paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 abi mousepadlerin baya malzemesi önemli biliyorsunuz değil mi? Hani çok competitive kasmak için almıyorsanız bu malzemeleri eyvallah ama bunların yüzeyinin ne kadar kaygan ne kadar stoplu olması falan baya önemli yani. ya önemli dediğim de takan adama, 10 tllik mouse padle 4.5kya çıkılamaz diye bir şey yok D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 ben onun üzerine kendi kullandığım büyük qck mouse padi koyucam ztn ama klavye falan full mouse pad üzerinde olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 valla abi yıllarca steel series mouse pad kullandım. onun en büyük boyunu alacaktım işte 90cm olan ama onu alacağıma enparanın ali expres kampanyasını bi deniyim dedim. bu arada 50 yazmıştım ama 25e gelmişti o şimdi hatırladım işte enparayla. dedim beğenmezsem gider 170 tlye sseries alırım. neyse aldım işte alibabadan. mis gibi çıktı valla. o kadar da pro değiliz ya gayet güzel bi mouse pad çıktı hiç steelseries olayına girmedim ben de. @mokoko abi çok araştırmadım hepsi aynı gibi zaten. çok fazla boy seçeneği vardı ama sana uyan bulursun illa bi tane. https://tr.aliexpress.com/item/Kkmoon-900-300-3mm-Large-Size-Plain-Black-Extended-Water-resistant-Anti-slip-Rubber-Speed-Gaming/32757434018.html sadece oyun açısından değil hayatı benim gibi kompiter başıdna geçen adama lazım bu ya. masa örtüsü gibi birşey oluyor o sana gerçekten büyük konfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 büyük pad ben de seviyorum da klavye altında olması ne gibi bir fayda sağlıyor? neyini seviyorsunuz tam olarak nolur açıklayın sdf hani klavye ve mouse direk aynı yüzeyde duruyor, ocd'miz rahat ediyor haricinde. bu şekil takılsam mı diye baya düşünmüştüm de klavyenin arkasındaki o açılı durmsını sağlayan şeyler orayı deler/ezer diye girmediydim. o neyse bi derece mantıklı da padception'a girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 mouse u klavyeye yakın kullanıyorsanız işe yarıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 tkl kullanacak abi mouse-klavye yakin sevenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 büyük pad güzel çünkü bütün masa aynı kotta oluyor. herşeyin düzlemi eşit oluyor işte o güzel. masa örtüsü gibi. bir de yemek yerken mouse pad fln çekmek gerekmiyor fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Cokomantis said: büyük pad ben de seviyorum da klavye altında olması ne gibi bir fayda sağlıyor? neyini seviyorsunuz tam olarak nolur açıklayın sdf hani klavye ve mouse direk aynı yüzeyde duruyor, ocd'miz rahat ediyor haricinde. bu şekil takılsam mı diye baya düşünmüştüm de klavyenin arkasındaki o açılı durmsını sağlayan şeyler orayı deler/ezer diye girmediydim. o neyse bi derece mantıklı da padception'a girmiyorum bile Klavyeye sıfırlayabildim mi, azıcık kaydı mı, pad kenarıyla klavye kenarı paralel mi gibi dertlerdense (bkz. Adolf Anderssen) 5-10 cm. padi direk klavyenin altına atıyorsun, sağ elin hiçbir zaman irrite olmuyor. Başka bir artısı yok, küçük ama mide bulandıran dediğimiz bir konuyu ortadan kaldırıyor işte sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 medium steel series vardı bende. klavyeye yarısı denk geliyordu klavyenin altına da eski mouse padimi koyuyordum eşitlesin diye. yoksa oynuyordu klavye kullanılmıyordu. masanın üstünde aptal saptal bir düzen oluyordu öyle olunca da. şunu yaşamıyor musunuz medium pad fln alınca? bunun çözümü direk masa örtüsü pad işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 TKL suxor, glorious %60 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Klavyenin bir taraftaki iki ayağına da denk gelse yeter öyle tıkır tıkır oynamaması için, boydan boya halı gibi yapmaya da çok gerek yok. Klavyenin sağı ile solu arasındaki 3.3mm yükseklik farkını hissedip rahatsız olmak pek gerçekçi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 qck heavy kullaniyorum bayadir. ince padler rahatsiz ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Baggio said: Klavyenin bir taraftaki iki ayağına da denk gelse yeter öyle tıkır tıkır oynamaması için, boydan boya halı gibi yapmaya da çok gerek yok. Klavyenin sağı ile solu arasındaki 3.3mm yükseklik farkını hissedip rahatsız olmak pek gerçekçi değil. abi steel seriesler bayağı kalın. langır lungur oynayacak kadar yükseklik farkı oluyor tek ayağına yetişmezse mouse pad. entel kuntel konuşuyosun yine gerçekçi değil falan gibi kelimelerle ama götümüzden uydurmuyoruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Black-ice said: Baggio said: Klavyenin bir taraftaki iki ayağına da denk gelse yeter öyle tıkır tıkır oynamaması için, boydan boya halı gibi yapmaya da çok gerek yok. Klavyenin sağı ile solu arasındaki 3.3mm yükseklik farkını hissedip rahatsız olmak pek gerçekçi değil. abi steel seriesler bayağı kalın. langır lungur oynayacak kadar yükseklik farkı oluyor tek ayağına denk yetişmezse mouse pad. entel kuntel konuşuyosun yine gerçekçi değil falan diye. L2read diyorlar buna oyun slanginde :p Yani sağın ikisine de basıyorsa bütün klavyeyi kaplamaya gerek yok, sol elim sağ elimden 3-5mm aşağı kaldı ;(( bir durum olmaz diyorum. Dört ayaktan sadece birine vurursa tabii ki oynanmaz, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 o ne demek abi bir taraftaki iki ayak hiçbir şey anlamadım. anlık foto üzerinden anlat. http://i65.tinypic.com/14ugm6s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 sen de mi pavyon klavyesi aldın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Kuş yemi mi lan o arkadaki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 arı poleni abi şifa niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 senko said: sen de mi pavyon klavyesi aldın ya ışıklı klavyeler ne ara pavyon klavyesi oldu anasını satayım. karanlıkta tuş görmeyi istemek pezevenklik mi şimdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Işık değil, RGB olması pavyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 madem klavye diyoruz g810 aldım ama bilek desteği yokmuş, şantör gibi kullanıyorum aleti bu klavyeye uygun 3. parti ne alınabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 F ve J'nin üstündeki çıkıklar parmakları klavyeye yerleştirmek için, işaret parmaklarınızı üstüne koyup elinizi hizalayabilirsiniz bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Görme engellilere odaklı ama onlar. Visual cue iyidir. Monitörden oluk oluk ışık akarken geri kalan her yerin contrastmasters %100 siyah olması da göz için yorucu ayrıca. Pavyon ufak bir RGB takılması. F ve J'ye gelene kadar serçe parmağı LCtrl'e dayamak gibi cue mi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 @Lopeth https://www.amazon.com/Grifiti-Tenkeyless-Mechanical-Keyboards-Steelseries/dp/B00RM1RAJ4/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1510527656&sr=1-1-catcorr&keywords=grifiti+wrist+19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar