Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 evet fragbite ile başlıyor. navi - fnatic var. doğrulanmadı tabii ki ama maplerin overpass, inferno ve cobble olacağı söyleniyor. mapler bu şekilde olursa direkt 50-50'lik maç, inferno'da navi üstünlüğü var fnatic'e karşı ki en formda döneminde bile yendiler fnatic'i. diğerleri şans mapi tabii ama overpass'te navi çok iyi. aralarında iki maç yapmışlar orada, 16-11 16-10 maçların skorları ve 1-1. riske etmek isteyen varsa %26'dan navi gömsün. bo3 falan ama yapacak bir şey yok bir şeylere oynamak gerek sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ulan navi gene saçma hatalar yaptı.16-13 verdiler ilk map'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 titan -fnatic izleyen var mı? JW 1vs2 kalmışken 12 hp ile 1 one shot 2 kill yaptı. Adam dünyanın en iyi awpsi ya, her maçı keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 fragbite da sıfırladığımdan beri returnleri ara verdim yine asdfdsa ara verince izlemyiorum da havam yoksa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=MG47fMgf7-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 heh dediğim sahne bu. öncesinde kennys'e attığı noscope da efsane ama ona alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Rb9bsjL7wVU nip fnatic maçı temsili ahaha bu ne abi getrekt tofaşçı gibi dayanmış arabaya fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bugün tonla maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 nip'in oran çok düşük, basılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hr - flipside da f3'e yüklü girdim. eğer gelirse aynı silahları direkt nip basacağım. eğer bu maç bitmezse nip maçına kadar, botlarda kabul ederse aynı miktarı nip'e basacağım. bugün atara atar, gidere gider. navi - vp bo1 oynanacak. dust2 map, navi %90 kazanır. onlara da all in düşünüyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 vp nin oran düşükken rakibe basmamak lazım.2 hafta önce aynı durumda d2'de tsm ile oynadılar, vp ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 biliyorum altın kuralı da navi d2'de çok az maç verir. puana ihtiyaçları var bayağı ve bayağı asılacaklar. her şekil alır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 flipside 1-7'den 8-7 devre verdi. yine tam form sonradan düşme olayını fazlasıyla yerine getiriyorlar sdafasd 12-7, ddos attırdılar hemen. dönmez. 1-0 sdfsd kalan 2 mapi de alamaz bunlar tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 vp ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ilk mapi titan almış, nasıl ezdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 iyi ki flipside hariç hiçbirine oynamamışım sfsd vp altın kuralı devam ettiriyor ibneler. en rezil dust2 oynayan takım prolar arasında resmen ama %30 ise alıyor ibneler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 titan - envy maçına ne diyorsunuz ? bo1 d2 titan'da 1 yedek var. envy 2-3 saattir maç yapıyor, fnaticle bo3 öncesinde de bi oyun oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 titan vp ye karşı çok rezil oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 envy işte yorulmuş mudur acaba yoksa benim de favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 belli olmaz ya, map d2 bir de.herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bugün var yine bayağı maç ama basmalık tek silahım kaldı. gerisini sattım hep indirim öncesi sdafdsa neye bassak acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 tsm-vp var vp'nin dünkü oyununu izleyemedim fakat tsm'i izledim. inanılmaz iyi oynadılar, vp en iyi oynadıkları oyunu oynamazlarsa kazanamazlar diye düşünüyorum. map overpass bakalım bu maçtan önceki oyunlara bakıp karar verilebilir. fnatic-navi train'de maç. navi'nin oranı çok iyi belki denemek için 3-5 bişey atılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 train de estiriyor fnatic, o yüzden yüksek oranı.navi'nin şansı tutmuyor fnatic'e karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 oranı çok düşük ama işte o sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 biraz önce sk - leet maçında achillion çok efsane bir ace attı. 1 vs 5 pistolle kaldı. adamı vurdu, 19 can kaldı. kalan dörtlüyü 19 can ve yerden aldığı keleşle elden geçirdi. mükemmeldi ya, bombayı çözemedi gerçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar