Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

toggie

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

sen nasıl o kadar hızlı ilerledin follower olayında, bi trick varsa anlat biz de faydalanalım :)

sürekli görevleri yaptım bi de salvage yard baya faydalı oluyo erkenden almak gerek

souldarkorn said:

Barrack'a follower vermenin ne artısı var ?

o followerı bodyguard olarak yanına alabiliyosun dolanıyolar pet gibi peşinde
bonusları var mesela bi tanesi summoning stone çıkartıyo
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bende salvage yard'dan gelen itemları biriktirdim ama daha 100 level olan 7-8 tane follower'ım var. bir de gelen gorevlere gore ability'si uygun olmuyor cogunun. dusuk yuzde ile gondermiyorum bosa.

follower 100 olduktan sonra hemen 615 item upgrade yapmak lazım mı?

Aslında hayır, lvl 100 olduktan sonra hemen 615 yaparsan , 615 görevleri çıkmaya başlar, yani hazır olmadığına inanıyorsan 1-2 adamı 615 yapmak akıl karı değil. Önemli olan dengeli biçimde abilityleri göz önüne alarak planlı arttırmak. 615 ve üstü görevlere kesinlikle 2 tane abilitysi olan epic followerlar gerekiyor. Çünkü 3 tane follower seçmenize izin verirken counterlamanız için 5 tane ability koyuyor. Epic followerların komboları iyi olmazsa şansınız bayağı azalıyor. Zaten 615 göreve 600 lük adam göndermeye kalktığınızda direk lvl 100 aşağısı follower muamelesi görüyor. Yani aslında lvl 100 den sonra seviyeler devam ediyor. Followerlar iyice güçlenince gelen missionlar epic vermeye başlıyor =p
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Barrack'a follower vermenin ne artısı var ?

Bodyguard olarak alabildiğin 5 tane adam var zaten fix ( bu özellik random felan değil).

lvl 1 başlıyorlar, 2 kere upgrade edilebiliyor (bayağı mob kesmek ve sonunda quest yapmak lazım). Bayağı işe yarayan skilleri var, biri mobil posta kutusu, diğeri istediğiniz birini summonlayabiliyor, repair eden var, garrison a portal (aman ne kullanışlı), mobil follower görev haritası :p

ÖZellikleri aşağıda:

The bodyguards availiable for the Horde, and their perks are:
Vivianne:
With the abilities:
Level 1: Fireball, Blizzard.
Level 2: Summon Meteor
After slaying an infested orc in the everbloom wilds:
Level 3: Create a portal to your garrison.
Vivianne is the Horde counterpart to Delvar Ironfist, a dwarf Death Knight. Who shares the same perk. But a different level 2 ability. Both are optained similarily through the level 90 quest: Ashran Appearance quest line.

Aeda Brightdawn:
With the abilities:
Level 1: Demonic leap, Shadowbolt Volley and Demonwrath, which is her tanking stance. (She is a demo tank-lock.)
Level 2: Summon infernal.
After slaying Ambassador Hellmaw at the harbor of Shattrath
Level 3: Summon selected party/raid member.
Aeda Has an alliance counterpart which is a Defender Illona, a draenei paladin. Who shares the same perk. But a different level 2 ability. Both are optained similarily through a short questline where you have to help them get past a ghastly roadblock. in Talador.

The neutral bodyguards availiable to both factions are:
Talonpriest Ishaal:
With the abilities:
Level 1: Mind Flay, Summon Shadowfiend
Level 2: Dot with Haste reduction.
After slaying a shadowmoon orc and taking her staff:
Level 3: Ishaal is now your personal mobile mailbox.
Optained by talking to him in Veil Terokk after completing the Spires of Arak questing achievement.

Tormmok:
With the abilities:
Level 1: Recklessness and heavy auto attacks.
Level 2: Avatar.
After retrieving his sword for him from Naggrand:
Level 3: Your personal repairman in the field.
Joins you after being saved from Botani in Gorgrond.

Leorajh:
With the abilities:
Level 1: Lightning Bolt and a Chain Healing, though very rarely.
Level 2: Bloodlust
After you help him reclaim his prayer beads from an arrakoa in skettis:
Level 3: Your personal missions table in the field.
Optained by finding him in a cave in the mountains in southern spires of Arak. Some Arrakoa and apexis golems are in your way but can be ignored by stealth classes.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bayadır kullanıyordum da çok ayakbağılar. lvl alırken katkısı yadsınamaz ama daha heroic bis giysileri tamamlayıp 636i lvl seviyesine gelince bile işe yaramaz yük oldular.

sağdan soldan mob çekmeleri, istisnasız yanından geçen herhangi bir ally'e saldırmaları. pet gibi geri çağırmada yok ölene kadar kapışıyorlar. ve açıkçası skilleri işe yarar değil

misal engineerim, ne tamir işimi görüo ne de posta kutusu, onları hallediyorum kendi çapımda tool'lar ile. banka erişimim bile var cabası. tamir için zaten mount var bi kere artık almayanı dövüyorlar.

summon baştan cazip ama summon'a yardım etmiyor o yüzden gereksiz, 2 kişi olacaksın da bilmemne de... ve melee dalıyor cloth hali ile gereksiz.

healer olan meh I WILL HEAL YOU diyip kendini heallemesi epik. misson desk bi işe yarar gibi ama onu da üşenme git garnizonuna yada nagrand'a vs. quest hublarında var mission deskler.

yıktım ben valla stable - war mill ikilisi daha işlevsel.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Peki hangi followerların itemlarını upgrade yapıyorsunuz? Yani bi istatistik var mı şunları yapın buna degmez yalnız bu 5 charı upgrade edin yeter gibi?

yok follower özelliklerine bakıp dengeli bir takım kurmanda fayda var. tek followera kesinlikle yuklenme sonra fena oluyor. Mesela bnm 630-640ilvl arası 6 fallowerim var hepsi farklı özelliklerde ve birbirini tamamlıyor cogu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...