Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

overwatchda 14-4ten oyun vermişler, adam awpci ıskalıyor iki ıskalıyor bir vuruyor, veya nade gelen yere o da bir tane sallıyor öldürüyor falan direk reportlamışlar

devamlı comebackler geliyor lan, paso insufficient evidence diye diye ben kendimden şüphe etmeye başladım :p
Sosyal ağlarda paylaş

3 mapde 96 frag yapmış, takımda en fazla 2. vuran adam 61de asdfghj. şaka gibi lan landa gplayi 3 mapde 10 kez anca vurmuştur gidip schneiderli twistli devilwalklu takıma tecavüz ediyo online. bence hax olabilir ya, değilse de baya top10 falan eleman, mallık yapmayıp international takımda oynaması lazım kinguin vs. bi yabancı takımdan teklif gelip kabul etmemiş galiba bi ara asdfg reel top kek
Sosyal ağlarda paylaş

xantares said:

Ramazanın ilk günü oruç tutmayan bizden değildir!.
bu arada güzel yayındı makara keyfimizi yaptık amacım hltv orgda fazla hile demeleriydi takmıyorum ama harcadığım emeği fark etmeleri için oturup dm kasmayı tercih ettim zaten konular kendi kendine yok oldular bizim kazanma sebebimiz oturup sürekli oynamamız bazen tartışmalar yaşayıp kaybedebiliyoruz inşallah dahada gün geçtikçe güçlenicez. sonuna kadar en iyisi olana kadar devam edicez! ve olucağımıza inanıyoruz

adamın açıklama asfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...