dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 meritokrasi eksi diye arat orada denilenleri yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Sd kart varsa çıkar, kobo'nun ayarlarından factory reset yap, wifi ile güncelle. Bu çok ender çıkan ve sadece windows ile yaşanan bir sorun, mac ve linux çalıştırıyor bunları. Yine olursa aldığın yere geri vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bu arada standart japon arkadaştan aldıysan koboya muhtemelen pocket güncelleme yapsan bile gozukmeyecek. Divxplanet teki başlıkta yazıyor, bir txt dosyasini editlemen gerekiyor Avrupa sürümüne güncellemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dana22 said: butun cevaplar icin tesekkurler miyaw33 said: Bu arada standart japon arkadaştan aldıysan koboya muhtemelen pocket güncelleme yapsan bile gozukmeyecek. Divxplanet teki başlıkta yazıyor, bir txt dosyasini editlemen gerekiyor Avrupa sürümüne güncellemek için. aynen aliexpressteki 39$ lik factory resetli olandan aldim. daha pocket ozelligini incelemeye gelemedim bile ebook atamiyorum ki cihaz elimde patladi. ama dedigin sayfaya baktim diger sorunlari halledersem onu da o sekil hallederim sagol GERGE said: Sd kart varsa çıkar, kobo'nun ayarlarından factory reset yap, wifi ile güncelle. Bu çok ender çıkan ve sadece windows ile yaşanan bir sorun, mac ve linux çalıştırıyor bunları. Yine olursa aldığın yere geri vereceksin. microsd yuvasi var ama icinde kart yok. nokta kadar bi boya kalkmasi var acaba darbe falan mi oldu tasinirken. gerci baya iyi paketlenmisti hava kabarcikli naylonla, acarken epey ugrastim. factory reset yaptim SET UP OVER WI FI secenegi cikmadi illa dektop programiyla setup yapmak istiyor. yine denedim pcye baglamayi ilk basta adini duzgun goruyor ama sonrasinda yine ayni hatayi veriyor. factory reset'ten sonraki ilk acilista kobo desktop ile kurmaya calisinca da dili seciyorum sorun yok ama bir sonraki adimda cihazi gormuyor 5-6 kere factory reset attim denedim hep ayni sorun. cihaz daha da geriye dustu :D skip setup demek zorunda kaldim. kobo store ve sync 'i kullanamicaksin dedi. okay dedim neyse setupsiz actim arayuz degisik geldi device information'dan baktim software version 1.9.12 (10/14/11) 3 sene onceki firmware 'e donmus factory reset'te :D geriye su secenekler kaliyor: birinden macbook bulup onda factory reset atmaya caliscam belki macbookta desktop uygulamasinda sikinti cikarmadan reseti atar. ki oyle olsa bile sonradan windowsta sorun cozulcek diye bir kaide yok sansimi denicem. veya bu sekilde linux'tan ebook atip eksik ozellikli kullanicam. linuxtan goruyo cihazi dedigin gibi. geri gondermek istemiyorum yeniden beklemek falan cok uzun surer ama son care olarak iade ederim. son sorum iade edecegim zaman dispute acmam gerekir degil mi para iadesi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Dedigin site nasil is yapiyor bilmiyorum ama 40$ para verdiginde gorunce oha, bundan dedim =) Touch sanirim seninki, suradan modelin son yazilimini indir, guncellesin bakalim: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=185660 Ucuncu mesajda nasil yapilacagi yaziyor. Senin cihaz ya Mark 3 ya Mark 4. Onu bul once, cihazin ayarlarinda About filan vardir, orada yazar. Kutusunda yazar ya da. Kitap atmak icin de Calibre denen programi kullan, oyle elden atma. Calibre plugin yukleyinde (nerede bulunur hatirlamiyorum) Kobo'nun kendi formati olan kepub'a da convert ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 GERGE said: yazilimi yeniden guncel hale getirdim tesekkurler :) gormeme problemi devam ediyor ama ugrasamicam geri gondermekle. microsd kart siparis ettim o gelince kitaplari ona atarim (problem cikmazsa tabi) oyle kullanirim veya usb'de linux var linuxtan atarim ekitaplari yapacak birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 US ve EU pazarı için geçerli bu bilgiler. eBook > Hardcover > Paperback Yazarların aldıkları paylar böyle sıralanabilirmiş. eBook olunca mesela Amazon %70 yayıncıya veriyormuş, yayıncıda %25 yazara veriyormuş. Nereden öğrendin dersen /r/fantasy'de 4-5 yazar açıkladı. Yani eBook almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Trde de böyle mi idefixten falan alınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Onu bilmiyorum. Bu arada artik neredeyse tamamen Amazon kullanmaya basladim kitap alirken. Hem en iyi fiyatlari sunuyor, hem de sesli kitap versiyonlari cok ucuza geliyor, soyle: http://cl.ly/image/2V2U242d0L0V/Screen%20Shot%202015-01-02%20at%2010.42.44.png Calibreye eklemesi en kolay kitaplar da Amazon kitaplari. Bir otomasyon yarattim OS X icin; Kindle for Mac ile kitabi indirince (programi acinca otomatik iniyor) kitap otomatik olarak atadigim klasore kaydediliyor, DRM siliniyor, Calibre'ye ekleniyor, Kobo'nun kepub formatina onceden belirledigim ayarlarla convert ediliyor, sonra Calibre'de olmayan kopya kendiliginden siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar