kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Merhaba, Yeni eve geçiyoruz bunlar boşta kaldı. 5 senelik hepsi düzgün çalışıyor. Öğrenci falan olabilir almak isteyen diye açıyım ilan dedim. Ankara Yenimahallede ev. Fiyat: Üçü 500 tl. Resimleri de koyayım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevik60 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fiyatı makul , 3-4 gün önce açsan ilanı alırdım. alana hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 süper ilan. alana hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 500 e alınıp evliliğe ilk adım bile atılır tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 1 ay once acsaydin hemen.alirdim inanilmaz uygun cidden Kacirmasn ihtiyaci olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 İstanbul olsaydı bulaşık makinasını alırdım. Baya uygun fiyat bu arada, varsa ihtiyacı olan kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 var ya. şunları alıp bir depoya koyabilsem bana seneye acaip lazım ankarada. varsa bir çözümün konuşalım öm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Satildi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 oha erken görseydim keşke, alır 3ünü 900e okuturdum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 çok ucuza sattım cidden ya.sdfsdf neyse rotweiler aldı zaten bi win8 key bekliyorum jest olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ulan o dolap tek basına 400 eder be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ginaly said: oha erken görseydim keşke, alır 3ünü 900e okuturdum :/ fiyatı gördüğüm anda bu geldi aklıma, bi an kendi msj'uım zannettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 yahu seney bunlari 1.500tl ye alacam içim ona gidiyor. arayınca öyle cart diye iyisi denk gelmiyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ilan guncel. fiyati 700 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 600e geri alip 700e yeniden mi satiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Evet oyle yaptim. Ama belli olmaz yarin gelip yeni fiyat 900 yazabilirim. saka saka, bi iletisim eksikligi oldu almicak sandim alicak olan kisi. ondan guncelledim ilani kizip. alicak ama ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bendede var buzdolabı ç. makinesi indesit 2 yıl önce sıfır aldım hala 0 gibi, ankara, ilgilenen olursa dürtsün öm ile bi bakayım tekliflerinize asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Aklıma gecen yıl ps3 satan adam geldi,hani 200e satıp sonra herkes ucuzmus deyınce vazgecen.Neyse enazından burda aynısı olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 miyaw33 said: Aklıma gecen yıl ps3 satan adam geldi,hani 200e satıp sonra herkes ucuzmus deyınce vazgecen.Neyse enazından burda aynısı olmamıs satın alanda bendim bu olayda. beni yaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 eli yüzü düzgün bulaşık makinesi satan yok mu? edit: başlıktaki satıldı, başka satıcılar geldi sandım bi an. evdeki arızalı çıkan 2. el beko makinemden kurtulmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ankarada bu başlıkta saılan ürünlerden almak istiyorum. öncelikle temiz kullanılmış olmalı, ve bütçem 600tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar