bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 son 2-3 yıldır hep e-ticaret üzerine okuyorum. işe girişimiz, business plan oluşturmamız, düzeni kurmamızda falan çok yardımı oldu bu okuduklarımın fakat artık daha ileribilgilerin paylaşıldığı kaynaklar arar hale geldim. eticaret üzerine aldığın kitapların 60% ında aynı bilgiler tekrar ediliyor, içim bunaldı başarılı business modeli nasılmış, eticarette ne başarılıymış ne değilmiş diye okumaktan. eticaretin spesifik alanlarını daha stratejik bir şekilde anlatan, geliştirmeye yönelik bilgi paylaşan, deneyim paylaşan kaynaklar arar hale geldim. şu an content rules'u okuyorum ne kadar content generation'ı ben yapmasam da bir noktada teftiş eder hale gelmem gerekiyor diye. KPI takiplerini ben yapıyor olacağım. operasyonel tarafına dair kaynak hiç bulamadım. kullanıcı davranışlarına odaklanan güncel kaynaklar istiyorum fakat türk insanı non standard olduğu için düzgün bir kaynak bulamıyorum. (don't make me think'e baktım biraz ama 2000'den yazılmış baya obsolete) CRM konusunda aynı şekilde eticaret odaklı, milyon dolar olmayan programları içermeyen, CRM kapsamlı kaynaklar bulamadım. eticaret konusunda okuyan eden arkadaşlar "basic seviyede olmayan" ve beğendikleri kaynakların detaylarını burada paylaşabilirler mi? Şu an okuduğum: title : Content Rules yazar : ann handley & c.c. chapman scope : kaliteli içerik üretimi bitirince notlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ulan bir allahın kulu bir şey paylaşmamış hahaha. bizim sistemde geliştirme briefleri hazırlıyorum da. eticaret operasyon yönetiminde muhafaza ettiğiniz datalar neler beyler. baya derinlere daldım, böyle olduğunda genel şeyler unutulur hep. var mı biz sipariş bazlı olarak müşterinin şu bilgisini takip ediyoruz, sales oriented bize benefit sağlıyor dediğiniz bir şeyler? ps. ilk mesajda content rules'dan bahsetmiştim, bitirmedim bile, yine generic bilgiler yer alıyor her mantıklı insanın bildiği şeyler sektöre az uz dokunmuş olan, baydım bıraktım. data analizi ve raporlama üzerine bir şeyler okuyorum şimdi ama adını hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Siebel var cok abarti olmayabilir fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 zapposun ceosunun yazdığı kitap beni baya etkilemişti. son derece kişisel anlatımı var okursan hoşuna gideceğine eminim. zapposun neden zappos oldugunu anlıyosun bi de. https://www.evekitap.com/Files/evekitap/Uploads/ProductPhotos/mutluluk-dagitmak_63704-335x480-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 bingildak said: işe girişimiz, business plan oluşturmamız, düzeni kurmamızda falan çok yardımı oldu işi merak ettim? Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 e-trading asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 sektörle ilgilenen varsa davet gelmiş, leventte salı günü ücretsiz. http://mobitek.com/e-commerce-academy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 konuşmacılar tam vakit kaybı gibi duruyor 2009_random_beyaz_show_mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 sektorle ilgileniyorum, CRM odakli tez yaziyorum ama is yok :D hos sali gunu yetisme imkanim yokmus hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 fotoğraflarına bakarak karar verdin herhalde. amaç deneyim duymak bir şeyler öğrenmekse fena değiller. defacto baya başarılı. SEO için aynı şirketle çalışıyoruz, hep överek bahsediliyor. sektörde hacim üzerinden karlılığı kaybetmeden operasyon çeviren nadir şirketlerden biri. joker de aynı şekilde başarılı bir online operasyon yürütüyor. penti çok güzel projeler yapıyor. en son projelerini bizim yazılım ekibi yaptı, baya beğendim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 fotolara bide firmalara baktım ya hiç anlamadığım için doğrudur dediklerin tabi nedir neler yaparlar bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 hepsi kendi segmentinde ilk üçte abi. defacto falan ucuzcu diye sana uyduruk gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Ben bir süredir girişimcimuhabbeti.com podcastler'ini takip ediyorum. Konuyla alakasız olsam da son derece ilgi çekici, zevkle dinliyorum. Doğrudan e-ticaret de değil daha geniş olarak startup'lar üzerine konuşuyorlar. Slack kanalı da gerçekten iyi, bu işlerde olan herkesin orada olması lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Takipleyeyim ben bu konuyu. Bir orta çaplı girişim yaparak, e-ticaret sitesi kurmaya calisiyorum su aralar. Okuldan vakit kaldıkça uğraşmayı planlıyorum. E-ticaret demişken, bir eski yemeksepeti calisaniyim. Gerçekten basarili olduklarını düşünüyorum. Şöyle bir haber paylaştı Nevzat Bey geçenlerde. Yemeksepeti ve Türk interneti için gerçekten gurur verici. http://www.cnnturk.com/dunya/yemeksepetinin-basari-oykusu-harvard-business-schoolda-ders-oldu?utm_content=buffer055b4&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 aynen yemek sepeti direkt success story. doğuş grubu related grubu satın almış bu arada, bugün öğrendim. visilabs'ı zamanında satın alarak süper bir atak yaptılar. gönül isterdi euromessage ile visilabs yabancı yatırımcıya gitsin doğuş yerine. global marka olmayı hedeflesinler yerel bir marka olarak kalmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 eldar said: Ben bir süredir girişimcimuhabbeti.com podcastler'ini takip ediyorum. Konuyla alakasız olsam da son derece ilgi çekici, zevkle dinliyorum. Doğrudan e-ticaret de değil daha geniş olarak startup'lar üzerine konuşuyorlar. Slack kanalı da gerçekten iyi, bu işlerde olan herkesin orada olması lazım diye düşünüyorum. girisimcimuhabbeti.com'a uye oldum az once, bayagi faydalı duruyor. Teşekkürler. Az once nereden gördüğüme dair soru geldi, paticik'i söyledim, oradan bir uye de eski patiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 ben de yürüyüş yaparken dinleyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar