Livered Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kimlik açıklama ne demek , bunu destekleyeni biz desteklemeyiz. Captain rulez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kahramanlar üzerinden konuşursak stark elbette ama civil war girişinin konuyu filan biraz okudum, olayları iyi bilmeden kesin taraf tutmak doğru olmaz. yine de çekimser stark diyorum şimdilik. gizlilik evet bir hak ama bunu ne şekilde kullanıyorlar, saçmasapan olaylar olmuş bu işin başlangıcında güçleri istismar edenler tarafından. silah nasıl ruhsatla taşınıyorsa bu güçlerin de öyle olması beklenebilir. illa shield ajanı olmaya gerek yok anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ironmamı? akp mustahık size gizlelik? hee herkezin fişlenmesi ve doğustan gelen ntielikler yüzüdnen daha az haklara ve istenildiği zaman silah altına alınması haklarının ellerinden alınamsı normal dimi* geciniz. Stark diyenler faşisttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Hee faşistiz nolcak? Kaptan Amerika da kapitalist, ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kaptan amerika dünyanın en güzel insanı. Bunun farkında olmıyanlarda cahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kimberley Garner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Cuce said: ironmamı? akp mustahık size gizlelik? hee herkezin fişlenmesi ve doğustan gelen ntielikler yüzüdnen daha az haklara ve istenildiği zaman silah altına alınması haklarının ellerinden alınamsı normal dimi* geciniz. Stark diyenler faşisttir. typolar olmasa altıma imzamı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kimberley Garner yeni Kaptan Amerika mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 civil war gay war hulk da yok thor da. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 thor veya hulk olsa USA registration'ı geçirebilir mi sanıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 thor, asgard belediyesinde kayitli zaten, memur olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://arousinggrammardotcom.files.wordpress.com/2012/06/thorman9.jpg http://static.comicvine.com/uploads/original/11113/111138490/4172882-4775636936-MTwj7.jpg yimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 stark miras değil alınteri. 'nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 stark derken howard stark diyosan, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ooo shots fired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 babası da çalışmış oğlu da. babam tanrı olsa, unstoppable force tuttursa elime ve yeşil bir nerdden dayak yesem silerdim o charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aluriel said: hulk hangi tarafta?hulk nerdeyse onu tutuyorum yoksa ben de oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Hulk hakkariden bağımsız aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Stark Captain'ın adamları başka boyuttaki hapishaneye kitliyordu, Thor'u cloneluyordu, baya supervillianlara para verdiydi filan. Civil War'da Stark direk kötü ya. Filmde o kadar yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 spiderman anti registration tarafında yetmez mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kaptan gey demirci kulampara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Adını anımsamıyorum bu storyline'ın oyununu oynamıştım xbox'da. her iki tarafla da bitirmiştim, hani takım kurup platform tarzı ilerlenen bi marvel oyunuydu, çiftler halinde süper kombolar falan yapıyorduk. Oradan anımsadığım başlarda F4'dan lastik adam-Mr. Fantastik sonlarda da spiderman çok önemli oluyordu. Wolverine, daredevil falan da çok önemli karakterlerdi, she hulk vardı bir de Stark Tower'da yaşıyordu. Bir de şunu izledim. http://www.youtube.com/watch?v=af2hd7NPRYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar