Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen patch sanırım.

2-3 çeşit ulti var genel olarak. channeling, charging falan. channeling dediğim reaper'ınki, charging de rein'ın q'ya basmasından çekici vurmasına kadar geçen süre denebilir. onların türüne göre değişiyor genel olarak ama istisnalar vardı sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=yZ9Nvzcuumc
Mesaj tarihi:
Hanzo ulti olayı kötü olmuş ya. Dragon'u salamıyor hahaha. Genji de normalde ulti açtığında kestiğin zaman herif direk respawn dan sonra ulti açıp sana girişirdi o da gitti. Feelsbadman.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

abi anlamıyosun
demek ki tuşları görmek, el hizayalarak yerlerini tespit etmekten daha kullanışlı gelmiş bir takım insanlara ki bu teknolojiyi tercih etmişiz.

20 yili gecmistir bilgisayarla tanismam, hala klavyeye bakarak yaziyorum.

tesekkurler
Mesaj tarihi:
yazmaya başlamadan glimpse atma yöntemidir heralde bakmak dediğin. benim öyle çünkü.

başlamadan şöyle bi bakış atıyorsun klavyeye, sonra başlıyorsun yazmaya bir daha bakmıyorsun. sonra istersen 8 pk peşlerken deluciadan papuaya kadar koş söve söve.
Mesaj tarihi:
Bence esh'nin söylemiş olduğu şey gayet normal. Benim de çoğu arkadaşım öyle yapıyor bildikleri halde. Alışkanlık sanırsam geçmiyor bir türlü. Ben valla 10 parmak öğrendiğimden beri bakmadan yazıyorum :D
Mesaj tarihi:
humble'dan su oyunu aldim gecenlerde. 1 saat falan oynayip bi yerde beceremeyip biraktim. bakmadan yazsam da fayda etmedi.

http://store.steampowered.com/app/398850/Epistory__Typing_Chronicles/
Mesaj tarihi:
range çok çok uzun hakikaten
daha karşıdan yemedim hiç ama atarken hissettim resmen

Lopeth said:

5v5 olmuştu çünkü oyun

1 i direk mercy olmalı çünkü

aynen bi kaç sayfa önce baya ağlamıştım bu konuda
Mesaj tarihi:
yeni hero biraz ezik gibi geldi bana ya. daha doğrusu sym'in beam'ine alıştım diye mi tam anlamadım. vuruyor mu vurmuyor mu belli değil sdf. sym'inki kadar beleş de değil tracking'i, sym'de maşallah bi kere tutturdun mu arkana geçse bile indiriyordun bi şekilde. gel gör ki xhair'ı zarya'yla tutturamadığım gibi moira'yla da tutturamıyorum :D ama e'sini 3-4 kişinin olduğu koridora bırakınca imba oluyor. e'si ana'nın tüfeği gibi multi purpose olsa o zaman ağlardık işte op diye

bi de karşıda moira varsa e skill'i sağ tık mı sol tık mı çözemiyorum karambolde. oyunda genel color code'u çok iyi oturttular. o yüzden düşman mercy'sinin heal'ı ya da düşman zen'inin heal orb'u sarıyken, düşman moira'sının heal rengini de sarı bekliyor insan. olmayınca beyin DAMAJ VURUYOR ABİ KAÇALIM diye algılıyor direk. tabi aynı takımdaki moira'yla karışmaması için farklı olması da lazım ama. neyse alışırız diyelim.
Mesaj tarihi:
Moira’nin range’i sym’den cok cok fazla. Aim’i iyi olan otturuyo direkt karsidakini. Bir de ultisinin vurdugu alan cok genis. Kacmasi zor baya.
Mesaj tarihi:
Ultisi dışında baya güçlü ofansif support olmuş . Ultisinin damagei baya az heali olsa bile bi zen ultisi değil sonuçta ultiye bi rework gelir bence . Düz damagei de çok ya symm den iki kat rangei var galiba ve lifesteali var saçma baya
  • Yeni Oluştur...