Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

nova4, keles1 bandinda ciftkeles ya da serif gibi oynayan adamlar var. nova trap olayina girmis durumdalar. tek baslarina her zaman maci tasiyamiyorlar, ama iyi oynadiklari icin bazi maclari da karsiya zehir ediyorlar. mehter takiminin hic ilerleyemeyen hali gibi bir ileri bir geri. bunlar yukselemedigi gibi birbirlerini de surekli yendiklerinden baskasi da yukselemiyor.

kurtulmanin tek yolu yuksek rutbe araliginda bir 5 kisilik kurarak onlarla yukseldikten sonra kendi basiniza girmeye baslamak. yoksa nova 4 bandinda coooook uzun kalirsiniz.

bu dediklerim 100 mac ve uzerine artik varip, coefficient i dusmus olan arkadaslar icin gecerlidir. carpan daha yuksekken trapten kurtulmak daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban said:

kaç para bi esea? dün 38 adam vurduğum oyunu kaybedince oyunu sildim sinirden, bir de orda deniyeyim sdfdsfd.

esea'da da durum aynı aslında. 3 maç atıyorsam 2 tanesinde en az 3 4 tane silver-nova-mg geliyor. dmg aşağısı ise rütbeniz denemeyin hiç esea'yı.

geçen mesela takıma 4 novadan bozma eleman geldi 35 adam vurdum yetemedim. maçtan sonra engelledim hepsini :P

http://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=4437807
Sosyal ağlarda paylaş

şu videoda en sucsuz adam benim be :D

King of Banana Friberg gibi tutmusum B'yi adam geçirmemişim, nooblar A'ya bomba kurdurmuş, koşa koşa gelmişim pit pit pit pit diye bagiriyorsunuz zaten, ordaki adamın da kafasına cakmısım, ondan sonra zaten biri sol diyor digeri sağ diyor, bağırşmalardan bomba duyulmuyor falan sdafwf

bana ne lan, 8 yemedik tamam mı :(
Sosyal ağlarda paylaş

smurf olayından gerçekten bıktım ya. sikiyor atıyor oyunu abi net.

Hayır çözümü de olabilir yani gayet, adam yeni açtıysa accountu, ilk oyunundaki APM'ine, k/d'sine vs. baksın oyun, belli bi oranın üstündeyse direk versin rankini, değilse 10 oyun mevzusu devam etsin.

ya da ip'den tespit yapar ne bilim, pc ID'sinden falan fişmekan var bi ton yolu. Lakin şişman adam smurflerden de para kopardığı için dokunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...