madcow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 spam a execute olmamalı bir map ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi sıvadı, pistol'da rush atıp öldü hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 çok saçma bir oyun oluyor, 3. ot'ye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 vp den geleni vp ye geri bastım. hakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bo5 fnatic alır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 navi fu, vp'nin oran çok iyi aslında oynanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 VP'den gelenin 2 katını fnatic bastım ben de. Vermezler bo5'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 DarKRideR said: navi'ye gireceğim ben de ama sanki vp koyacak gibi hissediyorum asdfasd koymuş :( hislerim bir kez daha yanıltmadı beni lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bu turnuvada kime bastıysam kaybetti, finalde de vp ye low attım.kesin kaybedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 DarKRideR said: DarKRideR said: navi'ye gireceğim ben de ama sanki vp koyacak gibi hissediyorum asdfasd koymuş :( hislerim bir kez daha yanıltmadı beni lel bile bile ele almış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bu turnuva bana o kadar bereketli geldi ki, 0'dan 3 tane franklin attım bete 5 dolar ederi var, total kar 50 dolar oldu nerdeyse. Bi bıçak alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 güzel maçlar var. fnatic-tsm nip-vp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 nip e bir daha bet yapmıyorum. nova tier oynuyorlar son 2 haftadır falan. low vp olabilir. BO2 oldugu icin buyuk ihtimal 1-1 zaten. fnatic - tsm. tsm bence. sadece fnatic in kocası oldugu icin degil. Genel olarak fnaticten infernoda daha basarılılar son 1 ayda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 map mirage yanliz tsm macinda. Mirage da saglam yenmislerdi fnatic i son maclarinda. kacirdim butun betleri bugun cok iyi oranlar varmis. fnatic vs tsm -> tsm vp vs nip -> tie olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ahah map e yanlıs mı bakmısım bakayım mirage da neymis oranları. bu mapte benim hesaba gore %50 - %50 lermis infernoda %55-45ti tsm tarafına dogru. neyse kocası oldugu icin in tsm we trust. tsm cok iyi baslamadı 7-2 suan ct tarafında fnatic 5 rounddan az alırlarsa cok zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 TSM OT de temizledi. Dewilwalk kim ya. JW neden oynamıyor bilen var mı? Hastaymıs simdi soylediler streamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi lounge rusça oldu düzelttirmiyor da şaka gibi. "You must relog in order to change options." 10 KERE RELOGLADIM ALLAHSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sayfayı yenile, ilk seferde düzeldi ben de sdaf reloga falan ihtiyaç duymadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://i.imgur.com/eACWDBP.jpg yok ya hard reset de yemedi. steam grubunda varmış böyle birkaç kişi bakalım ne çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 TSM Envyus(BO2) macı var. TSM e buyuk girdim. Yuzumu kara cıkarmayın cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 csgolounge cok pis sovuyorum su an 2-3 saattir bet yaptirmiyor botlar full hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben icerdekileri basıp duruyorum. bu arada 1 hafta claim edilmeyen itemlara cokeriz gibi bisey yazıyodu kurallarda. O sure tekrar betlenen itemlarda resetleniyo dimi? lgb-spaces macının itemlarını da bi draftlamadılar. saga sola atıcam kucuk itemları hadi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Benim 3 ay dokunmadığım item var, çökmediler bir şeyime henüz. NiP vs HR BO1'de ne iyi geldi be. Çok güvenip mid girdim, sağlam kazandım. Teşekkürler HR. VP'ye yüksek giriyorum, en kötü bi map alırlar. Bir de Titan'a yüksek girdim, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 TSM 3 eco, semi buy a el vermese infernoyu kazanmıstı coktan. ben de betlerimi geri alıp baska yerlere baslamıstım. ama onun yerine 13-12 geri dustuler. ben 10 cent atmıstım hr a asdf. never bet nip yeni felsefem. baya iyi gidiyor suana kadar son betimden beri. AHAH simdi de koseye bakmadılar. kazanaları yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar