dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/88543/2368/1/27498644/gocen-turklerin-hikayeleri basmışlar gitmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 gitmek istiyolar, sonra gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 burnunun dikine yuruycen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Serkan Ketenci (35, Finlandiya) Sosyal statü ayrımı yok Yazılım mühendisiyim, çalışma şartları beni iyice yıpratmıştı. Helsinki’ye giderken yanıma sadece iki bavul eşya aldım. Burada da aynı sektörde çalışıyorum, güzel bir iş buldum, güzel arkadaşlıklar kurdum. Eski ve yeni hayatım arasındaki farkları sıralamam mümkün değil; her şey bambaşka... Herkes birbirine saygılı, sosyal şartlar çok daha iyi. Mesela yıllık izin beş hafta. Genel yaşam da eşitlikçi, kimse kimseyi sosyal statüsüne göre ayırmıyor. Trafik ve toplu taşımanın düzgün olması, günlük koşuşturmaca ve onun yarattığı stresi çok azaltıyor. said: rerore (29, Angara) herkes memur mühendisim, çalışma şartları günde 8 saat. doğuya giderken yanıma sadece dört bavul eşya aldım. ilk işimdi, güzel arkadaşlıklar kurdum. istanbul ve yeni hayatım arasındaki farkları sıralamam mümkün değil; her şey bambaşka... Herkes birbirinden kopuk, sosyal şartlar ne lan. Mesela yıllık izin 4 hafta ama 10 sene çalışırsam 30 gün oluyor bazan mazeret izni de alıorum kurban bayramı, ramazan bayramı, cumhuriyet bayramı, mevlüd kadndil, 29 ekim, 23 nisan, 1 mayıs yılbaşı hava bedava su parayla. Genel yaşam da statücü, kimse kimseyi sosyal statüsüne göre ayırmıyor para daha önemli. Trafik var ama toplu taşımanın düzgün değil, günlük koşuşturmaca ve onun yarattığı stresi çok etkilemiyorum çünkü iş eve yakın olsun diye bürsürü kira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 de adamlarin nufus istanbul kadar abi.onun da % 10 u filan kekeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/576/743/6b9/5b1/91e/785/51b/671/ce6/5df/f4_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 orda maruz kaldıkları ırkçılığı da anlatsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 e onlara gore hepimiz zenciyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Valla Şükrü Ürdün buradan çok daha modern, 2 ay kaldım keşke temelli gönderse şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 birak sirketi, cek git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben de bazen şirketi kapatım avusturalyaya gitsem mi brisbane e falan demiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 benim de içimden bazen atımı reykjavik'in dumanlı dağlarına doğru süresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aquila said: birak sirketi, cek git. iş olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 iste, ay o olsun, ay bu olsun diye bik bik edenler kaliyo oldugu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sen gittin de bir şey oldu sanki. yine bütün gün paticiğe giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Dışarı gidip iş kurucan. olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aquila said: iste, ay o olsun, ay bu olsun diye bik bik edenler kaliyo oldugu yerde. çalışabilmek için ne lazım yasal olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 neden okumaya gitmiyorsunuz yurtdisina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 NASIL KURULUYO :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 okumaya gittim ben kalamadım geri postaladı ibneler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Next Next diyon kuruluyoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 İş olsa giderim. Ama çalıştığım şirkette oralara kapak atma şansım yüksek. Yakında şu ülkeye yerleşiyorum diye topic açacağım, hazır olun. (Ortadoğu ve afrika ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aquila said: iste, ay o olsun, ay bu olsun diye bik bik edenler kaliyo oldugu yerde. KES LAN. Tuzun kuru tabi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Gitme fırsatı çıksa hiç düşünmeden giderdim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar