Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 bu ölünce, stun olunca ultinin patates olması ne zaman geldi wtf yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 geçen patch sanırım. 2-3 çeşit ulti var genel olarak. channeling, charging falan. channeling dediğim reaper'ınki, charging de rein'ın q'ya basmasından çekici vurmasına kadar geçen süre denebilir. onların türüne göre değişiyor genel olarak ama istisnalar vardı sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=yZ9Nvzcuumc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 lan ben de diyorum kac kere tracerla bombam nereye gitti diye dva da yutmuyo , boyle cancel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 şu düzelene kadar oynamam bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hea tekrar izledim de türü de pek değişmiyormuş. ulti'ye başlama animasyonunda veya ulti sürerken cc'lenirsen %100 ulti charge gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bu duzelmis hali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bende reinhardt ile ulti atmıştım o anda stun yedim diyordum ne oldu la benim ultiye. Şimdi anladım. İyiymiş :D Gravity durduramıyor orası iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 asd herkes aynı triplerde ben de meiyle donju bujinzap demesine rağmen niye ultiyi atmadı diye az düşünmedim. demek yeni bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Hanzo ulti olayı kötü olmuş ya. Dragon'u salamıyor hahaha. Genji de normalde ulti açtığında kestiğin zaman herif direk respawn dan sonra ulti açıp sana girişirdi o da gitti. Feelsbadman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Black-ice said: abi anlamıyosun demek ki tuşları görmek, el hizayalarak yerlerini tespit etmekten daha kullanışlı gelmiş bir takım insanlara ki bu teknolojiyi tercih etmişiz. 20 yili gecmistir bilgisayarla tanismam, hala klavyeye bakarak yaziyorum. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yazmaya başlamadan glimpse atma yöntemidir heralde bakmak dediğin. benim öyle çünkü. başlamadan şöyle bi bakış atıyorsun klavyeye, sonra başlıyorsun yazmaya bir daha bakmıyorsun. sonra istersen 8 pk peşlerken deluciadan papuaya kadar koş söve söve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bence esh'nin söylemiş olduğu şey gayet normal. Benim de çoğu arkadaşım öyle yapıyor bildikleri halde. Alışkanlık sanırsam geçmiyor bir türlü. Ben valla 10 parmak öğrendiğimden beri bakmadan yazıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 humble'dan su oyunu aldim gecenlerde. 1 saat falan oynayip bi yerde beceremeyip biraktim. bakmadan yazsam da fayda etmedi. http://store.steampowered.com/app/398850/Epistory__Typing_Chronicles/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 yeni hero gelmiş, 6vs6 no limitte herkes onu alıyor ben şişkoyu alıp kill kasıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 mercy resine nerf gelmiş artık cast time fln var. dev not'da resine karşı oynamak çok can sıkıcı bir hal almıştı yazmışlar fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 5v5 olmuştu çünkü oyun 1 i direk mercy olmalı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Yeni hero'ya nerf lazim ya. Aradaki link cok uzun. Acik alanda kacamiyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 range çok çok uzun hakikaten daha karşıdan yemedim hiç ama atarken hissettim resmen Lopeth said: 5v5 olmuştu çünkü oyun 1 i direk mercy olmalı çünkü aynen bi kaç sayfa önce baya ağlamıştım bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 azıcık wow oynamış birini şaşırtmıyor gerçi bunlar sırayla birini über yap kimse balans sorgulamasın, o karakterin überliğini tartışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 yeni hero biraz ezik gibi geldi bana ya. daha doğrusu sym'in beam'ine alıştım diye mi tam anlamadım. vuruyor mu vurmuyor mu belli değil sdf. sym'inki kadar beleş de değil tracking'i, sym'de maşallah bi kere tutturdun mu arkana geçse bile indiriyordun bi şekilde. gel gör ki xhair'ı zarya'yla tutturamadığım gibi moira'yla da tutturamıyorum :D ama e'sini 3-4 kişinin olduğu koridora bırakınca imba oluyor. e'si ana'nın tüfeği gibi multi purpose olsa o zaman ağlardık işte op diye bi de karşıda moira varsa e skill'i sağ tık mı sol tık mı çözemiyorum karambolde. oyunda genel color code'u çok iyi oturttular. o yüzden düşman mercy'sinin heal'ı ya da düşman zen'inin heal orb'u sarıyken, düşman moira'sının heal rengini de sarı bekliyor insan. olmayınca beyin DAMAJ VURUYOR ABİ KAÇALIM diye algılıyor direk. tabi aynı takımdaki moira'yla karışmaması için farklı olması da lazım ama. neyse alışırız diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Moira’nin range’i sym’den cok cok fazla. Aim’i iyi olan otturuyo direkt karsidakini. Bir de ultisinin vurdugu alan cok genis. Kacmasi zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Ultisi dışında baya güçlü ofansif support olmuş . Ultisinin damagei baya az heali olsa bile bi zen ultisi değil sonuçta ultiye bi rework gelir bence . Düz damagei de çok ya symm den iki kat rangei var galiba ve lifesteali var saçma baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 ben niye cok rahat kestim tracerla bilemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Plebi gelmiştir bence direkt tracer counteri. Hasar verebilmek icin durduğun en uzak noktaya zaten o da sağ tık yapıştırabiliyor ve lifesteal var baya tracerlayken kanser etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 lifesteal var derken? oha lifesteal da varmış la ben düz dmg vuruyo sanıyordum (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar