Kostok Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 adamlar bir dakikanın altında in and out yapmışlar. hiç fena değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Cidden hızlılar, işe odaklanmışlar sadece ve alarm çalıp şehir çıkışları tutulmadan Meksikaya varmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 adamlar invis pot içip yapmışlar soygunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Masticore said: said: oyunda yapay zeka çok düşük. dükkan soyuluyo bir şey olmamış gibi davranıyor npc'ler. doğru düzgün bi harita yok. hangi kapıdan gireceğini kestiremiyorsun. kötü bi oyun olmuş. Abi auhahogauıgsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 23:50'de bim niye açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 payday de civler bug a girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Masticore said: said: oyunda yapay zeka çok düşük. dükkan soyuluyo bir şey olmamış gibi davranıyor npc'ler. doğru düzgün bi harita yok. hangi kapıdan gireceğini kestiremiyorsun. kötü bi oyun olmuş. ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 en iyisi yine de motorcu abi ama ya. "niysi yirin ilirim yi kictim bin biy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi 15 dkdır gülüyorum yaş geldi gözümden. off mobiletli abinin götüm götüm kaçışı, marketten çıkan abinin elindeki çantalarla hızlı hızlı yürümesi, içerdeki çift, yoldan geçen dolmuş ve bagajı açık geçen hafif ticari. lan offf nefes alamıyorum. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 KHaRoN said: payday de civler bug a girmis sağlam conceal var bence. her ne kadar maskeler level 1 dese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 lan ahahah ayrıntı yakaladım herhalde. hırsızlar önce yanlış kapıya gidiyor. girişi çıkışı belli değil tabi bimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 komik olan o zaten, ayrıntı civler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar