di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Selam, Toplamda 1,5 saatlik ve boyut olarak da 10+ gig kadar yer kaplayan 4-5 parca video dosyasi var elimde. Video'nun toplamda 1-2 dakikasi onemli, izlenesi ama geri kalanlari kesip ordan oraya atlatmak yerine gereksiz yerleri timelapse yapayim, hizlandirayim, izlenecek yerlerse normal hizinda oynatayim istiyorum. iMovie ile yapiliyo bu arada ama 1,5 saat olunca uzunluk ince ayar cekmem mumkun olmadi pek. Haliyle daha adam akilli daha islevsel, mumkunse de freeware/open-source biseye bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Sony Vegas Pro. Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor programlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 adobe premier iyi bayağı. kısa film kurgulamıştım onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 http://www.nchsoftware.com/videopad/ 2mb bişey herşeyi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Premiere Pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Olm iyiki beles dedik ha. Neyse indirdim premier pro'nun trial'ini. Aksam kurcalayayim bakayim. Olursa koyarim zaten video'yu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 avid media composer, hepsini ezer falan. ama pro işi. 50GB'lık 2 dosya bile attıktan 2sn sonra videoları editlemeye başlayabiliyorsun, baya eşşek gibi. 30gün trial var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bedava limitlere takılmadan kullanacak bir program istiyorsan avidemux öneririm, diğerleri hep bişeyler için para istiyor,limitliyor vs. avidemux komple bedava ve çok da kolay kullanması kendin çözüyosun zaten 2 dakkada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 30 günlük edius 6 veya 7 trial senin işini babalar gibi görür. Watermark falan yok 30 gün freemium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar