Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ya nerde bizim silver lar hadi dream team aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dsadsadas bf4 serverlar down. var mı silver nova maçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Oyunu aldım dün, millette boyalı şekilli silahlar var bunları nasıl elde ediyoruz? Basit eğlence ve rekabetçi bilmemne diye iki tür gördüm akşamki 1 saatlik oynayışımda bunların hangisinde oynamak mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dün bizim silver ekiple girdim. 1 - 1,5 ay bf4 den sonra cs:go yu nasıl unutmuşum belli değil. en güzel örnek; adama el bombası atmak isterken otomatik "g" ye basıp eldeki silahı atmam oldu. round sonu hem de. lkjdasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kötü adamlarla oynamak nasılmış anladık sayende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi yok ama. ciddi unutmuşum. hani zaten tam öğrenmeye çalışırken aim fln. gittik yine bf4 e, atış stili fln hiç bir oyuna benzemiyor bu cs:go nun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Keleşçi ve novacılar eklesin pls atalim tam 5 olalım araya distinguish de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 SCelen said: Oyunu aldım dün, millette boyalı şekilli silahlar var bunları nasıl elde ediyoruz? Basit eğlence ve rekabetçi bilmemne diye iki tür gördüm akşamki 1 saatlik oynayışımda bunların hangisinde oynamak mantıklı? skin ler zamanla dusuyor. oyun bitiminde verebilir, ya da sandık verir acarsan icinden çıkabilir, ya da marketten para ile alabilirsin. kozmetik olması dışında hiç bir farkı yok, yokluğu oyununu etkilemez. Bende client ingilizce, o yüzden türkçelerini tahmin ederek yazıyorum: rekabetci - competitive: 5vs5 30 roundluk mac. rutbe sistemi ile işler. onden takım kurarsın ya da oyun seni bir takıma verir. ilk 10 kazandıgın maca kadar rutbe gormezsin. en zaman ayırmayı ve özveri vermeyi gerektiren moddur. en zevklisi de odur. biz burada paticikte hemen hepimiz neredeyse sadece bu modu oynuyoruz. Death Match - Ölüm Maçı mı dediler acaba?: surekli silahla dogarak en yuksek puana ulasmaya calısıyorsun. anlık olarak bonus veren silahlar oluyor. Arms Race - silah yarışı: oldurdukce sıra ile silahlar arasında ilerleyerek en son bıçağa ulaşmaya ve kazanmaya calısıyorsun. once bıcaga ulaşıp öldüren oyunu kazanıyor. Classic Casual - Klasik: bunu nasıl cevirdiler bilemedim. Bu bildigin cooook eskinin cs1.5 serverları falan gibi. takımlar kalabalık, 8 round kazanan taraf oyunu alıyor. Friendly fire, yol bloklama tıkama gibi secenekler burada kapalı. ayrıca sesli chatleşmeyi herkes duyabiliyor. bu competitive in daha kalabalık ve rutbe sistemi olmayan, round sayısı 15 le sınırlanmış hali. demolition: bu classic casual ile arms race in bir karışımı gibi. silah satın alma yok. vurdukca bir sonraki silaha geciyorsun, ancak bomba kurma vs casual gibi. server ayarları da casual moddaki gibi, ff falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 rekabetçi için biraz bilgi birikim veya a dan z ye öğretecek arkadaş gerek. Yada laylaylom oynayıp, kazanmayı takmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ouw detaylı anlatım için teşekkürler, ya rank kasıcak kadar oynayacak ne vaktim ne de yeteneğim var zaten. Casual olarak oynarım akşamları kafama göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bence her aksam tek maclik vaktin varsa bir tane rekabetci mac yap. ilk maclar rutbe olarak silverin en dibinde olacagin icin 5 dk sonra "annem cagiriyor, yemege gidiyorum" falan diyerek cikan ve yerini bota birakan arkadaslarla dolu olacak maclarin. ancak zamanla silverin ortalarindan sonra keyif alirsin. bir de paticikte bir silver grup var. arkadaslarla mac en zevkli mactir. rutbeyi takmiyorsaniz daha da eglenceli oluyor. casual daha kalablaik oldugu icin round sureleri uzun oluyor. hemen vurulup olursen dakikalarca bos bos ekrana bakarsin. bunun ilaci da deathmatch ya da arms race oynamak. ozellikle arms race silahlarin recoil vs lerini ogrenmek icin iyi bir secim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 SCelen said: ouw detaylı anlatım için teşekkürler, ya rank kasıcak kadar oynayacak ne vaktim ne de yeteneğim var zaten. Casual olarak oynarım akşamları kafama göre. olay rank kasmaktan çok maç kalitesi. Başladığında anlarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 burda rank sistemi oynadikca biriken bir sey degil. ELO sistemi kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 diyelimki ELO var. ben burada 10 maçta rütbe atlamayan bir silverin hesabıyla girsem. aynı puanları yapsak dahi, ben en fazla 2 maçta rütbe alabiliyorken o neden 10 maçta alamıyor. ( küçük görme filan yok sadece örnek ha ) ceyhuna sorun işte, 2 maçta çift keleşten dmg oldu hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 reddit te bugun vardi bir adamin postu. adam LE rankmis. Arkadasi da silver. boostlamak icin 15 tane oyun kazanmis anca rank atlamis. Silverlarda sorun var harbiden heralde cikamiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 yeni bi account alıp silverdan tırmanmayı deneyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 birinin silver hesaba girip oynamak lazım anlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ilk basladigimda bende silver elite ten basladim mm e. novaya atlamasi 5 win falan surmustu. Ama su an daha kotu heralde durum birde inanilmaz smurf cheat falan var tabi onu da hesaba katmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 hıaa lan kantır da %50 indirimdeymiş denesem mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 aldım placementlara başladım sadece deaglela oynıyım dedim ki karşıdan 3 kişi çıktı 3. roundda wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Nekro said: reddit te bugun vardi bir adamin postu. adam LE rankmis. Arkadasi da silver. boostlamak icin 15 tane oyun kazanmis anca rank atlamis. Silverlarda sorun var harbiden heralde cikamiyor kimse. çünkü sadece win e bağlı değil aim istatistiğinide göze alıyor.. oyunda aldığı puanı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 tamamda adam LE ymis. Silver la oynuyor k/d i score falan iyi yapmistir muhtemelen. o kadar oyun surmesi her turlu fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 silver elite masterım. 400h gameplay var. sürekli 5 maç civarında kazanıp 3-4 maç arka arkaya kaybediyorum. rank çıkamıyorum. kaybettiğim adamlara baktığımda benim gibi 400-500 saat oynamış adamlar olduğunu görüyorum. birbirimizi ezmekten rank çıkamıyoruz. sıkışıp kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 biraz geç bir review olabilir ama tek birşey yazıcam. competitive (ranked) sistemi MÜTHİŞ olmuş. Bildiğin eski çocukken oynadığınız internet kafedeki (LAN) maçlarını aratmıyor. karşınıza sizin levelınızda adam geldiğinden baya çekişmeli geçiyor maçlar. Ama genede bi lobi toplayıp girmek şart. bazı herifler gerçekten dellendirebiliyor sizi. Italy'e girip bu map i bilmiyorum pardon diyenler çıkabiliyor örneğin. pati toplanıyorsa invite pls. gametag: Khaad , Silver III. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 yeni accountın 2. maçında sadece deaglela 1. oldum. serverlar 128 tickrate olsa ne olurdu allah bilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar