Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

küçümseme konusunda haklısın ama clg falan o kadar lise terk değil. tarık haftalardır bootcamptaydı takımıyla. bi map alması o kadar şaşılacak bir şey değildi. (tabiki bi fnatic, bi nip ne bileyim vp ayarında değiller ama gayet iyi takımdı.)

bu arada choke9 csde de devam ediyo heralde. :D
Sosyal ağlarda paylaş

clg de fnatic skill seviyesine yaklasacak tek adam tarik zaten. Adamlar guzel anti stratejilerle gelmisler calismislar belli ki. üstüne Fnatic bildigin mm oynar gibi oynayinca verdiler.

Flusha mactan sonra reportajinda, eger random 2 premade olarak girdigimiz pug olsa ezerdik baya falan diye konustu.

Takım olarak baktiginda zaten apayri iki dunya. C9-clg macinda cok defa TS konusmalarini verdiler canlı yayında. Özellikle cache oynanirken. CLG tam bir kaostu dinleyen varsa zaten bilir. C9 nınkini dinliyorsun aradaki tecrube, kalite farkını anliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

dediğim gibi ihtiyacları olan Hiko, geçen seneki ban olaylarından önce falan amerika takımları daha iyi durumdaydı.
Son durumu ne bilmiyorum bir sure oynamıcam dedi ama, o tarz uçan kuşu vuran bir adam gerek

hiko 2 aydır nihilium da oynuyor la sdfasdf

uzun boylu steroid manyağı da seangres, malın teki o ya dsafds
Sosyal ağlarda paylaş

freak bayağı potansiyel adamda işte tam solo player. yine de şuan aim bazında abd'dekilerin en iyilerinden olabilir.

seangares yerine böyle flusha veya krimz gibi ciddi fragcı bulabilirlerse takıma c9 aslında feci iyi takım olur. Hiko vs. geri alsalar aslında cidden harika olabilir de Hiko o elemanlarla oynar mı bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cok uzun süre oynadı başarılı da oldu neden oynamasın ki :D

sean biraz dengesiz ya, iyi oyunlar cıkarabiliyor ama salakça hatalar yapıp tuttugu pozisyonu batırıyor da.

nedense freak pozisyon bilgisi açısından falan zayıf geldi. dust2 CT'de o kadar el verme sebepleri tamamen freak'in mid beceriksizliğiydi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

o maçı izleyemedim ya, hltv den izledim ama nasıl merak ettim bilemezsin maçı. caideN carryledi takımı, larson diye bi eleman vardı 25 el boyunca 2 adam vurdu son mapte. son map gg gitti paracıklar diye üzülüyodum. sonra bi başladılar, her el heyecan aha şimdi gitti aha şimdi gitti diye. 2. overtimeda aldılar 22 18. (larson adam vurmaya başladı da öyle aldılar.)
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/CqwnafD.png

worldedit ve hatta HR'da da bir iki eleman vize alamadıklarından turnuvaya katılamıyorlar. onların yerine abd'li bebeler geliyor.

Flipside net şuan bu turnuvanın favorisi bile olabilir. Her şekilde girmek gerek. Hiko gerçi bunlara nasıl uyum sağlar bilemem de iki tane çok sağlam fragger ile yürürler.

Ben yine dönüyorum bunlarla safdads

edit: Lounge'da %50 şuan Flipside - Keyd maçı. İki beyinsiz takım karşıya karşıya geliyor. BO1 olması işte riski sadece 3 olsa kesin flip alırdı da safdsda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...