Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak said: eyvallah, yardımlar için teşekkürler Olm baştan hızlıaldan alacaktın zaten veya hepsiburadadan, az bir fark için ebayden garantisiz almaya değmezdi, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 thanks, problem tl olarak almaktı abi inventustan parça aldım kk'da hala bekleyenlerde duruyor, bloke ediyor limiti paypal'ın tl limiti yok diye usd'e convert edip dolar olarak keseceğini hiç tahmin edememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ürün geldi, kurulumunu yaptım, country'e usa'a çevirdim kk'ını girdim, ilk kitabımı aldım yay teşekkürler herkese yardımları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Türkçe içerik için meritokrasi'den başka yere bakma. %99 pdf diğer kaynaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Slint said: Türkçe içerik için meritokrasi'den başka yere bakma. %99 pdf diğer kaynaklar. yok o kadar da vahim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Hayirli olsun, telefondan farkli ekran di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Sorunlarin icin ilk yapacagin surada, Kindle bolumunde, bir arama olsun bu arada: http://www.mobileread.com/forums/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bir de su vardi: https://luzme.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ekranın cidden bir garip ya. telefonla tabletle alakası yok hehe. özellikle power tuşuna bastığında gelen screensaver gibi şeyi baya garipsedim dedim noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bu arada okumucağın zamanlar aleti kapatma screensaver'da kalsın. Açıp kapama daha çok yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 paperwhite 2 99 dolar'a düşmüş blackfriday ama tr'ye yollamıyorlar :( http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-High-Resolution-Display-Built-/dp/B00JG8GOWU/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1417211825&sr=1-1&keywords=kindle+paperwhite+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Kindle Voyage ne oluyor 200 dolarmış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 valla amerikada yasayan varsa alsin yollasin diyecegim de kim ugrasacak 20 30 dolar kar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Kobo-Touch-eReader-N905-N905A-2GB-6-Touchscreen-with-packaging-not-original-data-line-95-new/1939330920.html Şunu kaçırmayın, 39 dolara bu kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 çakma olmasın bu? kullanılmış 2. el diyor yorumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 % 95 new kelimesi killatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Masticore said: Kindle Voyage ne oluyor 200 dolarmış yuh Paper white 2'nin herşeyi daha iyi olanı. Bir de kenarını sıkıştırınca sayfa çevirtiyor. Kontrast mükemmel hale getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Incremental tum gelismeler. Glo ya da Paperwhite 1'den bu yana hala guncellemeye neden olacak kadar gelismediler. H2O ve Voyage biraz yaklasti sadece. Onlarin devamini belki alirim ama gelisen contrass filan dedikleri de %20 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Çakma değil kutusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Fabrika resetli 2.el kobo'dan alayım diyorum. Kindle vs. karşılaştırmaları okumak çok zor geliyo şu anda. Bilgisi olan varsa kobo'da; 1) Instapaper 'ı kullanabiliyor muyuz? 2) kelimeye basılı tutunca sözlükten aratma şeysi var mı? 3) highlight etme not ekleme falan var mı? 4) batarya ne kadar gidiyo? 5) bir de tr deki reklamları olan -calibro muydu- o marka mı kobo mu daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kobo daha iyi..haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 batarya ay modunda gidiyor zaten arada kitap vs yuklerken sarj oluyor hissetmiyorsun bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 digerlerini ..ilk 3 maddeyi hiiic kurcalamadim ..her 2 cihaz da var ..calibro ve kobo glo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 tmm tşk bi de bu aliexpress'teki kobo touch. başka alacak olan varsa yanılmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar