde gatherin skill i var ise alt veya main fark etmez. Yanlis yapiyosunuz demektir. Isinize yarayacak proff u 1 skill ile bile train etseniz gunde 4 epic craft malzemesi veriyor. Ben alt druidimden bugun 200 tane aldim birikmis, 670 yaptim bis craftimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Peki o item sayesinde mi heroic koragh kesiyorsun bıngıldakçığım? O item hiç bir işe yaramıyor, gereksiz yere upgrade etmişsin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 malesef öyle, trinket harici craftların maliyetlerine göre işlevleri çok düşük. hardcore progress kovalayan bir guildte değilseniz hiç gerek yok gold harcamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 evet çünkü gold çok işe yarıyor craft ve item almak dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 stat weight'i istediğin gibi 3 tane ilvl 670 item sahibi olmak kadar saçma bir şey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kötü diyen olmadı, sadece o kadar golda değecek kadar iyi değil. 3x 670ilvl craft en az 500-600k arası gold eder, ilk haftalarda alındıysa 1000k. şu an bütün classlar (hepsini takip etmedim ama %90 hepsi böyledir). main agi, str, int statlarından kat ve kat fazla yararlanıyor. heroic bir bosstan alacağın 670ilvl ile arasında 500k goldu hakedecek bir fark yok. bence 2 secondary stat o kadar goldu haketmiyor ki muhtemelen gearda en azından 1 tane işe yarar secondary olur. tabi dediğim gibi server first, hardcore progress kovalayan bir guildteysen verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Serhata bildiğin haksızlık yapmışız ya. Single out edeyim dedim ama pati beni şaşırtmaya devam ediyor. 500 600 nerden çıktı, 30 savage blood 45k yapıyor, başka da bi maliyeti yok. Base itemı hadi reg gitmesin diye ahden aldın, o da 5-10k. 5 defa da reroll basmış 2,5k da ordan, 60ı geçmiyor tek bi itemın maliyet. Ki barn varsa savage bloodın yarısı zaten senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Craft edilen itemların secondary statları zaten random gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paran çoksa verirsin azsa wall of text döşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 1 savage blood 1 hafta öncesine kadar 3k civarında satılıyordu, hot fix ile fiyatları yarılandı. ayrıca bis secondary statı getirmek şans işi, ben 1 tane secondary stat için 15 tane harcamıştım ki sen 2 tane bis stattan bahsediyorsun. onun da 1 tanesi 1k-1.5k civarındaydı 15 gün önce, şu an bilmiyorum. he bi de craftera verdiğin 15-20k arası fee var, sadece savage blood değil, crafterların daily olarak yapabilidiği reagent istiyor. ama dediğin doğru 5 gün önce aldıysan savage bloodlar yarı yarıya gelmiştir. @toggie evet, random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Ben suanki durumda bir itemi 10 gun once 670 yapmissin ya da yapmamissin bi onemi yok dedim. Ayni crafti farkli karakterle stackleyip karaktrrine upgradei erken almanin bi onemi yok dedim. Zaten hardcore olmayan guildler icin simdilik sinir olan 5/7 heroice geldiysen hele hic onemi yok dedim. Cunku o bosslar kesilicek ve itemlar dusecek. 6. Boss un heoictr kesilmesini senin bir iteminin itemleveli belirlemiycek dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Absolut said: Paran çoksa verirsin azsa wall of text döşersin. kaymak bu adam ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://www.wowhead.com/item=118866 sonunda salvage yarddan bi item düştü adam gibi o da 17-20k bişey ediyo temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oh ah'den 16k geldi temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Salvage yardın boe epix dropratelerini mi arttırdılar nedir hızla düşüyor onların fiyatları. Bana da http://www.wowhead.com/item=118892/botani-barbed-pauldrons düşmüştü, kermitin iki hafta önce 55kya okuttuğu itemı 35e zor sattım. Ertesi gün baktığımda 25ten gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Bana bi tane 645 silah düştü başkada düşen bişi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 645 silah dediğin follower missonlardan geldi heralde? Bu arada highmaul raid görevlerinin neye göre heroic/mythic geldiği belli olmuş, 15 normal boss kesene heroic görevleri, 15 heroic boss kesene mythic görevleri geliyor http://www.wowhead.com/news=245320/guide-to-highmaul-raid-follower-missions İlk raid haftasında boss kesmediğim için ikinci highmaul görevi de normal geldi =((( Şimdi merak ettiğim, hergün iki defa heroic kargath kessem, 2 hafta sonra mythic görevi gelir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Evet mission reward olarak verdi. Ama savagedan değerli bişi henüz düşmedi bana yarayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 follower mission ile kendimiz yaptıgımız raid arasında bi baglantı mı var? bana hic http://www.wowhead.com/item=118529 reward veren bir gorev cıkmadı. bunun icin gereken nedir? 15'ten fazla boss kesmisimdir normal highmaul'da. 4x645 follower lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 655 item veren görev için, sadece 2 tane 645 üstü follower lazım. 670 item veren görev için, 655 item için lazım olanlara 15 tane normal seviyede boss kesme gerekliliği ekleniyor. 685 item veren için de, üsttekilere 15 tane HC seviyede boss kesme ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar