fredy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gol ofsayt ama olsun sanki yenecektik daha bir tane adam akilli pozisyon bulamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Rewendor said: Gol ofsayt gibi gördüm de emin olamadım.evet 20 cm oluyo öle o kadarcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 İlk yari galatasaray 3-4 yer de tasak yaparim diye pusuda bekleyenlere kapak oldu ilk yari. Fistan saldiracak bisi bulamayinca gcen hafta koydugumuz takimin sozculugunu yapmis. He bitane de ustteki postta. Apple yine sakin kaldi hakemlerle falan ugrastik kendisiyle, ridvan falan bekliyo suan kosede kermit falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ulan tam hakemlerden bahsederken saibeli gol yedik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 kontradan gol atmamız imkansız gibi umutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 applev0dka said: Sotto said: Hakemlerin her yaptığı yanlış da art niyet komplo ve şike aranmasa, Avrupa maçlarında da hakemlerin ne hatalar yaptıkları görülse ve kabul edilse, bizdeki hakemlerde maçlara rahat çıkıp, adam gibi yönetebilirler... Etki-tepki.. insanların tek beklentisi aynı olaya 2 farklı karar cıkmaması. öteki türlü hatalar kabul edilir zaten, herkes hata yaparken elbet hakemler yapacak. ama dk 15'de olan pozisyona faul çalıp, dk 85'de aynısına oyna diyince. aynı harekete birine kart verip birine vermeyince, aynı maç içinde aynı hakem bile kendi ile çelişince insanlar haklı olarak hakemlere yükleniyor. yoksa hata yapsınlar tabi hakemlerin maça rahat cıkması için 10-12 saat belki daha geç süreye kadar hakemin belli olmaması lazım, önceden belli olup gizi tutmak falan değil tutamazlar. 10 saat kala 5 saat kala hakeme karar verilecek. o zaman ne baskı altına alınırlar. ne başka şey olur rahat yönetirler. bir de hakem diyen yöneticiye basıcaksın cezayı. ağzından o kelime cıkmayacak hakemi baskı altına alan TD falan değil ki, federasyonun ta kendisi, kimi kimden koruyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 o paragrafta TD nerde geçiyor abi ? hakem 1 hafta önceden belli oluyor, başkandan malzemecisine herkes cıkıp hakeme sallıyor. ben hakem olsam götüm atar bütün hafta hedef gösterilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ilk yarida 3-4 olmamasini basardi gs, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 cemalinin islevi nedir bu taktiktte? madem savunma yapabilecek bir orta saha/kanat istiyorsun zamanında sol bek bile oynamıs olcanı koysana hem ofansif katkısı da daha fazla olur. gercek bir gerizekalı su prandelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çok ani hücuma kalkıyor abi dortmund, bizim takımlara çok ters. ki o kadar da geride savunma yapıyorduk, 15-20 metre bile yetti arkaya top atmaya. yemeyeydik iyiydi, bir şans falan yaslayabilirdik gibi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bu arada iki ters taraftaki herifle yan yana heriflerin ofsaytı karsılastırılmıs olması yine komik. aralarında 1 adım oldugunu direk goruyosun pozisyonda. obur goruntude bisey anlasılmıyoduki? neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Pardon fizbani unutmusum. Ne dedim ama... lel fizban said: ilk yarida 3-4 olmamasini basardi gs, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 mükemmel yedik gene golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 applev0dka said: o paragrafta TD nerde geçiyor abi ? hakem 1 hafta önceden belli oluyor, başkandan malzemecisine herkes cıkıp hakeme sallıyor. ben hakem olsam götüm atar bütün hafta hedef gösterilsem TD vs anlamında demiştim, takımlardan ziyade hakemi koruması gereken federasyon zaten eyyam yuvası aslında. Hakemler problemin kökü değil, onu demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gol geç geldi ama yumurtlatarak gönülleri kazandı reus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 berabare olursa da şansa konttradan atarız diye gelmiş prandelli 2. yarı direk değişiklikle başlaması lazım kaybetcez neyimiz var ki 4 tane de bırakıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 aktiftablet said: applev0dka said: o paragrafta TD nerde geçiyor abi ? hakem 1 hafta önceden belli oluyor, başkandan malzemecisine herkes cıkıp hakeme sallıyor. ben hakem olsam götüm atar bütün hafta hedef gösterilsem TD vs anlamında demiştim, takımlardan ziyade hakemi koruması gereken federasyon zaten eyyam yuvası aslında. Hakemler problemin kökü değil, onu demek istedim abi zaten TFF ile ilgili olumlu bişey söylemek mümkün değil ki. oranın kökten bombalanması ve yeniden inşa edilmesi gerek, en uç yapısına kadar. Beşiktaş'ı batırmanın eşiğine getirmiş bir adamın, ülke futbolunun başına geçmesi dünyanın en komik fıkrası resmen. İnanıyorum bir gün Metin Tekin tarzı, futbolculuğu kaliteli ve terbiyeli, siyaset ile işi gücü olmayan bir figür 3 büyüklerden 1inin başına geçecek, sonra digerleri de o sekilde yönetilecek, TFF baskanı da benzer şekilde seçilecek, para babalarından değil. o zaman belki bir bok olur bizden, şansla falan 3-4 turnuvada bir DK'ya katılmaz, her sene banko lider çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sinejder yapistiricak bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 gene terörize ettiniz elit fransızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Türk olduğumuzu her yerde belli edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 barzo gs taraftarı her maç aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ve yani uyarı almısken boyle moronluk yapan taraftara da tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 halen marşlar şarkılar nasıl titretiyoruz tripleri. bi öğrenemediniz maç izlemeyi ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 SeaGle said: Türk olduğumuzu her yerde belli edicez. Buna katilmiyorum abi. Gs taraftari bunu hep yapiyor. Fb ve Bjk taraftarlari cok yapmiyor boyle seyleri Avrupa'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar