Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 IBAN yazsaydın belki gizli bir hayırsever çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ya bende restoranima hafif bir kozmetik tamir yaptirmak istiyorum. Yeni duvar kagidi, asma tavan vs. Bi onbin yurocuk yollayin be patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dworgian said: IBAN yazsaydın belki gizli bir hayırsever çıkardı Bana para verme bana para kazanmayi ogret:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 deadwoll said: 40bin liralık kredi için nasıl 100k peşinat istediklerini anlamadım ben. Bir de 350 350 kaç senede ödeyeceksiniz abi ahah. Tokı bınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben seneye evleniyorum genjler 3-5 atın bişiler bi çeyrek takın bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 fenn said: Dworgian said: IBAN yazsaydın belki gizli bir hayırsever çıkardı Bana para verme bana para kazanmayi ogret:) işte ben de orada tıkanıyorum şkljsadla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 fenn said: deadwoll said: 40bin liralık kredi için nasıl 100k peşinat istediklerini anlamadım ben. Bir de 350 350 kaç senede ödeyeceksiniz abi ahah. Tokı bınası. fomara mı la yoksa görükle tarafımı her ikisi içinde ayrı iğrenç yorumlar yapacam selam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yerini söyle ben alayım o evi. sana da satmam, at koştururum evde, ahır yaparım. böylece çok istediğin birşeyi kaybederek hırsına yatırım yaparsın. önümüzdeki 1 sene içerisinde de bu gazla o parayı kazanırsın. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 fenn said: deadwoll said: 40bin liralık kredi için nasıl 100k peşinat istediklerini anlamadım ben. Bir de 350 350 kaç senede ödeyeceksiniz abi ahah. Tokı bınası. akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bank job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bursa'da, bursa manzarasının içine eden devasa toki binalarından mı bahsediyorsun yoksa? http://media.dunyabulteni.net/250x190/2011/12/12/ucunculuk-odulu-erdal-yavuzak_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 O ne lan gecekonduların arasına dikmişler, kılların arasından sıyrılmış penis gibi duruyor binalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Gecekondu değil abi onlar.Bursa zaten baştan aşağıya öyle binalardan oluşuyor. Büyük köy bizim rahmetli coğrafya hocasının deyimiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sizin yapacağınız şehir planlamasına kafam girsin http://www.internationalrealty.com.tr/wp-content/uploads/2013/02/39208_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi manzara diye tokilere demiyorsundur umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Evet o tokıler ve manzara o cıvarda enguzel bınalar. Begenılmeyen o tokı bınalarında 300 bın paralar ısteyen var. O cıvRda alınacak en ıyı evlerden ayrıca. Gecıcı dusunulurse çok mantıklı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 şehir manzarasını zaten en iyi, şehir dokusunun içine eden binalardan görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 O civarda alınacak evler hala Görükle'de abi. Hayatımda yaptığım en saçma şey, öğrencilik yıllarımın ilk senesinde Görükle'de cebimde para varken 30k verip 2+1 ev almamış olmam. Sonrasında zaten 40k'ya yakın kira parası ödedim 6-7 sene içerisinde. O zaman içerisinde, başta 30k olan ev 150k olmuş, aylık da 650 TL kira geliri garantisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ah para olsa da Görükle den de alsam. Bende 4 yıl boyunca kiralara para verdim. 30-40 yıllık evler. İçleri dışları dökülüyor. O zamanlar alsaydım küçümsemeyip tokidir, işçiliği kötü vs vs şimdiye borçsuz şekilde ev benimdi belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 140k'ya çok rahat kalburüstü bir ev bulursun Görükle'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar