Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 win 8.1 pro key almam lazım online satış yapan böyle scamsız bir site lazım bilen var mı? araştırmalarıma göre g2keys fena değil diyorlar.. güvenilirmidir bu siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bizde satılıyor, buradan: http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544,page=33#msg-7784718 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Selam, 2 haftada 3 defa format attıran OS! Salak şeyin neyle çakışıp da desktop hatası verdiğini çözemedim. win7 bekle geliyorum!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hata kodu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Para baska bi derdi vardir abi onun zira win8 cidden sahane. 2 seneden fazla oldu desktop'i alali, tik demedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Burada da paylastigim gibi, bence de en iyi Windows Windows 8. 8.1 kullanmadim ama annemin makinaya bakim disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Selam, win 8.1 kullanmaya kastım. Abi dün akşam açtım, güncelleme yapıyor. Sonra da başlangıç ekranında tek icon/widget yok. Programlara git diyorum zerre program iconu yok. Bir şekilde desktop'a git dedim. '...... desktop.sdfsdh bilmem nesi bulunamadı' diyerek gidemedi. Abi yüklediğim birşey de yok rotada. DDO bile oynatmıyor sistem :P Control panel'a bile erişim yok şu an. Abuk sabuk şeyler de kuran biri değilim. Önceki format hatası da bir süre geçtikten sonra modem ile iletişi kesmesiydi. Bağlantı var gözüküyor ama IPv4 için internet erişi yok diyordu. İlla ki reset atacaksın. Hatayı onar dediğimde de 'beklenmeyen bir hata oldu' diyerek işlemi yapmıyordu. Kurulu olanlar: Office 2013 VLC chrome google drive solidworks Ben mi öküzüm çözemedim :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Öküz falan yakışmıyor abi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 8.1'de yaşadığım bir sürü sıkıntıdan sonra düz 8'e geri döndüm format atıp. Patchle bozulan OS olarak Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 rotweiler arkadaştan aldım keyimi.. aktive oldu.. şu ana kadar gördüğüm en iyi işletim sistemi bence... inanılmaz hızlı açılışı bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 vulcan 8.1 mi aldın yoksa 8 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 8.1 pro aldım, keşke daha önce alsaymışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar