Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

kötü diyen olmadı, sadece o kadar golda değecek kadar iyi değil.

3x 670ilvl craft en az 500-600k arası gold eder, ilk haftalarda alındıysa 1000k.

şu an bütün classlar (hepsini takip etmedim ama %90 hepsi böyledir).
main agi, str, int statlarından kat ve kat fazla yararlanıyor. heroic bir bosstan alacağın 670ilvl ile arasında 500k goldu hakedecek bir fark yok. bence 2 secondary stat o kadar goldu haketmiyor ki muhtemelen gearda en azından 1 tane işe yarar secondary olur.

tabi dediğim gibi server first, hardcore progress kovalayan bir guildteysen verilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Serhata bildiğin haksızlık yapmışız ya. Single out edeyim dedim ama pati beni şaşırtmaya devam ediyor.

500 600 nerden çıktı, 30 savage blood 45k yapıyor, başka da bi maliyeti yok. Base itemı hadi reg gitmesin diye ahden aldın, o da 5-10k. 5 defa da reroll basmış 2,5k da ordan, 60ı geçmiyor tek bi itemın maliyet. Ki barn varsa savage bloodın yarısı zaten senden.
Sosyal ağlarda paylaş

1 savage blood 1 hafta öncesine kadar 3k civarında satılıyordu, hot fix ile fiyatları yarılandı. ayrıca bis secondary statı getirmek şans işi, ben 1 tane secondary stat için 15 tane harcamıştım ki sen 2 tane bis stattan bahsediyorsun. onun da 1 tanesi 1k-1.5k civarındaydı 15 gün önce, şu an bilmiyorum. he bi de craftera verdiğin 15-20k arası fee var, sadece savage blood değil, crafterların daily olarak yapabilidiği reagent istiyor. ama dediğin doğru 5 gün önce aldıysan savage bloodlar yarı yarıya gelmiştir.

@toggie

evet, random.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben suanki durumda bir itemi 10 gun once 670 yapmissin ya da yapmamissin bi onemi yok dedim. Ayni crafti farkli karakterle stackleyip karaktrrine upgradei erken almanin bi onemi yok dedim. Zaten hardcore olmayan guildler icin simdilik sinir olan 5/7 heroice geldiysen hele hic onemi yok dedim. Cunku o bosslar kesilicek ve itemlar dusecek. 6. Boss un heoictr kesilmesini senin bir iteminin itemleveli belirlemiycek dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

645 silah dediğin follower missonlardan geldi heralde?

Bu arada highmaul raid görevlerinin neye göre heroic/mythic geldiği belli olmuş, 15 normal boss kesene heroic görevleri, 15 heroic boss kesene mythic görevleri geliyor

http://www.wowhead.com/news=245320/guide-to-highmaul-raid-follower-missions

İlk raid haftasında boss kesmediğim için ikinci highmaul görevi de normal geldi =((( Şimdi merak ettiğim, hergün iki defa heroic kargath kessem, 2 hafta sonra mythic görevi gelir mi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...