Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

DarKRideR said:

navi'ye gireceğim ben de ama sanki vp koyacak gibi hissediyorum asdfasd

koymuş :(

hislerim bir kez daha yanıltmadı beni lel

bile bile ele almış asd
Mesaj tarihi:
Bu turnuva bana o kadar bereketli geldi ki, 0'dan 3 tane franklin attım bete 5 dolar ederi var, total kar 50 dolar oldu nerdeyse. Bi bıçak alırım artık.
Mesaj tarihi:
nip e bir daha bet yapmıyorum. nova tier oynuyorlar son 2 haftadır falan. low vp olabilir. BO2 oldugu icin buyuk ihtimal 1-1 zaten.

fnatic - tsm. tsm bence. sadece fnatic in kocası oldugu icin degil. Genel olarak fnaticten infernoda daha basarılılar son 1 ayda da.
Mesaj tarihi:
map mirage yanliz tsm macinda. Mirage da saglam yenmislerdi fnatic i son maclarinda.

kacirdim butun betleri bugun cok iyi oranlar varmis.

fnatic vs tsm -> tsm
vp vs nip -> tie

olur.
Mesaj tarihi:
ahah map e yanlıs mı bakmısım bakayım mirage da neymis oranları.

bu mapte benim hesaba gore %50 - %50 lermis infernoda %55-45ti tsm tarafına dogru. neyse kocası oldugu icin in tsm we trust.

tsm cok iyi baslamadı 7-2 suan ct tarafında fnatic 5 rounddan az alırlarsa cok zor bence.
Mesaj tarihi:
ben icerdekileri basıp duruyorum.

bu arada 1 hafta claim edilmeyen itemlara cokeriz gibi bisey yazıyodu kurallarda. O sure tekrar betlenen itemlarda resetleniyo dimi?

lgb-spaces macının itemlarını da bi draftlamadılar. saga sola atıcam kucuk itemları hadi ama.
Mesaj tarihi:
Benim 3 ay dokunmadığım item var, çökmediler bir şeyime henüz.

NiP vs HR BO1'de ne iyi geldi be. Çok güvenip mid girdim, sağlam kazandım.

Teşekkürler HR.

VP'ye yüksek giriyorum, en kötü bi map alırlar.
Bir de Titan'a yüksek girdim, kısmet.
Mesaj tarihi:
TSM 3 eco, semi buy a el vermese infernoyu kazanmıstı coktan. ben de betlerimi geri alıp baska yerlere baslamıstım. ama onun yerine 13-12 geri dustuler.

ben 10 cent atmıstım hr a asdf. never bet nip yeni felsefem. baya iyi gidiyor suana kadar son betimden beri.

AHAH simdi de koseye bakmadılar. kazanaları yokmus.
  • Yeni Oluştur...