applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hee o dediğin olabilir bilmiyorum, pronax hangi takım için söylemişti dediğimi onu da hatırlamıyorum. yanlız su uzun boylu yeni eleman yerine Hiko falan olsa harcardı C9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 küçümseme konusunda haklısın ama clg falan o kadar lise terk değil. tarık haftalardır bootcamptaydı takımıyla. bi map alması o kadar şaşılacak bir şey değildi. (tabiki bi fnatic, bi nip ne bileyim vp ayarında değiller ama gayet iyi takımdı.) bu arada choke9 csde de devam ediyo heralde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 clg de fnatic skill seviyesine yaklasacak tek adam tarik zaten. Adamlar guzel anti stratejilerle gelmisler calismislar belli ki. üstüne Fnatic bildigin mm oynar gibi oynayinca verdiler. Flusha mactan sonra reportajinda, eger random 2 premade olarak girdigimiz pug olsa ezerdik baya falan diye konustu. Takım olarak baktiginda zaten apayri iki dunya. C9-clg macinda cok defa TS konusmalarini verdiler canlı yayında. Özellikle cache oynanirken. CLG tam bir kaostu dinleyen varsa zaten bilir. C9 nınkini dinliyorsun aradaki tecrube, kalite farkını anliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 dediğim gibi ihtiyacları olan Hiko, geçen seneki ban olaylarından önce falan amerika takımları daha iyi durumdaydı. Son durumu ne bilmiyorum bir sure oynamıcam dedi ama, o tarz uçan kuşu vuran bir adam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 uzun boylu eleman kim ya freakazoid mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 heee o steroid delisi sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 applev0dka said: dediğim gibi ihtiyacları olan Hiko, geçen seneki ban olaylarından önce falan amerika takımları daha iyi durumdaydı. Son durumu ne bilmiyorum bir sure oynamıcam dedi ama, o tarz uçan kuşu vuran bir adam gerek hiko 2 aydır nihilium da oynuyor la sdfasdf uzun boylu steroid manyağı da seangres, malın teki o ya dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yok yok benim dediğim yeni eleman freak, ilk kez gördüm onu. ya geçen dönem amerkika'yı takip ediyordum da, o match fixingde benim de itemler gidince falan ilgim azaldı :D freak'in de aiminden cok oyun tarzını beğenmedim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 freak bayağı potansiyel adamda işte tam solo player. yine de şuan aim bazında abd'dekilerin en iyilerinden olabilir. seangares yerine böyle flusha veya krimz gibi ciddi fragcı bulabilirlerse takıma c9 aslında feci iyi takım olur. Hiko vs. geri alsalar aslında cidden harika olabilir de Hiko o elemanlarla oynar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cok uzun süre oynadı başarılı da oldu neden oynamasın ki :D sean biraz dengesiz ya, iyi oyunlar cıkarabiliyor ama salakça hatalar yapıp tuttugu pozisyonu batırıyor da. nedense freak pozisyon bilgisi açısından falan zayıf geldi. dust2 CT'de o kadar el verme sebepleri tamamen freak'in mid beceriksizliğiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Dün gece diyordum ki hem Reason hem de SK'ya basarım. Ne mi oldu? Tabii ki unuttum oynamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 hunden geri dönmüş reasonda uhaeuhaehuhuae, -1115 olmuş k/d sürekli geliştirip arayı açıyor 1.'likte http://www.hltv.org/?pageid=181&gameid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 o maçı izleyemedim ya, hltv den izledim ama nasıl merak ettim bilemezsin maçı. caideN carryledi takımı, larson diye bi eleman vardı 25 el boyunca 2 adam vurdu son mapte. son map gg gitti paracıklar diye üzülüyodum. sonra bi başladılar, her el heyecan aha şimdi gitti aha şimdi gitti diye. 2. overtimeda aldılar 22 18. (larson adam vurmaya başladı da öyle aldılar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 off space soldiers'a all in yaptım gplay'in alacğaına inandığım halde ahahaha gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ripperino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://i.imgur.com/CqwnafD.png worldedit ve hatta HR'da da bir iki eleman vize alamadıklarından turnuvaya katılamıyorlar. onların yerine abd'li bebeler geliyor. Flipside net şuan bu turnuvanın favorisi bile olabilir. Her şekilde girmek gerek. Hiko gerçi bunlara nasıl uyum sağlar bilemem de iki tane çok sağlam fragger ile yürürler. Ben yine dönüyorum bunlarla safdads edit: Lounge'da %50 şuan Flipside - Keyd maçı. İki beyinsiz takım karşıya karşıya geliyor. BO1 olması işte riski sadece 3 olsa kesin flip alırdı da safdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 hr yok bu turnuvada nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 potential reward 30 dolardı, 60 dolarlık bıçak geldi niyeyse reward olarak. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Silphatos said: hr yok bu turnuvada nub navi ile karıştırmışım, zaten onlarda tam gelmiş son anda halletmişler flamie'nin işini vs. sdafsd bugün bütün aldığımı lg - sk maçında lg deneyerek yok ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sk titanı falan yenmiş heuaeuhe, hunden reyis de göreydi bu günleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Zaa Flipside NIP'ı patlatıyor. 9 el vermişler overpass ct side da nip, t-de hayatta dönemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 hiko standin oynuyodu bu turnuvada flipside için. ev basmıştım nip'e ayfon dört es kazancam diye, ne pis yattık ya. ama allu ne kadar bot bi oyuncu harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ss-g2 var, ss' in oran % 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 G2'ye karşı çok zor kazanmaları ya, ama deneyesim geldi benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ss d2 de hiç kaybetmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar