Sequo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Rasmon said: bu yukardaki gay bi ilişki metnine benziyo. Gay olsa niye arkandan becereyim dicek öndende becermek var mı onlarda dingil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 belki saber figt yapıyorlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yapabilriidm edebilriidm ne ya ahahahahahahahasanki ilk seferinde kalkmamışta hırsını telefonda çıkartıyor dsfsdfdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ahahah ben iş arkadaşları ile dalga geçiyodum lan zalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Rasmon said: bu yukardaki gay bi ilişki metnine benziyo. chrome said: ohahahaahaha bu kim lan. yalnız şöyle bir tespitim var böyle şeyler yazan tiplerin alayı genellikle fıs çıkıyor abi. anca yazışırken gazlıyorlar. sonra 0-100 ü 4.2 sn de görüp ya seni görünce çok tahrik oldum ondan böyle oldu diyip kurtarmaya çalışıyorlar durumu. çok acı lan. sipeyskeyk said: Saatlerce becerecekmiş.. Sonra iki git gel sular şelale. http://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/avatars/a6/a6ab344991dca371c5e09a5636548d414bab36c0_full.jpg diz çökün af dileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 arkadaki adore marka kitaplık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://i.imgur.com/PHzL6q1.jpg KES LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 YAMAN ZALIMMIŞSIN GARDAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yumusaklik alametleri bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 benjani said: en zalimimiz bu bence http://i.imgur.com/xnyP2dw.jpg iki taraf da kız veya gay mi? gay daha muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 GAYLERE AYRIMCILIK YAPMAK DEĞİL AMACIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ole kol cekeyim karin cekeyim..aha pazu sisirdim onu cekeyim..sonra banyoda cevreden tazyikli dus basligi topigi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 o kediye acidim yanliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 tiLi said: benjani said: en zalimimiz bu bence iki taraf da kız veya gay mi? gay daha muhtemel bayadır şunun orjinalini koyun diyordum iyi oldu güldük sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş o partinin kritiklerinin yapıldıgı bi radyo kaydı var elimde azmo ve zegna fantastik olarak geceyi ozetliyor boyle canım sıkkınken acip dinliyorum bi 10dk valla stres fln ucup gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 chrome said: ohahahaahaha bu kim lan. yalnız şöyle bir tespitim var böyle şeyler yazan tiplerin alayı genellikle fıs çıkıyor abi. anca yazışırken gazlıyorlar. sonra 0-100 ü 4.2 sn de görüp ya seni görünce çok tahrik oldum ondan böyle oldu diyip kurtarmaya çalışıyorlar durumu. çok acı lan. tecrübe mi konuştu ? nihahohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 pascalnouman said: Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş o partinin kritiklerinin yapıldıgı bi radyo kaydı var elimde azmo ve zegna fantastik olarak geceyi ozetliyor boyle canım sıkkınken acip dinliyorum bi 10dk valla stres fln ucup gidiyor facebooktan yolla panpa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş O partide osman ve orçun isimli arkadaşların striptiz tarzı dansları vardı. Videoyu bulamıyorum. Birisi bacak arasından tşörtünü geçirip duruyordu.. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: o kediye acidim yanliz.. önce yalnız yazmayı ogren kardes kuran kursu terk misin ilk gramer naziligimi yaptım bunu kutlamaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 chrome said: belki saber figt yapıyorlardır? asdf gay olsam kesin yapardım lan ne komik şey söyledin... O kadar komik ki bir kıza strapon takıp yapasım geldi şu saber fight olayını ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi espiri yaptiydim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kim o zevk esiri la sdfsd escape said: Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş O partide osman ve orçun isimli arkadaşların striptiz tarzı dansları vardı. Videoyu bulamıyorum. Birisi bacak arasından tşörtünü geçirip duruyordu.. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Osman galiba osso varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 3:00 dan sonra dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar