Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.twitch.tv/yznb şu elemana karşı oynadık esea'da. adam meşhurmuş isveçte 1400 küsür izleyici vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 nova4, keles1 bandinda ciftkeles ya da serif gibi oynayan adamlar var. nova trap olayina girmis durumdalar. tek baslarina her zaman maci tasiyamiyorlar, ama iyi oynadiklari icin bazi maclari da karsiya zehir ediyorlar. mehter takiminin hic ilerleyemeyen hali gibi bir ileri bir geri. bunlar yukselemedigi gibi birbirlerini de surekli yendiklerinden baskasi da yukselemiyor. kurtulmanin tek yolu yuksek rutbe araliginda bir 5 kisilik kurarak onlarla yukseldikten sonra kendi basiniza girmeye baslamak. yoksa nova 4 bandinda coooook uzun kalirsiniz. bu dediklerim 100 mac ve uzerine artik varip, coefficient i dusmus olan arkadaslar icin gecerlidir. carpan daha yuksekken trapten kurtulmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 belki placebo ama win 8.1 yukledigimden bero yenilmedim. 5 double ak macinin hesinden 25 30 frek. Bi de 75hz yaptim aynibcozunurlukte belki o etkilemistir. Default rankim serife doneriz bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 esea aylık kaç dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kaç para bi esea? dün 38 adam vurduğum oyunu kaybedince oyunu sildim sinirden, bir de orda deniyeyim sdfdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aylık 7 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Shaklaban said: kaç para bi esea? dün 38 adam vurduğum oyunu kaybedince oyunu sildim sinirden, bir de orda deniyeyim sdfdsfd. esea'da da durum aynı aslında. 3 maç atıyorsam 2 tanesinde en az 3 4 tane silver-nova-mg geliyor. dmg aşağısı ise rütbeniz denemeyin hiç esea'yı. geçen mesela takıma 4 novadan bozma eleman geldi 35 adam vurdum yetemedim. maçtan sonra engelledim hepsini :P http://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4437807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 benim ping 90-100 olsa takılarak oynuyorum, adamlar 110 pingle çatır çatır hs atıyor ya.sıkıntı bende mi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 parliament pazar cuma gecesi sineması http://www.youtube.com/watch?v=2G7DGyhxqW8 http://www.youtube.com/watch?v=2rR-yI7ZfZk http://www.youtube.com/watch?v=61r74Azavc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 umarım hile yapanlar ve yapanlardan boost satın alanlar en kısa zamanda ölürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 sonra söyleyince kızıyorsun da, harbi botlara karşı oynadıgınız videoları koymayın buraya ya, 5 tane adam crossfire kurmayı bile bilmeden seni arıyorlar, üstüne ateş bile edemeden ölüyor 4 tanesi lel skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 madskillerimi kısmanma lan nub http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/421/823/959.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ya ben sana adam vurma demiyorum, hobi olarak yine vur. ama en azından senin onu vuran bir insan oldugunun farkında olan birilerini bul onları vur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 haklı olabilirsin adamlar bi kennys değil ama aynı zamanda rankler de senden yüksek, böyle yorumlar niye yapıon olm :( potato pcde tam yarım saat uğraştım şu vidyalar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 sizin yüzünüzden çözemediğim bomba videosunu yaptıktan sonra archenemy olduk sdafa yok abi senin killer iyi de, cidden adamlar bot gibi ya. takım iletişimi sıfır büyük ihtimalle karşıda, hele bomba kurulurken ssg ile shorttan CT spawnda atlayan tam bir einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 hee o vardı di mi ya unuttuydum lan ben onu ahuuhaea, en çok hiti olan cs vidyam o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 hiti alan sen değilsin benim karizmam B)B) ya cok uzak kaldım oyundan hack smurf salak polak ruslar, yavas yavas geri dönücem bak o zaman gör sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 hadi bakalım http://static.tumblr.com/4d4744ac66ecd30a11de3341797fa273/ltskqle/C6dn8zyx6/tumblr_static_3690fksjle80w08ckgwcs8k8w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 lel kenar kasaba şerifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Daha post atma mac bitti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 şu videoda en sucsuz adam benim be :D King of Banana Friberg gibi tutmusum B'yi adam geçirmemişim, nooblar A'ya bomba kurdurmuş, koşa koşa gelmişim pit pit pit pit diye bagiriyorsunuz zaten, ordaki adamın da kafasına cakmısım, ondan sonra zaten biri sol diyor digeri sağ diyor, bağırşmalardan bomba duyulmuyor falan sdafwf bana ne lan, 8 yemedik tamam mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 KennyS'in kullandıgı inanılmaz dust2 A site defensive smokeu gördünüz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 naptı, site'ın ucuna atıp altındaki kutunun arkasından uzun mu tuttu? eğer öyle yaptıysa ben onu mm'de gördüm zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 aynen, kutu ile smoke arasından tutuyor, dün de yaptı ayınısını, smokeun altından bakmasını beklemeyen hazırlıksız yakalanıyor :D ben bir süredir oynamadıgım için yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 smurf olayından gerçekten bıktım ya. sikiyor atıyor oyunu abi net. Hayır çözümü de olabilir yani gayet, adam yeni açtıysa accountu, ilk oyunundaki APM'ine, k/d'sine vs. baksın oyun, belli bi oranın üstündeyse direk versin rankini, değilse 10 oyun mevzusu devam etsin. ya da ip'den tespit yapar ne bilim, pc ID'sinden falan fişmekan var bi ton yolu. Lakin şişman adam smurflerden de para kopardığı için dokunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar