bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hayır bi de forumda bu kadar adam var 60 euro verip alan, insan gerçekten şaşırıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Nasıl hikaye? ipini koparan 6 yaşındaki çocuk doluyo oyun parayı alabilen kaç tane var bedava olunca gelip oyunu mundar eden kaç tane var. Voice chati bile katlanılmaz hale getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Luriel said: Tfye göre çok kolay TF'de turret adamı yok ediyor über dolduracam die ugrasıon arada ölürsen gg. Überi ulti olarak düşünürsek bu oyunda progress kaybı olmadığı için daha kolay. turret'la base'e girmiyorsun ki? base'i koruyorsun. bu dedigin durumda base'e girmesi daha zor oluyor progress kaybi olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Ne demek istediğini anlamadım. Zaten ben öyle dedim farklı bir şey demedim. Nasıl Overwatchta daha zor olabilir über gibi kilit bir mekaniğin progresini kaybetmiyorsun TF'deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 TF2 oynayan bilir mesela https://wiki.teamfortress.com/w/images/d/d3/Goldrush3c.jpg?t=20110323232249 Şuraya girmek overwatchtaki herhangi bir basee girmekten 10 kat zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 off aşırı özledim ne yalan söyleyeyim, üstteki mapi görünce. eldar said: Şu hikaye, anasından babasından 40 euro alabilen 9 yaşındakiler pro oyuncu mu oluyor. Her oyun bir süre sonra sıkabilir, f2p bahane. abi anasından babasından 40 euro almaları o kadar kolay olmuyor işte. proluktan değil mici açıp çığırmak, toxic hareketlerde bulunmak gibi etmenler benim bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 15. kutudan cikti. http://overwatch.blizzplanet.com/wp-content/uploads/2016/04/genji-skin-11-nomad.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Luriel said: TF2 oynayan bilir mesela https://wiki.teamfortress.com/w/images/d/d3/Goldrush3c.jpg?t=20110323232249 Şuraya girmek overwatchtaki herhangi bir basee girmekten 10 kat zordur. ulan şurda cartı gıdım gıdım ittirmek için ne çatışmalar dönüyordu be. tf2 cidden özlemişim. bi de l4d oynamayı çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Tfye gore falan derinlik , harita tasarimlari vasat oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 eheh bastim 40 avro aldim, fena degil eglenceli. Tf2 gibi "siege" hissi pek vermiyor, ya round timer cok hizli " hadi cocuklar yeter oynadiniz round bittiiii" der gibi bitiyor, yada base'den olay mahaline gitmek yavas baya..teleporter'da sanirim perma degil ve 6-7 kisi limitli zaten. Server browser, custom game mod, high player limit vs sanmiyorum ki kotick izin versin. Daha buyuk haritada daha cok kalabalik ve uzun sureli map olsa baya tatli olur ama konsol sagolsun asla olmaz herhalde. Onun disinda laylaylom, tipik blizz, uber polished, her karakter abaza derecede OP, ortalikta kosturmaca..bence 8/10 bayana kadar. Ha 60 euro etmez ehueh. lvl7 de dustu pek afilli kewl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Teleporter limitli değilde kırıyorlar genelde bulup. Tracer falan. Checkpointlere ulaşılınca kayboluyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hype çabuk geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Limitsiz sandim bende ama sanirim cidden 6 kez kullanilinca'da kayboluyor teleporter. Hani 7 olsa herhalde gamebreaking olacakti demisler.. Takmiyorum artik ya, blizzardin moron kurallari. Pisti niyetine girip oynanir gayet tatli atmosferi edit: test ettim evet 6 limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Limiti bilmiyordum gerçekten saçmaymış zaten pek koruyamıyorsun limite gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 öyle demeyin e-sports lideri olacak diyenler var bu topicte üzülüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Engelli olimpiyatlari da var, esports icinde olabilir..iyi birsey bu insanlik adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 metascore'u 96 gelmiş http://www.metacritic.com/game/pc/overwatch. user score'u 7.6 da single playerı yok diye 0 puan veren falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 metacriticteki düşük user notları adeta bir paticik yansıması zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sfsd cod'cu adam 7 puan vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Ölünce ultinin sıfırlanması gerekli gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hype bitti tf2'ye geri dönüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hadi dönün abi tf2 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bu kadar fast-paced olmasa ultinin sıfırlanması mantıklı olur da, zaten maçlar kısa sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sabah 5 roadhog bir luciolu maç oynadım. baya eğlendim ezerken. kehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ultiler sıfırlanırsa offense yalan olur. ama bazi ultilerin chargelarına ayar lazım. mercyninki fazla hızlı doluyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar