Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 d2 milli mapimiz olduğu için yine kaybetmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 hiko tek başına mm atıyor avrupada asdasd. youtubeda yazmış biri yorum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Bugün günlerden Cloud9 SS'e basmaya götüm yemedi, onlara direkt gömdüm 3 DOLARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 xantaresi izliyorum ilk defa. iyiymiş hakketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ez vactares ez skinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 zaa c9 ilk mapi almış, cobble da uzatmaya gitmiş. açtığım gibi mükemmel bir taktik gördüm. Envy 2 oto - 2 awp - 1 rifle ile savundu. İşin garibi eli aşırı rahat aldılar ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 şimdi ss zamanı tekrar. ilk map dust2, yenilme ihtimalleri yok. sonra train ve cobble. iki şans mapi. bir map alsalar güzel olur. orta girdim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 oranı çok yüksekmiş bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 oo satış var zaten oran yüksek diye safddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 adamlar sürekli oyundan düşüp, eksik kalıyorlar.türkler ddos atıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 d2'yi 16-14 verdi ss.15-13 de xantares efsane bir spray attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 dust2 verdiler gg train ve overpass üst üste kazanma ihtimalleri bile yok. Train'i ilk defa oynayacak bile olabilirler sdfsd Neyse kalan her şeyi C9 basayım da komple patlayayım bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 eswc var şu anda siz ne izliyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 finalde navi'ye basasım var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 benim de içimden o geçiyor aslında ama c9 aşırı formda ya, envy'i de feci ezdiler bugün. navi de gerçi fazla iyi bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Zaaa bu arada EnvyUs'un chief'i "sokarlar böyle takıma" demiş. kadroda değişikliğe gidilecekmiş. KennyS deniyor. Olsa ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 c9 bastık ya, silver gibi oynuyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 inferno navi CT side doğal biraz ya. şimdi içinden p90 alsalar da yolo rush yapsalar diyenleri duyar gibiyim :p sdasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 novalardan farkı yok c9'nın, 13-2 düşünsen hayal edemezdin ya entry fragger freakzoid mid'den bomba ile rush yapıp, long side a bomba falan düşürdü biraz önce pistolde verdi ezikler. inferno zaten navi'nin olur da d2 c9 alır diyordum zaten de bu rezillikten sonra d2 de alamazlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 overpass'de rahat alır herhalde navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 d2 kazananını guardian vs skadoodle belirleyecek direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 8 el aldı terörde c9. ct'de de pistol aldı ama ikinci eli kırdırdılar. KORKUYORUZ. gg c9 :( adamlar savunamıyorlar. 12-10 oldu. alamazlar bu mapi embesil herifler nereden verdiler maçı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 yapacak bir şey yoktu ya, tek hata zeus'un boostlayıp freakazoid'i öldürdüğü yere nothing'in geçmesi ve aynı şekilde tekrar ölmesiydi bence. c9 confirmed second place in everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ss-headshotbg maçı var bugün, balkan şampiyonası finaliymiş.ss'in oran %73, kaybederler mi ki acaba.var mı headshotbg'yi bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kinguin-vp yi cache'de 16-0 yenmiş asfasdf, %17 oranı vardı kinguin'e güvenenler iyi kazandı. http://how.icryeverytime.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar