roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 tayland'da tezgahtan çakma beats pill almıştım. yakışıklı, orjinalinin aynısı, efsane güzel bir alet ve orjinalinin aksine 600 tele değil sadece 15 dolares idi. http://uncrate.com/p/2012/10/beats-pill-xl.jpg kendisi geçen bi kitlendi kaldı öyle. 4-5 gün de açık kitli bi biçimde kaldı. ışıkları yanıyor sabit, ses yok, bağlantı yok. bugün eve geldim, içini açtım, pilini devreye bağlayan kabloyu çıkarıp taktım kendine geldi, artık çalışıyor. bi nevi resetledik aleti. ama şimdi de sanki hoparlörün yakınında cep telefonu sesleri olurdu ya eskiden aynı öyle bir noise ekliyor dinlediğim her şeye. neden olabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bozulmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ibanını yaz bi 15 dolar göndereyimde at artık çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Logitech UE varken almayin bu arada bunun orjinalini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 abi parasında değilim, gerçekten çok güzel yapmışlar çakmasını. inanılmaz da memnundum. neden olduğunu çözmem lazım. epeydir beni bu kadar mutlu eden bi cihaz olmamıştı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 töbe töbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kiprasimi da var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 "roket adam" said: tayland'da tezgahtan çakma beats pill almıştım. yakışıklı, orjinalinin aynısı, efsane güzel bir alet ve orjinalinin aksine 600 tele değil sadece 15 dolares idi. neden olabilir sizce? muhtemelen aradaki 560 tl'den dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 "roket adam" said: inanılmaz da memnundum. epeydir beni bu kadar mutlu eden bi cihaz olmamıştı lan. http://www.asucan.com/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Bodrum pazarinda satiyolardi bunu 60-70 kaada. Sesini sonuna kadar acip martin garrix falan dinletiyolardi. Bisi anlamiyodun catlayan sesten ama olsun diyorlardi, sesi guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 orjinali var bende kuveytten ucuza almıştım ses kalitesi beklentinin çok üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Esh said: Bodrum pazarinda satiyolardi bunu 60-70 kaada. Sesini sonuna kadar acip martin garrix falan dinletiyolardi. Bisi anlamiyodun catlayan sesten ama olsun diyorlardi, sesi guclu. "abi bunu arabaya koyuyosun akıyosun mekanlara hatunları pompalıyosun sonra gelip beni buluyosun teşekkür ediyosun tamam mı güzel abicim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yenisini aliyorsun: http://wholesale.alibaba.com/wholesale/search?SearchText=beats+pill&pid=1902462596 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar