Sequo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Rasmon said: bu yukardaki gay bi ilişki metnine benziyo. Gay olsa niye arkandan becereyim dicek öndende becermek var mı onlarda dingil?
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 belki saber figt yapıyorlardır?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yapabilriidm edebilriidm ne ya ahahahahahahahasanki ilk seferinde kalkmamışta hırsını telefonda çıkartıyor dsfsdfdsfsdfsd
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ahahah ben iş arkadaşları ile dalga geçiyodum lan zalım diye.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Rasmon said: bu yukardaki gay bi ilişki metnine benziyo. chrome said: ohahahaahaha bu kim lan. yalnız şöyle bir tespitim var böyle şeyler yazan tiplerin alayı genellikle fıs çıkıyor abi. anca yazışırken gazlıyorlar. sonra 0-100 ü 4.2 sn de görüp ya seni görünce çok tahrik oldum ondan böyle oldu diyip kurtarmaya çalışıyorlar durumu. çok acı lan. sipeyskeyk said: Saatlerce becerecekmiş.. Sonra iki git gel sular şelale. http://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/avatars/a6/a6ab344991dca371c5e09a5636548d414bab36c0_full.jpg diz çökün af dileyin
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://i.imgur.com/PHzL6q1.jpg KES LAN
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 benjani said: en zalimimiz bu bence http://i.imgur.com/xnyP2dw.jpg iki taraf da kız veya gay mi? gay daha muhtemel
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ole kol cekeyim karin cekeyim..aha pazu sisirdim onu cekeyim..sonra banyoda cevreden tazyikli dus basligi topigi...
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 tiLi said: benjani said: en zalimimiz bu bence iki taraf da kız veya gay mi? gay daha muhtemel bayadır şunun orjinalini koyun diyordum iyi oldu güldük sdfs
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş o partinin kritiklerinin yapıldıgı bi radyo kaydı var elimde azmo ve zegna fantastik olarak geceyi ozetliyor boyle canım sıkkınken acip dinliyorum bi 10dk valla stres fln ucup gidiyor
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 chrome said: ohahahaahaha bu kim lan. yalnız şöyle bir tespitim var böyle şeyler yazan tiplerin alayı genellikle fıs çıkıyor abi. anca yazışırken gazlıyorlar. sonra 0-100 ü 4.2 sn de görüp ya seni görünce çok tahrik oldum ondan böyle oldu diyip kurtarmaya çalışıyorlar durumu. çok acı lan. tecrübe mi konuştu ? nihahohahaha
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 pascalnouman said: Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş o partinin kritiklerinin yapıldıgı bi radyo kaydı var elimde azmo ve zegna fantastik olarak geceyi ozetliyor boyle canım sıkkınken acip dinliyorum bi 10dk valla stres fln ucup gidiyor facebooktan yolla panpa <3
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş O partide osman ve orçun isimli arkadaşların striptiz tarzı dansları vardı. Videoyu bulamıyorum. Birisi bacak arasından tşörtünü geçirip duruyordu.. Peh
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 dana22 said: o kediye acidim yanliz.. önce yalnız yazmayı ogren kardes kuran kursu terk misin ilk gramer naziligimi yaptım bunu kutlamaliyim
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 chrome said: belki saber figt yapıyorlardır? asdf gay olsam kesin yapardım lan ne komik şey söyledin... O kadar komik ki bir kıza strapon takıp yapasım geldi şu saber fight olayını ;D
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi espiri yaptiydim ben...
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kim o zevk esiri la sdfsd escape said: Masticore said: En zalimi cons tabi. 1. killer'i dota'da iyi keklemiş sonra foruma'a koymuştu 2. de zegna'nin evinde mangal partisiydi galiba Patiden birisi yine pati üyesi bi kıza asılmışmış , kimkime dumduma hatirlamiyorum onu getirip çat diye foruma koymuştu. Cok zalim bir arkadaş O partide osman ve orçun isimli arkadaşların striptiz tarzı dansları vardı. Videoyu bulamıyorum. Birisi bacak arasından tşörtünü geçirip duruyordu.. Peh
Öne çıkan mesajlar