Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2023 bi pve modu gelmedi diye o kadar negatif review atılması saçmaydı zaten
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 yeni tank hero: https://x.com/OWGrandma/status/1720554069842870445?s=20 blizzard: what can i say except "you're welcome!" 2
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 iki elinde minigun'ı görünce Sam'i anmadan edemedim. 1
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 bugün bununla girdim taradım, yakından 10 uzaktan 0 ortalama 7 verdim. ironik şekilde en iyi counterlayan gene minigun lol. uzaktan focuslanınca birşey yapamıyor ama yakından dövüşmeye çalışırlarsa gg. 1
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 uc minigunli karakter gelene kadar en iyisi bu mu sam
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 blizzard combined arms ultimate koyunca bastion ve mauga birleşip üç minigunlı voltran olur herhalde. yalnız adamlar dizaynı maui'den aldıysa gameplay'i de paladins'deki raum'dan kopyalamış neredeyse: https://paladins.fandom.com/wiki/Raum 1:00'den itibaren abilityler, bayağı kopya yani.
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 güzel yapmışlar ama şaşırtıcı bu kadar eski bir seriyle collab.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Harvey, 21.08.2023 15:59 tarihinde dedi ki: bi pve modu gelmedi diye o kadar negatif review atılması saçmaydı zaten sadece "bi pve modu getirmediler" değil, OW2 cidden ağır epic failledi... Overwatch 1, Blizzard'ın StarCraft 2'den sonra yaptığı en iyi oyundu (bizim forumda deli gibi HS ve HotS oynayanları saymıyoruz) ve bir yerden sonra "artık OW2 yapacağız" diyerek bu oyunu boşlamaya başlamışlardı. İnsanları sürekli OW2 konusunda beklentilere soktular, ve bu beklentilerin getirdiği vaadleri OW2 çıktığında göremedik. Bu oyunu içerdiği lore ve hikaye için oynayan çok büyük bir kitle var. yeni sinematikler, yeni çizgi romanlar, yeni arkaplan hikayeleri, oyunu belirli bir yönde ilerletiyordu. PVE modu, bu oyunun gitmesi gereken ESAS yöndü zaten. yaratılan lore ilgi çekiciydi ve oyuncular bu hikayeyi daha geniş ölçekte görebilmeyi istiyordu. yani sadece "basit bir mod" değil, OW2'nin olması gereken hâlinden bahsediyoruz. bunun yerine sadece daha fazla skin yapıp satma oyununa döndü. insanlar da buna tepki gösteriyor.
Öne çıkan mesajlar