Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 AtlaraFisildayan said: bi de rutbesi yukseldi diye bundan memnun olan kitle var heh. eskiden acar global maclarini izlerdim live dan, herifler ne oynuyor muhabbeti donerdi. simdi ara ara karsimiza geliyorlar 1-16 :( allah o train mapinin de belasini versin misal dün bu arkadaş+aiko supreme, ben güvercin masterdım ama ikisinin toplamı frag yaptım, bi tane de çakma global vardı. hepsini taşıdık yani. rankler gg asdfg. neyse gaben ödül olarak 14tl'lik ilk csgo case'inden verdi, ranki de sup yaptı yeniden. thanks gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Silphatos said: AtlaraFisildayan said: bi de rutbesi yukseldi diye bundan memnun olan kitle var heh. eskiden acar global maclarini izlerdim live dan, herifler ne oynuyor muhabbeti donerdi. simdi ara ara karsimiza geliyorlar 1-16 :( allah o train mapinin de belasini versin misal dün bu arkadaş+aiko supreme, ben güvercin masterdım ama ikisinin toplamı frag yaptım, bi tane de çakma global vardı. hepsini taşıdık yani. rankler gg asdfg. neyse gaben ödül olarak 14tl'lik ilk csgo case'inden verdi, ranki de sup yaptı yeniden. thanks gaben laflarına dikkat EZ GLOBAL http://i.imgur.com/w3zX6na.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 oo botları öldürüp çakma globallerden olmuşun hayırlı olsun asdfg. senin o arkadaşın sagat nasıl halen şerif lanhauhuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 adam banlandı hileden yeni hesabı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yeni hesapda daha kolay supreme global olmak işin ilginci o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ooo sliph in banlı arkadaşları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 var mı başka global ? KILAN KURALIM asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ben listede vac banlı görürsem blockluyorum direkt silmekten öte asd, bu ayko lamerinde var asıl 10 15 tane listesinde. kendini taşıtıyo hackerlara sonra vacationa çıkıyo elemanlar. sonra neymiş sweetfx kurmuş yanlışlıkla vac yemiş hedehoduhuaeas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bende de vacbanlı yok rahat ol. ban yiyenleri siliyorum. 2 yakın arkadaşım ban yemiş birisi daha girmiyor diğeri de neden vacban yediğini bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 DoruK said: tatata silver 1 olarak basladigim kariyerimde master guardian seviyesine eristim sdfsdf birakiyorum oyunu burada logondoro ogol oldom gerci bu yeni rank olayi cikmadan dmg idim bayadir da ciktiktan sonra cok basit kazanmaya basladik maclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 vacban lıları sil ki izi kalmasın, çakal. ban wave gelince bi haber edinde oyuna girelim, dm de bile hile açan var artık neyşn kafası ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 exp için açıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 valla son 25 30 mm maçımda 1 kere hile geldi bana. supreme - global seviyesi. ayrıca sagatla esea giriyorduk biz dün ilk defa mm girdik slif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Aiko said: bende de vacbanlı yok rahat ol. ban yiyenleri siliyorum. 2 yakın arkadaşım ban yemiş birisi daha girmiyor diğeri de neden vacban yediğini bilmiyor şair burda demişti haxorcuları bir mendil gibi kullanıp kenara atıyorum. kendimi taşıtıp sonra siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bahsettiğimiz arkadaşlar malesef beni taşıyacak kapasitede değiller haters gonna hate B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 benim private hekler revangelisin arkadaslari tasimaya yetmiyor. Cok fazla kotuler lan niye ole. Bosa kontor gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Aiko said: var mı başka global ? KILAN KURALIM asdadasd abi bizim bk bile her an global olabilir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Silphatos said: benim private hekler revangelisin arkadaslari tasimaya yetmiyor. Cok fazla kotuler lan niye ole. Bosa kontor gidiyor http://i.imgur.com/Od9tnB6.jpg taşıyamıyom hocam :/ revangelisin arkadaşları dediğin de forum dışı bir kişi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 eski bu ss. xenocide'yi güvercin yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 dün gece saat 00:08de düştü o güvercinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Aslinda tasirdim da o mac canim istemedi ctde biraktim oynamayi. Bi de bir onceki mac haddinden fazla tasidim yoruldum. Tasi tasi nereye kadar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Xeno spompa falan demiyorum ulan. Duran adami vuruo onlar hic olmazsa. Ama 2 3 tane daha silver var ya kanser team hani. Onlari diyorum az ogretsene cocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abi onlar öyle yapacak çok bişey yok önceden uyarımı yapıyorum ben sana zaten çağırırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 15-0 iken friendly firedan banlanmak http://i.imgur.com/qmSpQbR.gif keşke ts kasdetseydim ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Silphatos said: Xeno spompa falan demiyorum ulan. Duran adami vuruo onlar hic olmazsa. Ama 2 3 tane daha silver var ya kanser team hani. Onlari diyorum az ogretsene cocuklara kadroya gel http://i.imgur.com/pCsnCyK.jpg şu maçı bile kazandık. metin lurz bk kerim asdsad. volper lobideydi lurzu görünce kaçtı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar