Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ben hala placementlardayım şuan 9/6, giden 3 lossun birinde 2 leave var first rounddan sonra, birinde healer yok tank benim ne söylesem az, diğeri direk fail olduk fsad d.va mainliyorum, baya eğleniyorum süreçte ama abi lootboxtan en çok oynadığın heronun skinleri vs düşmesin geber beter ol diyor oyun bana, currency biriktiriyorum 800 oldu, coinleri harcayalım değil mi kozmetiğe full başka bir işe yaramıyor sanırım? ulti atmayı flm dün öğrendim iyiymiş baya mekanikleri ortalama şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 1ay oynamayıp kutu açarsan sürekli legendary düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 bu kadar kötü oynayıp üşenmeden video upload etmek korkunç gerçekten hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 gittikçe daha iyiye finciğim, sürekli daha iyiye, sonra en iyiye fasd ne bileyim olm arada atıyorum oynarız beraber vs solo çok sıkıcı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 placementlar bitti 10/7 gold olmuşum 2350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iQuV67LeWAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 aksan direk boner yaratıyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 harbi iyimiş. ben de tracerın aksanını çok seviyorum. mıncıklayasım geliyo şıllığı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 tracer tam meriç'i olmalık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 hala oasiste oynayamadığıma ne demek lazım ? rasgelmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 julia vins bildigin zarya değil mi ya, şimdi dank etti sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 orjinali varken, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 phub da zarya+dva videosu vardı, duruyor mu hala acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Official overwatch facebook sayfası paylaşmış. Bakalım bir şeyler olyuo ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 onlar paylaşmıştır da sen paylaşamamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 server browser falan gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 yeni hero geliyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 doom fist doom fistlemiş işte robotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 kaplan'ın yeni hero düşündüğünüz kişi değil demişliği var yakın zamanda. kıyamet yumruğu beklemeyin yeni hero olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 düşündüğümüz gibi doomfist olmayacağını bilirsek, doomfist olacağını düşünmüyoruz artık demektir, ki bu durumda yeni hero düşünmediğimiz doomfist olabilir. ha ben düşünmüyorum orası ayrı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Dragonfire said: orjinali varken, orjinali julia abi afedersin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 numbani'de payload'da tasidigimiz sey doomfist'in fist'i mi :) https://images.nowloading.co/images/c_limit,q_auto,w_710/ovp1hnep6z4xcaukqcqx/it-even-has-a-df-for-doomfist-on-the-wrist-now-that-s-stylish-via-www-reddit-com-r-overwatch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar