Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev zillerine yeni sistem onerisi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabahin korunde postaci geliyor, anketci geliyor, kapici geliyor, yanlislikla ust kata gelen basiyor...
(calismiyorum bir suredir ondan evdeyim. ) bu zillere telefonda oldugu gibi sessize al gibi bir sistem konulma ihtimali var midir?
Mesaj tarihi:
di said:

Isvec'e basvur bence bu fikirle. Kesin alirlar. =)

edit : bu arada var, indiriveriyosun zil kutusunun yanindakini bitiyo.

haha degil mi! bak deme oyle inat ederim yaparim. bizim zil otomatin icinde bir degisik. sonra geri alinir mi acaba kalkinca?
Mesaj tarihi:
kapinin ziline bagli, turkiyede ziller ayri oluyo galiba, intercoma bagli olsa evin icinde intercom zibirinin sesini acip kapatabilirsin. diger turlu zilin oten kismina gelen kablolari sok, bi tane anahtara bagla ondan zile cik, istedigin zaman devreyi ac zil calmasin.
Mesaj tarihi:
ben apartmana RFID sistemi kurucam, geçen hafta konuştuk. tamamen kendimiz yapıcaz sistemi, bakalım nasıl olacak.

postacıya da 1 tane ID verip kart vericez, o giricek bırakıcak postaları.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

ben apartmana RFID sistemi kurucam, geçen hafta konuştuk. tamamen kendimiz yapıcaz sistemi, bakalım nasıl olacak.

postaci yalan olur
Mesaj tarihi:
siyanür refill kastırır ve başı belaya sokar... önce ıslatıp, ardından şok versin. bayıltacak kadar sadece. böylece başı belaya da girmez kimsenin.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Kürdistanın yüz karası yemin ediyorum ya, şunun tikiliğine bak helehele.
Geldiğin yerleri toprak diyip geçme tanı, düşün ordaki binlerce kapısız oturanı!!
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

RFID ne ya. Kimin ne zaman geldiğini mi tutacaksınız. Ahahahahha. Benim kaldığım bi apartman olsa hayatta yaptırtmam.

ne heyecan yaptınız lan RFID deyince aklınıza Hollywood filmleri mi geldi. Alt tarafı bi tane anahtarlığa takılacak, onu okutacak giricek apartmana bir farkı yok anahtardan.

postacıya da vericez bi tane key olacak bitecek işte. ya da şifreyi söyleriz.

CIA PEŞİMİZDE!!!!

tribine girmeyin sdfds

http://i.imgur.com/CQnDMmo.jpg
  • Yeni Oluştur...