Tim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Daha once de dedigim gibi, positioning en onemli sey sdf https://www.youtube.com/watch?v=-WgdadZYB8E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Geçen banada senin gibi çalı içinde saklanan d.va geldi kalp yapıyordu ta ki roadhog hooklayıp ağzına vurana kadar jksadkjasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 41 kill + %72 kill participation + gold in elims, gold in heal (ki mercy vardi takimda), gold in damage alip kaybetmek... oyunu kaybettiren denyoyu bloklamama ragmen bir sonraki oyunda cay diye benimle ayni takima dusmesi... #feelsbadman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 O olay hep oluyor zaten official forumda da konusu dönüyor da saçma abi bence. Bana 3 kere soldier oynamayı bilmeyen adam düştü adamı report/block ladığım halde. Aim 0 abi zıplaya zıplaya ateş ediyor deflect genjiye roket atıyor. Olabiliyor abi alıştım ben sende alışırsın ya. Artık 3 el rekabetçi atıyorum baktım yeniliyorum 2 el 3 bile atmaya gerek kalmıyor belli ki diyorum bugün günü değil. Sende öyle yap valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ya kanser olucam gercekten bi gun su oyun yuzunden. Ya da delirip artik matchmaking ekibini takip edip gece tek tek dovucem. 3 tane gerizekali geldi bak yine. Biri level 65, biri level 35, digeri level 27. Karsi takimda bi tane 32 var, gerisi 164+ level. Belliki cok yeni benim takimimdakiler, ne positioning biliyolar, ne neyi nasil counter'layacagini. Herif heal'lendiginin bile farkinda degil, bagiriyo team chat'den heal'lemiyosun diye. Suna gore level nasil bir etken olmaz ya? Koy butun 100 level alti denyolari ayni oyuna, birak kessinler birbirlerini. Beni niye uzuyosun soyle yetolarla muhatap edip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Pazar günü bitirdim placement'ları, support/tank fill yaptım 2651'e koydu. Dün 2 oyun daha oynadım 2711'e yükseldim, rekorum 2721'miş, kısmetse bu akşam geçicem. Fill'leye fill'leye nereye kadar tabi bilmiyorum da hedef diamond bu sefer. O değil de Moira baya etkili ve eğlenceli olmuş, direk top pick support o heralde şu an, en azından platinum'da. İnşallah başına bi şey gelmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 6 win 4 loss : 2966 bu sezon blizz beni seviyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sevse 3000+ olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gecen sezon kactin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gecen sezon nerede biratiysan +-100 cikiyon iste ne yaparsan yap. al 9w 1 l a bana 150 puan az verdi gecen sezona gore, sonra ekmegi tastan cikarip plat oldum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 gecen sezon 1 mac oynamisim ratingin yok, ondan onceki sezon hic yok asdf. en yakin 5. sezon var orda da 1630 season high. bu sezon 6-3-1'le girdim 1900 verdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Her kayiptan sonra 5-10dk bekleyin diyolar queue icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Esh said: gecen sezon nerede biratiysan +-100 cikiyon iste ne yaparsan yap. al 9w 1 l a bana 150 puan az verdi gecen sezona gore, sonra ekmegi tastan cikarip plat oldum sdfg aynen, placement'in calistigina inanmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 diamondı gördüm sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Ooo. Artik tanimazsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 oyuna gelsen tanıcak da yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 72% kill participation, 41 kills, gold in elims, gold in damage, gold in heals alip da kaybettigim oyunu oynamam ben artik ya. Size bol sans. Su abusive chat warning'i geldiginden beri ne quick play'de ne de comp'da oyun alamiyorum ve sorun bende degil cok eminim. Blizzard Facebook gibi tribe girip sosyal deney mi yapiyor artik ne yapiyor bilmiyorum da kesinlikle normal degil matchmaking'lerim cunku karsi takim hep bariz avantajli. Ve hep ayni adamlar geliyor karsiya. Atiyorum 3-made var karsida, ben tekim, donup dolasip ayni smurf 3-made'i veriyo karsima. God like hanzo + widow'a karsi oyun almaya calisiyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 pharah cok kek bi hero abi, bi sure sonra tasitmazlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Gold in heals diyorum abi, ne pharah'i? Moira alip geciyorum. DPS bana kalirsa aliyorum Pharah'i ki kalmiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 4-6 kişi comp girince de mi öyle olcak? randomlarla oyna dememiş ki adam gel bizle oyna demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Esh said: Kalmaz Genius! https://i.imgflip.com/3kzvi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=B9nVxg3DqAM 03:50'deki duraksama sdhjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Su herif cikip mal mal konusacagina azcik gorsel eklese ya video'ya, screenshot olur, short game play olur. Cok duzgunmus gibi sifatini gosterip duruyo sifatina tukurdugum. Adeta bir; http://imgim.com/1763incic8555850.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 pharah'ı üst seviyede baya alıp döktürenler var da premadeleri güzel supportluyor, sadece heal olarak değil de zarya shield'i vs. takım oyunu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar