Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

betler %65 sınırını geçerse eger net bir değer yerine aralık veriyor kazanç yerinde

mesela % 64 e kadar 0.40 for 1 diyor
ama eger %65 ve üstü olursa 0,05 to 0,35 diyor atıyorum.

bu durumda eğer düşük bişey basarsan 0,05 ile çarpıyor, o paraya verecek silah olmadıgı için return alamıyorsun cok geldi başıma.

bazen bir sonraki bette kazancından fazla alıyorsun işte o alamadıgın yerine
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

yok request almadım. ama hatırlıyorum eskiden bet i kazanınca kazandıklarımla beraber my bets te cıkardı onları geri basardım. simdi sadece ilk bastıgım itemı geri verdi.

oha o nası is ahsaudh. ok

rule number 6 :
In some cases, if your potential reward value is very low, generally below 0.3, there is a chance you may not win something (besides get your initial items back).

In addition to this rule: in some cases, where the odds are highly in favour of one team and you bet on the favoured team, you may end up without any winnings at all. Reason being: more people bet on the winning team than the total amount of items lost. In these cases, potential reward values become irrelevant. It all depends on the total amount of items placed on the match.
Sosyal ağlarda paylaş

ya doğaldır, bir ara top team durumdayken fransız takımları karıştı, kqly Vac yedi falan filan. dibe çöktü adamlar, 3 top fransız takımdan 1 tanesi göçtü gitti(epsilon) 2 tane kaldılar falan. bir şekilde kendilerini tekrar kanıtlama cabası var adamların.

asıl sıkıntı NiP-ENVY maçı. oranlar cok sacma tam %50-50 lik maç aslında, gerçi Allu fırtına gibi bu turnuvada ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...