orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sabahin korunde postaci geliyor, anketci geliyor, kapici geliyor, yanlislikla ust kata gelen basiyor... (calismiyorum bir suredir ondan evdeyim. ) bu zillere telefonda oldugu gibi sessize al gibi bir sistem konulma ihtimali var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Senin eve giren kabloya switch atılabilir la aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Isvec'e basvur bence bu fikirle. Kesin alirlar. =) edit : bu arada var, indiriveriyosun zil kutusunun yanindakini bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Zil pilini sök... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 di said: Isvec'e basvur bence bu fikirle. Kesin alirlar. =) edit : bu arada var, indiriveriyosun zil kutusunun yanindakini bitiyo. haha degil mi! bak deme oyle inat ederim yaparim. bizim zil otomatin icinde bir degisik. sonra geri alinir mi acaba kalkinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 can güvenliği riski var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kapinin ziline bagli, turkiyede ziller ayri oluyo galiba, intercoma bagli olsa evin icinde intercom zibirinin sesini acip kapatabilirsin. diger turlu zilin oten kismina gelen kablolari sok, bi tane anahtara bagla ondan zile cik, istedigin zaman devreyi ac zil calmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Fistan said: can güvenliği riski var pil sokup takarken biri gelir melir haklisin ama belki ufak bir switch olabilir. hani su ortaokulda devre kurarken taktiklarimizdan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben apartmana RFID sistemi kurucam, geçen hafta konuştuk. tamamen kendimiz yapıcaz sistemi, bakalım nasıl olacak. postacıya da 1 tane ID verip kart vericez, o giricek bırakıcak postaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 pille ne alakası var sdfs zilin çalmamasından kaynaklı diyorum ben ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 2 senedir zil bozuk yasiyorum sok gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Theridone said: ben apartmana RFID sistemi kurucam, geçen hafta konuştuk. tamamen kendimiz yapıcaz sistemi, bakalım nasıl olacak. postacıya da 1 tane ID verip kart vericez, o giricek bırakıcak postaları. postaci yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 postacı parayı kırar.. ona buna kiraya verir kartı önünü almazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 RFID ne ya. Kimin ne zaman geldiğini mi tutacaksınız. Ahahahahha. Benim kaldığım bi apartman olsa hayatta yaptırtmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 postaci kartla ugrasmaz, her geldiginde zili calar kapi acilirsa iceri koyar, acilmazsa disari birakir herseyi. belanizi bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 göz taraması kurun. postacıyı da kaydedersiniz. onun taraması ile içeri girildiyse, 10 dakika içinde çıkmazsa kapılar kitlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kapıları kilitlemekle kalmayalım. siyanür de bassın içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 siyanür refill kastırır ve başı belaya sokar... önce ıslatıp, ardından şok versin. bayıltacak kadar sadece. böylece başı belaya da girmez kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 şifreyi söylesin bilemezse crossbowla indirin postacıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Theridone said: ben apartmana RFID sistemi kurucam, geçen hafta konuştuk. tamamen kendimiz yapıcaz sistemi, bakalım nasıl olacak. postacıya da 1 tane ID verip kart vericez, o giricek bırakıcak postaları. Kürdistanın yüz karası yemin ediyorum ya, şunun tikiliğine bak helehele. Geldiğin yerleri toprak diyip geçme tanı, düşün ordaki binlerce kapısız oturanı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 "roket adam" said: RFID ne ya. Kimin ne zaman geldiğini mi tutacaksınız. Ahahahahha. Benim kaldığım bi apartman olsa hayatta yaptırtmam. ne heyecan yaptınız lan RFID deyince aklınıza Hollywood filmleri mi geldi. Alt tarafı bi tane anahtarlığa takılacak, onu okutacak giricek apartmana bir farkı yok anahtardan. postacıya da vericez bi tane key olacak bitecek işte. ya da şifreyi söyleriz. CIA PEŞİMİZDE!!!! tribine girmeyin sdfds http://i.imgur.com/CQnDMmo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 forumdan bi tanıdığım var anahtarı bu şeqil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 hayır sen bilmiyosun RFID sadece insanları fişlemek sağcı solcu dindar ateistleri ayırmak için kullanılan bişiy .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 lan sanki zile bastığımda sessize almış olsanız dan dan DAN diye kapı tokmağna abanmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bu anahtarlar kullaniliyor zaten su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar