Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yazana kadar pharah'a gecip indirseydin junk'i, gobnikler ve baguetteler asla swaplamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Esh abi senle bir gün girelim zamanın olduğunda bakalım benim eksikler neler hemde test etmiş oluruz. Baatle tag verirsen eklerim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Olm sumriyu ciddiye almayin. -1 falan onun SR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Laorx said: yazana kadar pharah'a gecip indirseydin junk'i, gobnikler ve baguetteler asla swaplamaz. Karşıda junk var abi takımı shieldsiz bırakmak sence mantıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 gelen adam sen tank aldın diye tank alamayan bir adamsa nolacak ?? zorunluluktan dps oynayan dps ise, o yüzden kötüyse. sen dps sevmiyorsun, 6 tane tank seven adam aynı oyuna düşerseniz napcalsınız oyunu mu bırakacaksınız, kısa çöp mü çekeceksiniz kim dps olacak diye ?? ow'nin olayı zaten farklı farklı herolarla oynayabilme yetisine sahip olup duruma göre uygun olanına geçmek. sen 1 tane türün 2-3 herosu ile iyi oynayınca her şey bitmiyor işte. çok iyi oynadığımı iddia etmiyorum, hatta iyi de oynamıyorum ama oyunun mantığını anladığımı düşünüyorum. Oyunun mantığı ile community uyuşmadığı için de istenilen gibi olmuyor işte bu kadar. senin özelinde de konuşmuyorum ayrıca, ortak problem bu, her maç yaşanan tartışma bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 amerika servera dene bi ara. 10 maç yaptım üzmedi. Hatta tanksız bile oynadık gene yendik böyle garip olaylar kimse çemkirmiyo falan :ÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Karsida junk varsa hog zarya gireceksin abi en kotu. Yani senin ddler tek atamiyosa o junka shieldin bi anlami kalmiyo Shieldin 14 saniye dayanir zaten arti herif senin arkana bombeli sallayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 darkageman said: Laorx said: yazana kadar pharah'a gecip indirseydin junk'i, gobnikler ve baguetteler asla swaplamaz. Karşıda junk var abi takımı shieldsiz bırakmak sence mantıklı mı ? abi zaten junk cok hizli eritiyor kalkani, o sirada buyuk ihtimal sizin yetersizler olduremedi ve kaybettiniz. junk'a karsi d.va veya zarya daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 En tatli oyunlar 4 mercy mainle ayni line a dustugumuz oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 İyi güzel özetlemişsin abi. Haklısın da. Ben Tank mainim diyorum ama sadece rein oynamıyorum. Benim mesela oynayamadığım karakterler genji, Junkrat vb ben damage de oynarım ama şöyle söyleyeyim veya özet geçeyim senin de söylemiş olduğun gibi, Şimdi tank oynamayı bilmeyen bir dps adam seçmiş tankı almış gidiyor sende soldier oynuyorsun sonuçta tank var güveniyorsun. Adam sırf charge yapıyor ve tüm takım her fight ölüyor. Bunu bilerek yapıyor. ( Bahsettiğim insanlar hep bu tarz ). Değişmiyor da şimdi ben gittim tank aldım kızdım adama ben yaparım işini dedim. Ama bu arkadaş gidip damage dönmüyor işte sorun orada yanlışlık orada. Ben bunu çözemiyorum hani Toxic adam oluyorum her maç sonu. Söylüyorsun kibarca olmuyor. Chatten yazıyorsun gene olmuyor e ne yapayım abi gidip tank mı kalayım damage lazımken yoksa tank oynayıp oyunu sattı mı dedirteyim kendime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Laorx said: darkageman said: Laorx said: yazana kadar pharah'a gecip indirseydin junk'i, gobnikler ve baguetteler asla swaplamaz. Karşıda junk var abi takımı shieldsiz bırakmak sence mantıklı mı ? abi zaten junk cok hizli eritiyor kalkani, o sirada buyuk ihtimal sizin yetersizler olduremedi ve kaybettiniz. junk'a karsi d.va veya zarya daha iyi. D.va vardı zaten. Onu söylememişim sanırsam. Valla o da sırf mechsiz böyle garibim garibim geziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Takimda trolleyen adam varsa dd alip tek atmaktan baska sansin yok. Multi kill le tasiman lazim. Yine de kaybedersin oyunu orasi ayri ama tasiman lazim bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Esh said: Takimda trolleyen adam varsa dd alip tek atmaktan baska sansin yok. Multi kill le tasiman lazim. Yine de kaybedersin oyunu orasi ayri ama tasiman lazim bi sekilde Onu da yapamıyorsun işte abi. Benim gücüm yetmez yani ona ondan diyorum. Sen battle tag vermedin hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Yettircen iste. Cunku trolleme bu oyunun %50si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 darkageman said: İyi güzel özetlemişsin abi. Haklısın da. Ben Tank mainim diyorum ama sadece rein oynamıyorum. Benim mesela oynayamadığım karakterler genji, Junkrat vb ben damage de oynarım ama şöyle söyleyeyim veya özet geçeyim senin de söylemiş olduğun gibi, Şimdi tank oynamayı bilmeyen bir dps adam seçmiş tankı almış gidiyor sende soldier oynuyorsun sonuçta tank var güveniyorsun. Adam sırf charge yapıyor ve tüm takım her fight ölüyor. Bunu bilerek yapıyor. ( Bahsettiğim insanlar hep bu tarz ). Değişmiyor da şimdi ben gittim tank aldım kızdım adama ben yaparım işini dedim. Ama bu arkadaş gidip damage dönmüyor işte sorun orada yanlışlık orada. Ben bunu çözemiyorum hani Toxic adam oluyorum her maç sonu. Söylüyorsun kibarca olmuyor. Chatten yazıyorsun gene olmuyor e ne yapayım abi gidip tank mı kalayım damage lazımken yoksa tank oynayıp oyunu sattı mı dedirteyim kendime ? böyle adamlarla konuşarak anlaşamazsın diyorum ben de. nazik olsan da ana bacı sövsen de değişmez adam. boşuna kendi canını sıktığınla kalırsın oyun için. competitive oyunda insanların egosu tavan yapıyor, kimse kötü olduğunu kabul etmiyor, kötüsün denilince tepki gösteriyor diyorum. sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Ama işte yenebileceğin maç biliyorsun ama o adam yüzünden kaybediyorsun benim içim gidiyor yani. O zaman oynamasın ranked gitsin quick oynasın trollesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Abi dunyada savas olmasin gibi bi istek o seninki eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bu oyun niye bu kadar pahalı ya askjlhs ucuza alabileceğim bir yöntemi yok mu bunun.yada yakın zamanda 19 a düşer mi o zaman alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 abi kaç sayfa sadece QQ ve nefret var sen gelip oyunu almaya hevesleniyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 İyi herkes laf ediyosa ben de edeyim :P Free iken oynadım saman gibi geldi oyun bana daha bakmadım bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 free iken sadece practice range acikti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Lemmy said: İyi herkes laf ediyosa ben de edeyim :P Free iken oynadım saman gibi geldi oyun bana daha bakmadım bile.. 60 yuro verince zevk alıyorsun zorla da olsa sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Baktım kötülüyolar sallıyım ben de aradam bi tane dedim bakmayın siz bana ahah. Oyunu bile almadım yorum hakkım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 darkageman said: Esh said: Takimda trolleyen adam varsa dd alip tek atmaktan baska sansin yok. Multi kill le tasiman lazim. Yine de kaybedersin oyunu orasi ayri ama tasiman lazim bi sekilde Onu da yapamıyorsun işte abi. Benim gücüm yetmez yani ona ondan diyorum. Sen battle tag vermedin hala. Ya olm adam oyunda burna konustugunun 25 kati konusuyo. O oyle mi vurulur, bu boyle mi sikilir. Direkten donuyosun o battle.tag'i alamayarak haberin yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bi arkadasi 3k lamaya calisiyorum simdi bakalim 2988le direkten dondum yine sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar