Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ikinci yarı scout+tec9 kullanıp, bankayla takımdaki eco bilmeyen embesillere ak47 droplayarak kaç tane comeback gördüm ben

tec9un running burst'ü fazla iyi, bodyshot sonrası çok çok rahat finish off yapılıyor, redditde hltvde falan her gün buna bir topic var o derece :p
Sosyal ağlarda paylaş

bu rank sistemi iyice patlamış ya. 3 kişi oynuyoruz karşıya hile gelmezse direk 16-1 16-3 falan yeniyoruz.

eskiden de aşağı yukarı aynı oynuyordum, şerif seviyesinde zor oyunlar vardı. şimdi kartallar bildiğin nova gibi oynuyor. bazen öyle hileciler geliyor ki bildiğin silver belli ede ede oynamasına rağmen kaybediyor adam asdsaf.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi detay keşfettim overwatch izlerken

elde bıçak duvara yaslanıp f e basanların alayı wh oluyor genelde, hatta manasız manasız saçma yerlerde elde bıçak f e basıyorsa - düz salak bıçağa bakıyorsa bilin ki wh kullanıyor adam

sırf cross adama yapışmasın diye knife çekip saçma sapan dolanıyorlar etrafta şerefsizler
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

şöyle bi detay keşfettim overwatch izlerken

elde bıçak duvara yaslanıp f e basanların alayı wh oluyor genelde, hatta manasız manasız saçma yerlerde elde bıçak f e basıyorsa - düz salak bıçağa bakıyorsa bilin ki wh kullanıyor adam

sırf cross adama yapışmasın diye knife çekip saçma sapan dolanıyorlar etrafta şerefsizler

Duvara yaslanma cogu zaman yer tespiti icin kullaniyorum ben
teorin yanlis... bicak bilemem tabi silah gozukmesin diye tabanca cekiyorum okadar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...