Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Baileys noobuyum. Ustalarımız vardır burda. Bu içki şişeyi açtıktan sonra ne kadar süre sonra bozulur? açtıktan sonra dolapta mı saklayım, serin bir yer yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 baileys iyidir abi. açınca bitirirsin zaten. eşit oranda uzun bi bardağa sütle harman yap iki buz at çak. ohhhh lan canım istedi. kız içkisi diyenler olucak birazdan.gardını düşürme evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kız içkisi baileys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yok kahveli yapcamda bitirmem şimdi. öyle arada tadımlık içicem. bozulur bu bu onu bilemedim. bozulursa tek başıma hiç açmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Yok, bozulmaz. Ama kahve diyince aklıma direk Sheridan's geldi. Mmmhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Şişesi 70 olmuş o yüzden çakmalarına yöneldim ben.. 30 liraya var hatta bi idare de ediyor kerata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Neskuik mi içiyonuz lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 capul said: Şişesi 70 olmuş o yüzden çakmalarına yöneldim ben.. 30 liraya var hatta bi idare de ediyor kerata.. adı ne 30luğun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Nelson's mı ne.. irish likör türevlerinden. Buzdolabına uğrayınca bakarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 harem mi ne vardı çakması bunun. ev arkadaşım aldıydı fena değildi tadı. baileys ama on numero. 1e2 süt koyuyordum üzerine 1 tane de buz mükemmel gidiyordu akşamları 2 bardak falan içiyordum otururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Masakari said: Neskuik mi içiyonuz lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bu kız içkisiyse w. russian da kız içkisi. (inb4 dude.jpg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Masakari said: Neskuik mi içiyonuz lan ? olsa da içsek http://blogs.browardpalmbeach.com/cleanplatecharlie/nesquik-bunny-1571449.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Baileys, Sheridan gibi krema süt vs içeren içkiler daha bozulma ihtimalli içkiler (1 koca şişe sheridanı attım öyle). Dolapta saklamak iyi olabilir ama öyle günlük süt gibi 1 haftada bozulmaz. Yine durur aylarca np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Cokomantis said: bu kız içkisiyse w. russian da kız içkisi. (inb4 dude.jpg) Bunlara kız içkisi diyenler Efes Light içiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar