dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bana da at bişeler zipzip kedilerine kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 lan botlar hala düzelmedi. item çekemiyorum bazıları kırmızı olmaya basladı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 canlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 fnatic-nip nip bastım 6-0 basladılar devre 7-8 bitti sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 nip çok kötü sattı maçı [hr] navi alır mı maçı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 cok acı kaybettiler lan :( 14-13 de eco el verdiler fnatice, kazansa adamlar pistol upgrade bile yapamıcaktı. sonra 14-15 te avantajlı durumdayken ninja defuse yediler sadsafa rip skinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bugün basılacak maç kalmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mongolz u ilk kez duydum. mouz-lg macı süprize açık mouz baya iyi su sıralarda. o maça oynayabilirm nip-navi %51 nip %49 navi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 nip'ye oynamayın ya. abv. her turnuvada oynamayın diyorum kendim oynuyorum ve de hep kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bu arada hayır fnatic maçında değil mouz maçında oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 abi şu maçı hak ettiler aslında daha iyi oynayan taraftı. 2 tane hero play yaptı fnatic macı aldı. %76-24 ayrıca oyna diye bağırıyor yani :D haaa o maçta ben mouza basıp kazandım sdsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ben bi de lg-navi'ye navi basmıştım onda da kaybettim. navi maç yapmıştı daha konsantre olurlar hem belki lg'de seyahat yorgunluğu falan vardır falan diye ama hiç umrunda olmamış herifler tokatlamış direk. bi de mirage'da. sonra fnatici bile yenmiş herifler hızlarını alamayıp asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 lg-navi'den kazandım ben. 3te 2 aldım suana kadar asıl B grubu kazandırakacak ya bol supriz bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mongolz'un ne işi var turnuvada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 lg eziyor yanlız öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bu site bi bana bozuk heralde mk, ne login olabiliyorum, login olduğumda inventory yi göremiyorum. FU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 abi mouz'un aptallıgına bak of cıldırcam bugun 14-16 yatan 2. macım olacak zengin olacakken underdoglardan aptallıkları tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 dünkü analizlerimde(?) B grubunun süprize cok açık olduğunu envy'nin formsuz oldugunu söylemiştim :p ilk süpriz %25 ile VP'den geldi takipte kalın >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 asfdafafasdfadfsa gördünüz mü faze vp maçındaki defuse'u ahahsadfhashfdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ghafasd şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 lan dışarı cıktım oynayamadım 2 süpriz daha olmuş B grubunda kaçırdık :( efsane grup ya envy herkese vermiş sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 çok canlar yanmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 envy'nin tek galibiyeti de benim oynadığım faze :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 navi alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 envy /disband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar