Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün büyük maç var fnatic vs fsid3.kazanan bükreş'teki lan finallerine giden son takım olacak.normal şartlarda fnatic ezmeli ama s1mple gene her round 2-3 kill alırsa, herşey olabilir.
Mesaj tarihi:
benjani said:

bugün büyük maç var fnatic vs fsid3.kazanan bükreş'teki lan finallerine giden son takım olacak.normal şartlarda fnatic ezmeli ama s1mple gene her round 2-3 kill alırsa, herşey olabilir.

fnatic all in çektim. s1mple tek başına yetemez artık.

takımın geri kalanında pek bir numara yok. worldedit iyi adam ama bazen aklı donuyor.

s1mple ayrıca baktım geçen yıl haxtan banlanmış ama haksız diyor herkes. 1.6'da ciddi banlanmış, üstüne csgo gelip şüphelenince haxtan direkt banlanmış vs. deniyor. Unlimited banmış ama açılrı falan diyorlar. 16 yaşındayken 2 ban yemiş işte böyle oyuncuya yazık olur falan diyorlar.

Bunun yanında şu arkadaşın kardeşi, ESEA'da Avrupa 3.'sü olan arkadaş işte onlarda ESL girdiler. İlk turnuvada ban yediler. takımdan 2 kişi açmamış anti-cheati mi ne sonra TR milli takımından biri bunlara cheat diyip ihbar etmiş falan filan. Turnuva banıymış galiba ama yazık oldu onlara da.

Çocuk şuan TR'nin en iyi üç oyuncusundan biri falan olabilir. 17 yaşında o da asdf
Mesaj tarihi:
markelof ve simple hr'dandı, diğerlerini alıp yeni takım kurdular. worldedit potansiyelli eleman beğeniyorum. zaten takım iyiyse simple ve o da iyi demektir.

gerçi worldedit'in kötü hali de tam kötü, ortası yok gibi bir şey.
  • Yeni Oluştur...